9.7FenomenaalScore uit 164 reviews

Julianastraat 20, 6285 AJ

Berghoeve

9.7FenomenaalScore uit 165 reviews

Schrijf een review

Uitzicht om van te genieten
Door Jan op 14-10-2024
Gereisd met partner

Mooi gelegen familie hotel net buiten Epen met mooi terras rondom het hotel
Mooie kamers schoon en netjes . Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Fantastisch uitgebreid ontbijt met streekproducten.
4 gangen diner bij half pension was uitstekend en lekker met keuze uit vis of vlees
Klein minpuntje de salade bar een beetje overdreven bij wat je voorgeschoteld krijgt bij het diner stokje stokbrood bij de soep of bouillon is voldoende !!

Tot in de puntjes verzorgd
Door Lino op 25-06-2023
Gereisd met partner

Supernetjes en met veel zorg en aandacht gerund door vriendelijke mensen. Ontbijt echt uitgebreid met lekkere verse broodsoorten en divers goed beleg. Lekkere eieren!
Klein minpuntje de drukkere weg als je aan de voorkant zit en het diner zal fantastisch zijn maar wel aan de prijs als je wat minder te besteden hebt.

Fantastisch hotel
Door Familie Eijking op 18-06-2023
Gereisd met partner

Goede service, heerlijk eten en zeer vriendelijke eigenaren en personeel. Een echte aanrader!

Berghoeve

Top keuken
Door V.d.Geest op 24-09-2022
Gereisd met partner

Hotel ligt iets buiten centrum aan een hellende weg. Ruime kamer en grote parkeerplaats. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Er is een lift. Uitgebreid ontbijt. Hele mooie luxe eetzaal, vanwaar een mooi panorama uitzicht. Bij het arrangement is een voortreffelijk 4 gangen diner met eerste klas ingrediënten Wel een lange zit van 2 uur.. Elke dag een mooie menukaart met keuze diner. De kok is van topklasse,. Zelden beter gegeten.

Fantastisch hotel waar alles klopt!
Door Danny en Truus op 06-09-2022
Gereisd met partner

Een fantastisch hotel. Vriendelijke eigenaren, goede service en schone accomodatie. Uitgebreid ontbijt en voortreffelijk dineren.
We zien altijd gasten van eerdere vakanties. Dat mensen met grote regelmaat terugkeren naar deze fantastische plek, zegt alles.

Zo stellen we ons de hemel een beetje voor......
Door Ans Vreede & Hans Prinsen op 02-09-2022
Gereisd met partner

In alle opzichten is ons verblijf uitstekend bevallen.

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.