/Nederland/Gelderland

Vakantie Gelderland

Header Gelderland, Nederland

Gelderland is een diverse regio, waar voor iedereen iets leuks te doen is. Fiets of wandel door de prachtige natuur op de Veluwe of ga een middag winkelen in Arnhem of Nijmegen.

Nederland
Gelderland
Eigen vervoer
Verwijder filters

513 accommodaties

Over Gelderland

Met ruim vijfduizend vierkante kilometer is Gelderland de grootste én groenste provincie van Nederland. Met bloesem in de Betuwe, bossen in de Veluwe en glooiende akkers in de Achterhoek halen groenliefhebbers hun hart hier op. Na een stevige boswandeling de drukte en gezelligheid opzoeken? In steden als Arnhem, Nijmegen, Zutphen en Apeldoorn is altijd wat te doen.

Het bos in

Van wilde zwijnen spotten op de Veluwe en aapjes kijken in de Apenheul, tot urenlang wandelen door het bos of relaxen in één van de wellnessresorts die Gelderland rijk is. Vakantie in een rustige en groene omgeving? Dan zit je in deze omgeving helemaal goed. Tel daarbij op: veel kastelen en landgoederen en nog meer cultuur in bijvoorbeeld Nijmegen – de oudste stad van Nederland – en je weet dat je je hier niet hoeft te vervelen.

Overnachten in Gelderland

Ga je op vakantie naar Gelderland of een dagje uit? In beide gevallen is de keuze reuze. Zo vind je in de provincie veel campings, leuke hotels en schattige bed & breakfasts, maar ook ontelbaar veel bezienswaardigheden. Voor beoordelingen en foto’s van andere vakantiegangers kijk je natuurlijk eerst op Zoover. Je kunt in deze provincie ook goedkope vakanties beleven. Zo kun je altijd nog last minute beslissen om naar Gelderland af te reizen!

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.