3,8 miljoen reviews

• Zwembad
  • Sportfaciliteiten

Casa Sarandy

9.5FenomenaalScore uit 67 reviews

Geweldig verblijf bij zeer gastvrije mensen.
Door Jan van Hout op 28-04-2023
Gereisd met partner

Casa Sarandy was voor ons een uitstekend vertrekpunt om Andalusië te verkennen. Wij hebben vanaf hier Granada, Ronda, Antequera, Almogia, El Torcal, Cordoba en Sevilla bezocht. Binnen 15-20 minuten via een mooie bergweg zit je op de snelweg. De ligging van Casa Sarandy is werkelijk prachtig met een geweldig uitzicht over de bergachtige omgeving. De eigenaren Sarah en Andy zorgen ervoor dat je werkelijk niets te kort komt, voor elk uitstapje hebben ze nuttige adviezen en informatie waarvan wij dankbaar gebruik gemaakt hebben. Wij hebben ook mogen genieten van het uitstekende en gevarieerd ontbijt en de lekkere 3 gangen menu’s die elke keer weer een aangename en gezellige verrassing waren. Bovendien kun je heerlijk verblijven aan het zwembad onder het genot van een Belgisch bier en vele andere drankjes.

Fantastisch B&B
Door liesbeth op 10-04-2023
Alleen gereisd

Mijn ‘wandel arrangement Peregrino’ was een hele goede keus. De B&B ligt werkelijk prachtig en na de wandelingen hoef je alleen nog maar aan de rand van het zwembad te liggen. Gastheer Andy mixt een lekker drankje voor je op verzoek, en Sarah brengt een lekker borrel hapje erbij. Sowieso zorgt Sarah meer dan goed voor de inwendige mens. De lunchbox was te groot voor mijn dagrugzak, maar aan de helft had ik ook meer dan genoeg. Ik kwam voor het wandel arrangement omdat ik een paar dagen van de Camino de Mozarabe wilde uitproberen. Andy brengt en haalt je dagelijks op, en staat paraat mocht er onderweg iets zijn. Dat geeft een veilig gevoel. Er is zoveel meer te doen in de omgeving, maar Andy vertelt je daar zelf graag meer over….

Voor herhaling vatbaar
Door Patrick Vagenende op 11-03-2023
Gereisd met oudere kinderen

Mijn zoon en ik hadden als actieve vakantiegangers voor het wandelarrangement 'peregrino' + extra dag gekozen (6 nachten). Het bleek over de gehele lijn een schot in de roos, de planning en het contact vooraf, de ontvangst, de locatie en ruime omgeving, het comfort, de zorg voor de vakantieganger. Zelfs het weer was supergoed om te wandelen en voor rondgang in de dorpen en Malaga. We onthouden ook de culinaire verwennerij en de aangename losse babbels, het terras en de stilte tijdens de wandeling. Kortom van minuut één tot einde top. Het is blijven hangen al moesten we terug naar huis.

B&B in de ongerepte natuur van Andalusie, top 👍
Door Betty Herremans op 18-11-2022
Gereisd met vrienden

we hebben er van genoten, heel mooie omgeving om te wandelen, vriendelijke vlaamse B&B eigenaars, lekker ontbijt en de vrouw des huizes maakt s avonds een lekker driegangen menu klaar. Bedankt Andy en Sarah

"ontspannend"
Door Erik Vandenbroecke op 15-09-2022
Gereisd met partner

heerlijk verblijven in alle rust-niet ver van vele bezienswaardigheden-lekker eten gemaakt door gastvrouw Sarah-voor alle inl.kunt u terecht bij gastheer Andy.Gewoon een aanrader.

Wij willen er zeker terug gaan!
Door Siroyt Hilde op 12-09-2022
Gereisd met partner

Super vriendelijk en gedienstig niets is hun teveel. Ongelooflijke mooie ligging. Super lekker eten. Mooie kamers met douche en toilet. Mooi en gezellig appartement met alles erop en eraan. Goeie uitleg wat er in de omgeving te zien en te doen is. Mooi zwembad.

Casa Sarandy info

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    C-3310, 5, E-29239