Casa Las Yeseras

Casa Las Yeseras
We kwamen aan toen het duister was en toen zeiden Luc en Iris (en de andere gasten) zeiden dat we in de ochtend verrast zouden worden door het zicht en ze hebben niet gelogen. De zonsopgangen waren spectaculair, elke ochtend anders maar niet minder mooi. De kamers waren tip top in orde, we waren met een gezin van 5 en kregen kamers naast elkaar (jonge kinderen, dus dit was perfect), het ontbijt was heel volledig met veel zelf gemaakte producten. Gastheer en gastvrouw deden hun best om ons in de watten te leggen, te adviseren over wat er te zien valt in de streek, en hun diner was ook zeer lekker, hier ook weer rekening houden met de kinderen. Het zwembad zag er goed uit, was groot en diep genoeg maar toch heel veilig voor de kinderen. Kortom, we hebben heel erg genoten van ons verblijf, we zijn verwend en komen zeker terug als de gelegenheid zich voordoet. Luc en Iris gaan echt de extra mile!!! Tot binnenkort!
Weerom waren we te gast bij Luc & Iris , weer nieuwe mensen ontmoet en genoten van de verwennerijen van Luc & Iris , het was zalig op den berg , bedankt voor alle goede zorgen niets is teveel voor jullie de klant is koning
Op de berg kan je genieten van het mooi uitzicht op het witte dorpje Bedar en de kustlijn Casa Las Yeseras heeft werkelijk alles wat men van een B&B zou willen. Zeer mooie en verzorgde kamers, een mooi ingericht vakantiehuisje en een prachtig zwembad. De B&B is de ideale uitvalsbasis om in de omgeving een mooie wandelingen te maken of om met auto de kust en de verschillende natuurparken te verkennen Luc & Iris doen er werkelijk alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Iedere ochtend wordt een heerlijk en uitgebreid ontbijt geserveerd, ’ s avonds kan je dan weer genieten van een 3 sterren maaltijd met veel passie en kunde bereid door Iris en Luc. In de lokale bars kan heerlijke tapas eten. Ons verblijf was dit jaar opnieuw een fantastische ervaring. Opvallend is ook dat de meeste bezoekers van de B&B steeds weer terugkeren om te kunnen genieten van de gastvrijheid van de eigenaar. Met dank en Luc en Iris
Fenomenale vakantie met heel lekker eten en drinken aan een eerlijke prijs.
Mooie fietsroutes zowel met mountainbike als met racefiets.
Zeer zeer goed, prachtige ligging, zeer goed verzorgde moderne kamers, mooie tuin met mooi zwembad. Het eten is fenomenaal, culinaire hoogstandjes worden hier met veel liefde geprepareerd door de zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer. Er zijn vele mooie wandelingen in de directe nabijheid. De middellandse zee is niet ver af en het mooie moorse witte dorp Bedar is op wandelafstand, waar je o.a lekkere tapas kan nuttigen. Casa las yeseras is een echte aanrader!!!
Vorig jaar hebben we dit pareltje aan de zuidkust van Spanje ontdekt. Wat een mooie stek! Super nette kamers, heerlijk zwembad, geweldige uitzichten. Maar we zijn teruggekomen voor de gastvrijheid en gezelligheid van Luc en Iris, wat een toppers. Elke avond kun je lekker aanschuiven aan tafel om te genieten van een heerlijk diner. Een aanrader! Wij gaan zeker weer!
Info
Soort hotel