/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-dev%2Fvaknl_legacy%2F10959%2F10645192.webp)
Decameron Tafoukt (Beach)
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Aqua Mirage Club is ideaal wanneer je met kinderen naar Marrakech wilt. Heel de dag door spetteren in het waterpark van het hotel en eten en drinken halen. Je geniet van Marokkaanse specialiteiten. Een massaal hotel met ruime en schone kamers. Het hotel ligt buiten het drukke centrum van Marrakech. ...
Personeel is erg vriendelijk. Animatieteam is top. Eten is gevarieerd en redelijk. De kamers zijn netjes maar heel erg gehorig. De minibar is leeg en wordt niet gevuld. Je moet zelf een fles water meenemen naar de kamer.
Maar..... Het restaurant is een hel! Zowel ontbijt, lunch als diner. Het lijkt wel voedertijd in een dierentuin. Lange wachtrijen omdat eten telkens op is en men niet snel genoeg bijvult of vooruit bereid. Borden en bestek zijn ook vaak op waardoor je lang moet wachten voordat je naar het buffet kunt. Rond 21:00 is er bijna geen dessert meer te krijgen. Tafels worden niet afgeruimd en blijven vol staan met borden en afval waardoor nieuwe gasten niet kunnen zitten. Je moet dan zelf gaan afruimen en beatek gaan zoeken (wat er vaak niet is).
Het hotel kan duidelijk het aantal gasten niet aan. Hierdoor is het voor ons een eenmalige belevenis geweest.
Voor iedereen genieten met hoofdletter G! Zeer vriendelijk personeel die hun uiterste best doen om alle gasten te plezieren. In het Engels kun je met iedereen communiceren. Geweldig Aqua park. Het animatieteam heeft onze vakantie tot een feest gemaakt. Dit team werkt zich zeker 12 uur per dag met de grootste glimlach in het zweet en organiseren geweldige evenementen. Pool party, schuim party, darts, aquarobics, zumba, volleybal, waterpolo, enz. enz.. Na een volle dag met activiteiten verzorgt het team 's avonds de show. Iedere dag vol overgave en met een grote glimlach. Wij gaan hier zeker nog eens terug!😃 Tip! Vergeet je slippers niet want in de zon worden de tegels heeeeel heet.
Eenvoudig hotel lekker gevarieerd eten. Helaas is er door het hotelbeleid zeer regelmatig tekort aan borden bestek glazen en kopjes. Ze hebben meer gasten binnen dan zij aankunnen. Niets ten nadele van het personeel die lopen hun benen uit hun lijf. En doen hun best maar dit neemt niet weg dat dit ondanks dat wij een fijne vakantie hebben gehad hier niet meer terugkeren. Ook de beveiliging kan wat ons betreft beter, een dronken en zeer agressieve Engelse gast stuurde de beveiliging weg, waarop de beveiliger afdroop. Geeft niet bepaald een veilig gevoel als toerist zijnde.
Wij hebben een fantastische tijd achter de rug! Het hotel is heel kindvriendelijk en het personeel ontzettend lief en behulpzaam. Dankjewel Khalid! Wij kozen voor de eerste keer voor een zonvakantie i.p.v. een wintervakantie en dat was een schot in de roos! Het buffet was heel uitgebreid met een gevarieerde keuze aan zowel Europees al Marrokaans eten. Ongelooflijk lekker en met liefde bereid. Het personeel was steeds ontzettend vriendelijk naar onze 4 kinderen toe ( 8, 8, 6 en 4 jaar oud). Een echte aanrader voor gezinnen met kinderen. Het waterpark is een ontzettende troef!
Geweldige hotel/resort. Het ligt 20 minuten rijden vanaf de airport. Een taxirit vanuit de airport met 4 personen kost ongeveer 20 dirham (€20). Wij kwamen laat aan en kregen als nog een boterham, drinken en fruit omdanks dat de keuken dicht was. Prachtige kamer. Top personeel. Allemaal aardig. Elke dag genoeg en divers eten. Ondanks dat het winter was konden wij zwemmen in een verwarmde buiten zwembad. Iedere avond was er entertainment, voor de kinderen is dit super leuk. Kids club was goed geregeld. Als je naar het centrum wil dan kun je dagelijks iedere uur mee rijden met de shutlebus voor maar €4 pp retour. Kinderen tot 4 jaar gratis. En als je om 9 uur vertrekt voor iedereen gratis en als je om 18 uur terug komt is het ook gratis. Al met al geweldif geregeld. Ik raad iedereen met kinderen aan om hier naar toe te gaan om een geweldig stuk marokko te zien en dat All-incusief voor niet veel geld.
Geweldig hotel met zeer vriendelijk personeel. Ook als rolstoelgebruiker een prima kamer enige nadeel was een drempel van schuimrubber in de douche waardoor de complete kamer volliep tijdens het douchen. Eten was volop aanwezig en is prima qua smaak en warmte. Entertainment was goed geregeld en ook het animatie team was zeer actief. Overal op het terrein zijn lifeguards aanwezig waardoor je een veilig gevoel hebt als je kids bij je hebt. Aquapark is super voor de kinderen en volwassenen! Met de taxi kun je voor een paar Dirham naar Marrakech. Mooie stad met ietwat opdringerige Marokanen en veel tentjes met nepkleding die je relatief goedkoop kunt halen.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Bouwjaar | 2015 |
Bijgebouwen | 4 |