H10 Marina
Uitstekend hotel, vlakbij het strand en aan het begin van de winkelstraat! Kamers zijn wel iets gedateerd maar functioneel en netjes en erg schoon! Ontbijt enigszins rumoerig, viltjes onder de stoelen zou verschil maken. ;-)
Top hotel ! Eten is super en genoeg variatie Kamer super schoon en ruim wij hadden premium dan heb je fijn zeezicht !! En na 6 uur schaduw dus prima na genieten van je dag met uitzicht op zee Airco op de kamers ook top ! Zwembad klein maar dat was voor ons geen probleem daar maakte we nog ff eind van de dag gebruik van als we van het strand af kwamen die er precies tegen over ligt Eigen parkeerplaats voor de auto Dit wel aangeven als je dat graag wilt ik heb het via sunweb gedaan en ook nog extra gemaild met het hotel dat we er zeker van waren want als het vol is dan word het tijdens drukke maanden erg veel rondjes rijden daar Vriendelijk personeel en de schoonmaak is ook super! Ligging is ook top ! Via het strand wandel je zo na santa susana/ Malgrat En andere kant op wandel je zo na calella Wil je niet wandelen dan ben je er met de trein in 3 min station zit vlakvoor het hotel Gewoon een top hotel ! Aanrader
Ik vond het een goed en fijn hotel, alles was toppie verzorgt! Ook fijn dat glutenvrij eten zo goed verzorgt was. Het eten was sowieso erg uitgebreid. De ligging was ook super, het spoor onderdoor en je was op het strand echt heerlijk. Op de dag van vertrek, wij vertrokken pas laat, konden we de koffers in een ruimte plaatsen en zelfs nog douchen voor vertrek.
Prachtig hotel, mooie ligging. Schoon en eten is heerlijk en vriendelijk personeel. Zwembad is wat klein. Maar dat is niet erg je bent zo aan het strand. 5 min loopafstand weg oversteken dmv tunneltje. Treinstation op 5min loopafstand. Met de trein ben je in een uur voor 5 euro in Barcelona. Grote toeristencentrum Calella kun je al lopend of met de trein bereiken. Klein gezellig centrum leuke ijssalon op de hoek van het hotel Gewoon een heerlijk verblijf. Daarom dit jaar weer geboekt.
Strandhotel | Beschikbaar |
Kindvriendelijk | Beschikbaar |