H10 Marina
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Het zeer goed beoordeelde Adults Only Aqua Hotel Silhouette & Spa is een echte aanrader voor een romantische vakantie met z'n tweeën. Dit prachtige hotel ligt in Malgrat de Mar, vlakbij zowel het centrum als het strand. Dit hotel is zeer modern ingericht en straalt veel luxe uit. Het Aqua Hotel Silh...
Mooi hotel, in de omgeving zelf niet veel te beleven. Huur als dat kan een auto en ontdek mooie plekken die niet ver te rijden zijn. 45 min ong. Van Barcelona vandaan
Prachtig hotel. Hadden dit obv logies + ontbijt geboekt. Ontbijt prima en wordt telkens aangevuld, ook als het restaurant eigenlijk al gesloten is. Zwembad erg mooi met een luxe uitstraling. Genoeg bedjes beschikbaar en geen handdoekje leggen. Service is top! Ze doen echt alles voor hun gasten en zijn zeer vriendelijk. In Malgrat zelf is weinig te beleven. We zijn vaak naar Santa Susanna of Blanes gegaan.
Top hotel, zeker voor Spaanse begrippen. Lekker en uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel. In de nabije omgeving van het hotel is alleen niet heel veel te beleven. Wij liepen elke avond naar de boulevard van Santa Susanna, dit is ongeveer 1,5 kilometer lopen.
Mooi , modern hotel. Mooie , schone kamers. Zeer vriendelijk personeel. Eten heel veel keuze in het restaurant (helaas niet alles altijd goed warm) . Maar dat is vaak overal met buffet restaurants. We kregen bij aankomst een andere kamer aangeboden dan geboekt. We kregen een penthouse aangeboden , wat een zeer aangename verrassing was. Aan zijkant van hotel zijn ze appartementen aan het bouwen waar we recht op keken vanaf onze kamer. Waren bang dat we daar overlast van zouden hebben, maar totaal geen last gehad. Heerlijk zwembad met voldoende bedjes. ( geen handdoekje leggen). Als we na het ontbijt naar zwembad gingen altijd nog bedje te vinden. We waren met eigen auto en heel fijn dat je tegen betaling een parkeerplaats kon nemen op het afgesloten terrein van het hotel. Wij gaan hier zeker nog eens terug komen.
Strandhotel | Beschikbaar |
Adults only | Beschikbaar |