Deze accommodatie heeft een score van 8.3
Over Summio Havenresort Terherne
Summio Havenresort Terherne is een waar paradijs voor watersportliefhebbers! Dit vakantiepark ligt direct aan het water, met volop mogelijkheden om te varen, zwemmen of te relaxen aan de kade. Of je nu geniet van de rust op het terras of het avontuur op het Sneekermeer opzoekt, hier zit je altijd goed. Perfect voor wie houdt van water, natuur en ontspanning in een unieke omgeving.
Locatie en omgeving
Summio Havenresort Terherne ligt in het pittoreske dorpje Terherne, Friesland, middenin een waterrijke omgeving. Het park bevindt zich aan de rand van het Sneekermeer, een ideale plek voor zeilen, varen en andere watersporten. Het charmante dorpscentrum van Terherne ligt op loopafstand, en Sneek, een gezellige stad vol winkels en cultuur, is slechts 15 kilometer verderop. Met de auto is Summio Havenresort Terherne goed bereikbaar, en parkeren kan op het terrein.
Services en omgeving
Summio Havenresort Terherne biedt tal van faciliteiten voor een ontspannen en avontuurlijke vakantie. Het resort is vooral geliefd om zijn ligging aan het water, waar vakantiegangers kunnen genieten van bootverhuur, ideaal voor een tochtje op het Sneekermeer. Ook kun je fietsen huren om de omgeving te verkennen, en er is een aanlegsteiger beschikbaar voor wie met eigen boot komt. Voor de kinderen is er genoeg te beleven, zoals speeltoestellen en verschillende activiteiten rondom het water. Het park heeft een restaurant waar je heerlijk kunt dineren na een dag op het water, en voor een snelle hap kun je terecht in de snackbar. Er is ook een minimarkt aanwezig voor de dagelijkse boodschappen. Gratis Wi-Fi is beschikbaar op het hele terrein, zodat je altijd verbonden kunt blijven. Heb je een elektrische auto? Geen zorgen, er zijn oplaadpunten op het park. Barbecueën is toegestaan, maar je moet je eigen BBQ meenemen. Er is een wasserette aanwezig, wat handig is voor langere verblijven. Check-in is vanaf 15:00 uur, en je dient uit te checken voor 10:00 uur.
Afstand vanaf Utrecht
Summio Havenresort Terherne ligt op ongeveer 120 kilometer van Utrecht. Met de auto doe je er ongeveer 1 uur en 20 minuten over, afhankelijk van het verkeer.
Het meenemen van huisdieren is op aanvraag en dien je aan te geven bij je reservering, het meenemen van een huisdier is altijd tegen betaling. Betalen kan eenvoudig met pin of creditcard. De meeste accommodaties zijn goed toegankelijk, maar informeer van tevoren naar specifieke mobiliteitsbehoeften. Daarnaast zijn er voorzieningen zoals fiets- en bootverhuur om je verblijf nog leuker te maken. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
In de ogen van vele vakantiegangers blijkt Summioparken een echte parel te zijn. Bezoekers zijn vooral te spreken over de prachtige locatie waar je ongetwijfeld nog eens wilt terugkeren. Het huisje voldeed precies aan de verwachtingen, wat de ervaring alleen maar beter maakte. Ook de kleinschaligheid van het park en de super schone staat waarin alles verkeert, worden hoog gewaardeerd. De sfeervolle accommodatie met een geweldig uitzicht maakt het plaatje compleet. Deze positieve aspecten zorgen ervoor dat vakantiegangers een onvergetelijke tijd beleven bij Summioparken.
BBQ toegestaan
Douche
TV
Adresgegevens | Kupersleantsje 5-9, 8493 LR |
Schrijf een review134 reviews
Giga mooie locatie huisje voldoet aan onze verwachtingen we komen zeker nog een keer terug
Naar een boeking gedaan te hebben waar ook borg moesten betalen.Kreeg we ook eens te horen dat het overgenomen werd door Summioparken.Maar daar hadden we het goed naar ons zin.Maar zit nu thuis te wachten wanneer mijn borg terug krijg.Heb al een paar telefoontjes gepleegd maar kreeg geen concreet antwoord.Dus mensen betaal geen borg wand je weet niet of je hem terug krijgt.
Leuk park. Kleinschalig. Super schoon. Geweldige accomodatie. Sfeervol met mooi uitzicht.

Summio Havenresort Terherne
Rustig kleinschalig park. Mooie huisjes. Netjes en schoon.
Heerlijke dagen gehad
Centraal gelegen
Supermooie plek mooie huisjes zeer schoon hele mooie ligging de boten lagen letterlijk voor de deur bootje huren was ook dicht bij alles was netjes en schoon en midden in het centrum savonds was het super rustig heerlijk wij komen hier zeker terug vrienden gaan deze plek ook al boeken op ons aanraden was fijn bedankt
Het verblijf was supermooi. Aan de haven. Je leeft boven en slaapt beneden

Bungalowpark It Wiid
VakantieparkSummio Waterpark Zwartkruis