3,9 miljoen reviews
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Vakantie Cadzand

In het uiterste westen van de provincie Zeeland ligt het dorp Cadzand. Het strand en de zee zijn de belangrijkste trekpleisters van het dorp. Bezienswaardigheden in Cadzand zijn de Mariakerk en windmolen Nooit Gedacht.

68 accommodaties

Populair
Nederland
Zeeland
Cadzand
Verwijder filters
Over Cadzand

In het uiterste westen van de provincie Zeeland ligt het dorp Cadzand. In dit dorp met nog geen 1000 inwoners zitten relatief veel hotels. Het strand en de zee zijn de belangrijkste trekpleisters van het dorp. Op het strand van Cadzand vind men, door de stromingsveranderingen veroorzaakt door de deltawerken, regelmatig fossiele haaientanden. Bezienswaardigheden in Cadzand zijn de Mariakerk en windmolen Nooit Gedacht.

Cadzand

Paar dagen in Cadzand
Door Liliane en Cees Barendsma op 30-04-2021
Gereisd met partner

Hotel FRIS is een pas geopend hotel met een jonge meewerkend eigenaar. Een bijzondere ervaring die wij als heel prettig en fijn hebben ervaren. Het ontbijt maakte ons blij over de manier waarop dit gedaan werd, niet gebruikelijke ontbijtbuffet maar uitgeserveerd met elke dag een andere vorm van wat kan je doen met eieren. Hotel is netjes, schoon, de mensen zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij, vragen worden keurig beantwoord en de prijs kwaliteit verhouding is in orde. Door corona aantal keren vanuit hotel FRIS warme maaltijd laten komen wat uitstekend ging met hulp van het hotel.

Verpest door verschrikkelijke hoogbouw.
Door Ingrid op 30-12-2020
Gereisd met oudere kinderen

Cadzand-Bad wordt compleet vol gebouwd met veel te hoge, lelijke gebouwen. Wat ontzettend zonde dat er opnieuw een leuke badplaats getransformeerd wordt in een soort Scheveningen of Knokke. Ongelooflijk dat een gemeente dat toelaat. En er is nu al leegstand te zien. Vastgoedmagnaten hebben kennelijk de macht in handen.

Cadzand is een leuk dorp met de nodige faciliteite
Door Cees J. A. van Dongen op 14-10-2020
Gereisd met partner

Het eten is goed de camping Hoogduin is een aanrader en de zee is vlakbij !

Rustige badstad ,vriendelijke sfeer.
Door Lauwers op 09-08-2020
Gereisd met vrienden

De strandretaurants zijn leuk en priis kwaliteit goed.

Hier moeten we meer naar toe
Door Ton Bakkers op 02-10-2019
Gereisd met vrienden

Wij verbleven met vrienden op vakantiepark Roompot Noordzee Residence Badzand-Bad Hebben genoten van ons verblijf in cadzand. Zoveel nieuwe en super mooie gelegenheden. Voor elk wat wils. Mooie eigentijdse stand paviljoens. Eten en drinken top

Genieten
Door Fam. Pleiter op 18-08-2019
Gereisd met partner

Lekker genieten op camping Wulpen en van de restaurantjes en strandtenten

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.