8.7FantastischScore uit 35 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.7

Over Het Maashotel

Ontdek de charme van Het Maashotel in Broekhuizenvorst, waar gastvrijheid en service samenkomen. Hoewel het hotel zelf niet pronkt met een zwembad of strand, is het de ideale uitvalsbasis voor ontdekkers. Geniet van de prachtige tuin, ontspan op het zonneterras en maak gebruik van gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid. Een perfecte keuze voor een onvergetelijk verblijf.

De ligging

Het Maashotel is prachtig gelegen in Broekhuizenvorst, een pittoresk dorpje dat rust en natuur uitademt. Hoewel directe strandfaciliteiten ontbreken, biedt de omgeving genoeg voor liefhebbers van buitenactiviteiten en culturele uitstapjes. Het centrum van Broekhuizenvorst, met zijn lokale attracties, ligt op steenworp afstand. Voor de avontuurlijke vakantieganger liggen de grotere steden en bezienswaardigheden binnen bereikbare afstand, ideaal voor dagtochten. De dichtstbijzijnde luchthaven bevindt zich op geruime afstand, waardoor het plannen van de reis naar Het Maashotel een belangrijk onderdeel van de voorbereiding is.

Het Maashotel biedt een scala aan faciliteiten die uw verblijf comfortabel en aangenaam maken. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door ons vriendelijke personeel bij de receptie, klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze voorzieningen omvatten een bagagedepot, een kluis voor uw waardevolle spullen, en een conferentieruimte voor zakelijke bijeenkomsten of evenementen. Voor uw gemak bieden we ook faxdiensten en is er een rookmelder aanwezig voor uw veiligheid. Gratis Wi-Fi in de gemeenschappelijke ruimtes zorgt ervoor dat u altijd verbonden bent. Het hotel beschikt over een uitnodigende tuin en een zonneterras, perfect voor ontspanning of een rustige middag. Voor degenen die met de auto komen, is er kosteloos parkeergelegenheid beschikbaar.

In Het Maashotel kunt u genieten van een culinaire ervaring in ons restaurant, waar een verscheidenheid aan maaltijden wordt geserveerd, waaronder dieetgerechten en speciale menu's op aanvraag. Of u nu kiest voor een middagmaaltijd of iets speciaals, onze keuken staat garant voor kwaliteit en diversiteit. Ontspan in onze bar met een drankje naar keuze, de ideale plek om de avond af te sluiten of nieuwe mensen te ontmoeten.

Houd er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving. We adviseren u graag over de mogelijkheden om aan uw specifieke wensen te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Tijdens hun verblijf waren vakantiegangers vooral te spreken over de prachtige ligging van het hotel met adembenemend uitzicht op de Maas, waarbij het pontje en de boten een verrassend schouwspel boden. De vriendelijkheid en servicegerichtheid van het personeel kregen ook veel lof. Ze genoten van de ruime en prettige kamers, waarvan sommige zelfs een balkon hadden als kers op de taart. Het eten, zowel ontbijt als diner, werd als voortreffelijk beschreven. Daarnaast was de directe omgeving een paradijs voor fietsliefhebbers met talloze fietsroutes. Dit alles maakte hun verblijf onvergetelijk en zeer aangenaam.

• Room service

• WiFi

• Cafe

• Restaurant

• Minibar

• TV

• Kluis

Veerweg 11, 5872 AE

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.