Villa Los Leones
Wasmachine
Rolstoel toegang
Adresgegevens | Calle la Rioja 42, 03720 |
Villa Los Leones
We zijn net terug van één week vakantie in Villa Los Leones.
In één woord geweldig. Wat een mooie villa. Alles keurig schoon en van alle gemakken en luxe voorzien.
Ideaal voor rolstoelgebruikers. Ruime kamers met aangepaste wc en douche. Hoog-laagbed met bedpapegaai. De meerdere terrassen zijn gelijkvloers en makkelijk begaanbaar met de rolstoel.
Ontzettend fijn zwembad met rolstoellift waar we veelvuldig gebruik van hebben gemaakt.
De villa ligt op kleine afstand van het mooie Moraira waar je genoeg restaurantjes en winkeltjes aantreft met voldoende invalide parkeerplaatsen en een klein strand. De plaatsen Calpe, Denia en Javea liggen in de buurt en ideaal om een lokale markt te bezoeken.
Kortom: Villa Los Leones is een echte aanrader. Zeker voor een gezelschap reizend met één of meerdere personen met een lichamelijke beperking.
Wij komen hier zeker terug maar dan wel voor een langer verblijf dan één week.
(Huur)auto is benodigd.
Een goede locatie voor mensen met een mobiliteitsprobleem. Er zijn ruim voldoende faciliteiten in huis (aangepaste douche en toilet - ruime slaapkamer met een hoog laag bed en bedpapegaai) en er is het nodige rollend materiaal aanwezig (o.a Scootmobiel - gewone en elektrische rolstoel)
We hebben 2 heerlijke vakantieweken gehad. Er is in de omgeving van alles te zien en te doen. Voorwaarde is wel een eigen (huur-)auto.
We gaan volgend jaar weer terug, maar dan een week langer.
We hebben een heerlijke vakantie gehad. De villa is van alle gemakken voorzien. Voor mindervalide mensen is het huis prima aangepast. Ook staat er een inklapbare elektrische rolstoel waar we veel gebruik van hebben gemaakt bij dagjes weg. De villa ligt in een rustige wijk. Een auto is wel een must. In de omgeving is genoeg te beleven. We hebben een prima vakantie gehad en het fijne was dat je je geen zorgen hoeft te maken als je rolstoelafhankelijk bent, want de villa is helemaal aangepast. We gaan zeker nog een keer terug.
Wij , mijn man dochter en schoonzoon, waren hier 2 keer 2 weken. Mijn man zit in een rolstoel. Was in geen jaren in een zwembad geweest maar wat heeft hij hier genoten! In juni was het water heerlijk warm, in Oktober voor hem te koud, maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben genoten van het heerlijke huis, de Bbq, etc.De badkamer is goed aangepast, fijne douchestoel, ook bedpapegaai aanwezig.
Vooral de aanpassingen, de rollator die we konden gebruiken alles aanwezig. Zelden zo'n mooi aangepast huis meegemaakt. Ook de communicatie was prima, toen we naar arts moesten konden we alle hulp en informatie krijgen via Silvie, die het huis daar beheerd. Top!
We hopen nog eens terug te kunnen komen!
Met vriendelijke groet
Frans en Rian Klaasen
Ik ben voor het eerst in Los Leones geweest, samen met mijn rolstoelafhankelijke ex partner en onze meervoudig gehandicapte dochter van 34 jaar! We hadden hier een heel jaar naar uitgekeken en wat hebben wij het fijn gehad. Een heerlijk aangepast huis, voortreffelijk zwembad, onze dochter heeft alleen daar in gelegen, heel veel ruimte ook rondom het huis, ook fijn dat je iemand kon bereiken als er iets aan de hand was. Fijn contact met de eigenaar! Zelf moest ik wel erg wennen aan het rijden in de bergen, maar na een paar dagen ging het steeds makkelijker. We zijn inmiddels bijna 2 weken thuis, maar hebben echt alweer heimwee naar deze plek, want als je een beperking hebt is dit de fijnste plek om vakantie te vieren!