9.6FenomenaalScore uit 18 reviews

Onderkomen

Lavinia is TOP!
Door J&H op 22-10-2024
Gereisd met partner

Wij waren voor het eerst bij Lavinia en uit eerdere reviews wisten we al dat het goed zou zijn. Ons verblijf van drie weken heeft alle verwachtingen ruimschoots overtroffen. Als je aankomt, zie je allereerst de prachtige tuin en je wordt allerhartelijkst verwelkomd. Wim en Annemie weten de gasten op een leuke manier met elkaar te verbinden. Het samen eten met vooraf de aperitief is zó gezellig! De maaltijden die Annemie kookt en de manier van presenteren hoort thuis in een sterrenrestaurant. Wij hebben genoten van de omgeving, het gezelschap, de sauna, het zwembad, de jacuzzi, de rust, maar vooral ook van het gezamenlijk petanque spelen en het sjoelen! We hebben meteen weer voor 2025 geboekt.

Fantastisch
Door C en A op 11-10-2024
Gereisd met partner

In één woord: FANTASTISCH.
Het is een geweldige locatie, accomodatie.
Alle lof voor Wim en Annemie. Zo ontzettend klantgericht, toegankelijk en warm.
Hier gaan we zeker een keer naar terug.
Het ontbreekt je werkelijk aan niets.

Puur genieten
Door Nancy en Gino op 18-08-2024
Gereisd met partner

Vrienden vroegen ons waarom we voor de 5e keer naar Lavinia gingen. Annemie en Wim zorgen ervoor dat je compleet ontzorgd wordt. Het begint met een compleet ontbijt met verse producten en zelf gemaakt brood en jam. Om duimen en vingers af te likken. Daarna een zwemmeke doen in 1 van de 2 zwembaden zonder chloorgeur. 's Middags kan je zelf een lunch bereiden in jouw eigen keuken die compleet uitgerust is. 5 op de 7 culinair diner bereid door Annemie en de gezellige sfeer met de andere gasten is gewoonweg top. Geen woorden voor. De sterrenhemel bewonderen vanuit de jacuzzi. Puur naturistisch genieten. Lavinia heeft alle troeven in huis. Op naar de 6e keer? ;)

Ultiem vakantiegevoel
Door Han en Ans op 01-07-2023
Gereisd met partner

Lavinia is een waar paradijs. Genietend van de prachtige tuin en tjilpende vogels kom je er heerlijk tot rust. Annemie en Wim zijn sterren in het verwennen van hun gasten, of het nu een ontbijt met vers gebakken brood gebracht bij de villa is of een heerlijk en gezellig diner bereidt door “chef” Annemie en de lokale wijnen met zorg geselecteerd door “sommelier” Wim, zij geven een ultiem vakantiegevoel. Wij vinden het geweldig het voelt als een warm bad, telkens weer. Tot gauw.
Han en Ans

Méér dan geweldig!!
Door Jacqueline op 26-06-2023
Gereisd met partner

Er is zoveel moois geschreven over Lavinia, maar.....er zijn eigenlijk geen woorden om te omschrijven hoe het écht is.
Méér dan geweldig, álles ademt liefde.
Lavinia moet je beleven!!
Zo fantastisch naar ons zin gehad.
Voor we vertrokken, meteen weer voor volgend jaar gereserveerd.

Lavinia : The sky is the limit
Door am op 26-06-2023
Gereisd met partner

Zonet terug na 3 weken verblijf in ons tweede verblijf in Guardamar del Segura, een uurtje rijden van Lavinia. Traditioneel lassen we er dan steeds een kortverblijf in. (stad, wellness, kuuroord, bergstreek of ... een naturistenoord!) Het lukte om heel flexibel bij Lavinia enkele nachtjes (17 - 20 juni) te boeken naast de lang verblijvers. Verleden jaar hetzelfde gedaan bij een andere uitbater en weeral, ook nu zeer goed bevallen. Annemie en Wim zijn uiterst lief, familiaal gewoontjes en vooral behulpzaam. Een adresje/boeking van een toprestaurant, een snelle lunch aan het zwembad, een beetje filosoferen, een ingetogen moment of juist bulderlach bij de apero omwille van mijn flauwe moppen,... De topattractie was dan wel de net voor zonsopgang blote wandeling in het natuurdomein aan het achterpoortje samen met gids en grapjas Wim. M.a.w. ook bloot is the morningsky the limit bij Lavinia. Ik zal Lavinia zeker aanraden bij gelijkgestemden

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.