10FenomenaalScore uit 57 reviews

La Ruta Naranja

10FenomenaalScore uit 57 reviews

Schrijf een review

• 10

Fantastische plek om tot rust te komen!
Door Henny en Eric op 24-06-2023
Gereisd met partner

Een prachtige plek in de bergen. Je hoort alleen de vogels. Arnold en Ingrid zijn super gastvrij. Het ontbijt gemaakt door Arnold was heerlijk en prachtig opgemaakt.

Aanrader ❣
Door Wendy Stoop op 10-06-2023
Gereisd met partner

Genoten van een fantastisch verblijf bij Arnold en Ingrid ❣ Verbluffende vista en uitgebreid gevarieerd ontbijt. Volledig ontspannen en relaxen, 1 adres La Ruta Naranja 💖

Stilte, rust, prachtig uitzicht- wow!
Door Anne-Fleur Belksma op 06-08-2022
Alleen gereisd

Wow, wat een plek! Locatie is geweldig met prachtige uitzichten. Heerlijk zwembad en bed ook zeer comfortabel. Hosts zijn zo gastvrij en zorgden voor een heerlijk uitgebreid ontbijt- elke dag weer wat nieuws. Ik kom zeker terug!

Wat een geweldige locatie en een top service!
Door Renso Gaarthuis op 17-07-2022
Gereisd met vrienden

Jeetje, wat hebben wij hier genoten. Enorm goeie service en de locatie is top. Zeker een aanrader om heen te gaan!

Fantastisch!!
Door Cor Gaarthuis op 16-07-2022
Gereisd met vrienden

Wat een fantastisch locatie we zijn er voor de 8ste keer geweest en het verveeld nooit ,het uitzicht, het zwembad, het heerlijke ontbijt ,wandelen vanuit la ruta zo de bergen en niet te vergeten de gastvrijheid van de familie van Dongen we komen zeker volgend jaar weer.

Meer dan fantastisch
Door Peter en Marja molenaar op 04-10-2021
Gereisd met partner

Ja wat een fantastische gastheer en gasltvrouw en wat een prachtige b & b. In een woord geweldig. Mooie schone kamer, vergezichten rust, ruimte etc. Na vijf jaar door gemeentelijke blunders gesloten zijn geweest waren wij weer de eerste gasten. En wat gunnen wij het deze mensen want zij hebben oog voor detail en uitermate klantvriendelijk en klantgericht. Mensen ga dit boeken ga erheen want je komt tot rust en je krijgt alles wat je hartje je begeert en nog meer. Wij gunnen het deze lieve mensen zo dat zij volgeboekt gaan worden want dat is hun lenen: gasten blij maken en service geven. Lieve Ingrid en Arnold: nogmaals hartelijk dank voor de afgelopen dagen en heel veel drukte gewenst. Gr. Peter en Marja.

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.