La Ruta Naranja
Rolstoel toegang
Totaal aantal kamers: 5
Adresgegevens | Partida Foyes 2, 03786 L'Atzubia |
La Ruta Naranja
Een prachtige plek in de bergen. Je hoort alleen de vogels. Arnold en Ingrid zijn super gastvrij. Het ontbijt gemaakt door Arnold was heerlijk en prachtig opgemaakt.
Genoten van een fantastisch verblijf bij Arnold en Ingrid ❣ Verbluffende vista en uitgebreid gevarieerd ontbijt. Volledig ontspannen en relaxen, 1 adres La Ruta Naranja 💖
Wow, wat een plek! Locatie is geweldig met prachtige uitzichten. Heerlijk zwembad en bed ook zeer comfortabel. Hosts zijn zo gastvrij en zorgden voor een heerlijk uitgebreid ontbijt- elke dag weer wat nieuws. Ik kom zeker terug!
Jeetje, wat hebben wij hier genoten. Enorm goeie service en de locatie is top. Zeker een aanrader om heen te gaan!
Wat een fantastisch locatie we zijn er voor de 8ste keer geweest en het verveeld nooit ,het uitzicht, het zwembad, het heerlijke ontbijt ,wandelen vanuit la ruta zo de bergen en niet te vergeten de gastvrijheid van de familie van Dongen we komen zeker volgend jaar weer.
Ja wat een fantastische gastheer en gasltvrouw en wat een prachtige b & b. In een woord geweldig. Mooie schone kamer, vergezichten rust, ruimte etc. Na vijf jaar door gemeentelijke blunders gesloten zijn geweest waren wij weer de eerste gasten. En wat gunnen wij het deze mensen want zij hebben oog voor detail en uitermate klantvriendelijk en klantgericht. Mensen ga dit boeken ga erheen want je komt tot rust en je krijgt alles wat je hartje je begeert en nog meer. Wij gunnen het deze lieve mensen zo dat zij volgeboekt gaan worden want dat is hun lenen: gasten blij maken en service geven. Lieve Ingrid en Arnold: nogmaals hartelijk dank voor de afgelopen dagen en heel veel drukte gewenst. Gr. Peter en Marja.