Neptuno Hotel & Spa

Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor Neptuno Hotel & Spa voor je op een rij gezet:
Montemar Maritim
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Sant Josep 84, E-08370 |
Schrijf een review74 reviews
Het hotel is erg mooi en gezellig ingericht. Mooie open binnenplaats en een heel fijn dakterras
Het personeel is enorm aardig, vriendelijk en behulpzaam. Ze geven je een enorm welkom gevoel. Voor dit alles een dikke 10!
De hotelkamer is oké. Voor drie personen wel wat klein. De hygiëne is goed. Zeer vriendelijk dame die onze kamer schoon hield.
Het grootste nadeel in onze kamer was de melkglazen badkamer wand/muur.
Wij waren met 2 volwassene en een dochter van 17. De WC zit naast de glazen wand.
Je kan alle bewegingen zien die degene op de WC doet. Ook vanuit de kamer. Er zit nl. een enorm grote spiegel tegenover de glazen wand.
Het gaf mij een ongemakkelijk gevoel.
Het eten is matig
Het wordt in warmhoudkasten naar de eetzaal gebracht. Het eten is zeker niet heet, maar vaak zelfs niet eens warm.
Lauwe slappe patat
Een prima hotel als de glazen badkamerwand je niet afschrikt.
Maar ik zou er NIET gaan avondeten.
Gezellig fijn hotel dichtbij alles in Calella .Recent helemaal gerenoveerd, fris en hip uiterlijk gekregen, oude reviews doen het geen recht aan!
Plus:
-vlakbij drukke hoofd winkelstraat met super veel restaurants en winkels en licht toch rustig
- paar minuutjes lopen en he zit op het strand met leuke strandtent, station dichtbij voor als je naar Barcelona wil gaan
-schoon, wordt goed schoongemaakt
-mooie frisse hippe kamer met airco en fan, regendouche en koelkast, safe gratis
-vriendelijke en goede service van begin tot eind
-rooftop bar en zwembad
- lekker ontbijt met cava en vers fruit
- late check out mogelijk, maar ook gratis bagageopslag en mogelijkheid douchen in mooie ruimte met handdoekservice
Min: helemaal niks !
Echte aanrader voor een verblijf in Calella!
De foto's geven de realiteit niet weer. Het appartement is oud, niet erg hygiënisch en heel klein. Bij aankomst op zaterdag was er niemand aanwezig en je weet niet goed waar je terecht kan. Uiteindelijk iemand kunnen opbellen die na 10 min ons kon binnen laten.
Een heel vriendelijk man die erg zijn best deed.
De ligging is wel perfect. Direct aan een grote winkelstraat en aan zee. Barcelona en Girona perfect te bezoeken van hieruit. Parking in oktober wel te vinden voor 2 euro per dag. In de drukke periode zal dit moeilijk worden.
Zwembad was groen en vuil.
Wij zouden niet meer kiezen voor deze accommodatie.

Neptuno Hotel & Spa
Net appartement. Wel gehorig en aan de kleine kant. Vriendelijk personeel. Buffet is geen aanrader.
Als je een van de apartementen wil bespreken bedenk dan dat deze erg gehorig zijn. Overdag maakt dit niets uit dan ben je hier weinig. Maar in de nacht hoor je de buren (boven,onder en naast je) thuis komen naar de wc gaan enz. Het personeel achter de bar en receptie zal wel moe zijn geweest van de lange zomer hier zat weinig enthousiasme in. Het schoonmaakpersoneel daarintegen was erg vriendelijk.
gezellig, knus hotel, al het personeel supervriendelijk, nette kamers, voldoende keuze uit de buffetten, alleen jammer dat het vaak lauw is, goede ligging van centrum,terrasjes, strand, station, markt,
eigenlijk niets op aan te merken