NH Groningen Hotel de Ville
Prima hotel op een toffe locatie; middenin het centrum van Groningen. Netjes en schoon, lekker ontbijt. Oog voor detail miste helaas; de verschillende bossen bloemen in het hotel waren nagenoeg dood, het water groen…kleine moeite om dat even te verversen. Antieke elementen die her en der door het hotel stonden waren heel stoffig en voegden weinig toe.
Personeel is super vriendelijk en zeer klantvriendelijk. Ze hebben me deskundig geholpen omdat ik op zoek was naar een kamer met een inloopdouche. We hadden kamer 114. Het was een kleine kamer met spiraal vering matrassen. Helaas functioneerde deze metalen spiralen bij ons als drukpunten en we hebben niet goed geslapen. Het ontbijt was uitstekend verzorgd. Mooie locatie op loopafstand van de grote markt.
binnenkomst aantrekkelijk door vriendelijke mensen en een lekkere geur die in het hotel hangt. idd geen parkeren, maar garage is vlakbij ! ligging perfect bedden goed ontbijt heerlijk

NH Groningen Hotel de Ville
Wederom genoten van dit prachtige hotel, de fijne locatie en de gastvrijheid die je meteen bij binnenkomst voelt!
Erg groot wat je aan de voorzijde niet ziet. Mooi oud pand met nieuwbouw er tegenaan. Binnen huiselijk en netjes. Kamers en vergaderruimte (penthouse) wel gedateerd en enkel wat "aangekleed". Geen parkeer mogelijkheden bij het hotel. In de lounge kun je "vergeten" worden en dus zuinig aan met je drankje.
Leuk hotel met vriendelijk personeel. Kamer is voldoende maar de badkamer is minder mooi dan op de foto's. Erg onhandig dat de douche in het bad is gemaakt. Had wel iets meer verwacht van € 300 voor 2 nachten. Ontbijt is erg uitgebreid en erg lekker! Locatie is ideaal. Parkeren bij Nh hotel is niet heel fijn. Je kan van 15.00 uur tot 9.00 uur voor € 5 parkeren bij het ziekenhuis. Blijf je langer, dan kan je voor € 20 per 24 uur parkeren bij een parkeergarage op circa 100 meter van het hotel. Enige echte minpunt zijn de bedden. Deze zijn doorgezakt en niet stevig. Ook de kussens zijn matig.
Info
Huisdieren | Beschikbaar |