Casa La Paloma
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03140000-03149999%2FE3144198.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03150000-03159999%2FE3150722.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01720000-01729999%2FE1728118.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01620000-01629999%2FE1620521.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02750000-02759999%2FE2755396.jpg)
Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor Casa La Paloma voor je op een rij gezet:
Casa La Paloma
Juist een weekje genoten van jullie gastvrijheid. Een heerlijk ontbijt met verse zelfgemaakte koffiekoeken, pistolets en brood. Een ruime keuze aan beleg en zelfgemaakte confituren en choco. Het was soms moeilijk kiezen.
Het avondeten was telkens weer om je vingers van af te likken.
Bij Anja en Ludi word je fantastisch ontvangen en in de watjes gelegd. Superlieve mensen zijn ze.
De kamers zijn mooi, ruim en heel proper. Een groot pluspunt is dat er aan elke kamer een terrasje is.
De omgeving is rustig (gelegen tussen sinaasappel- en citroenboompjes).
Ik heb genoten vd eerste tot de laatste dag. Mijn batterijen zijn weer opgeladen.
Dankjewel voor jullie goede zorgen!
We kwamen voor de 2de keer terug naar deze b&b en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Je wordt hier enorm in de watten gelegd door Anja en Ludi. Anja staat elke morgen zeer vroeg op om ervoor te zorgen dat de gasten een fantastisch ontbijt hebben. Het appelsiensap komt van de eigen bomen, de broodjes, confituren en choco en de granola worden allemaal door Anja zelf gemaakt. Indien je wenst kan je hier ook voor een zeer lage prijs 's avonds heel lekker eten. Ze hebben een fantastisch zwembad en lounge. Een auto is wel aan te raden gezien de b&b afgelegen is.
Anja & Ludi
Ik ben net terug van jullie B&B Wat een aangenaam en warm verblijf een gastvrouw en heer om U tegen te zeggen.Casa la paloma is een fijne B&B In een prachtige en rustige omgeving. Goed gelegen om uistappen ,exurcies in de dorpjes en steden in de nabijen buurt te maken .De wame en lieve ontvangst van Anja& ludi maakt je vakantie compleet.het luxe ontbijt dat zelf gemaakt wordt door Anja is verwennerij van hoog niveau,dit zelf heb ik nog nooit geproeft op vakantie .of je nu alleen komt ,met kinderen of baby aan alles wordt aandacht gegeven en aangepast . Niets is voor Anja en Ludi teveel je verwend voelen : Ik zou zeggen dat er geen andere woorden zijn om mijn verblijf samen te vatten ! Ik kom zeker terug !!!!
Casa La Paloma
Super ontvangst! En een keitof koppel! Een echte aanrader! Doe zo verder jullie zijn toppers! Super mooie b&b en Anja jou kookkunst is echt wel toppie hoor👍👍👍👍
heb geen minpunten ,heb van elk moment genoten Verwennen doen ze je met veel plezier :lekker ontbijt ,lekker avondmaal . Ik eet bijna nooit koffiekoeken maar deze zijn om je vingers van af te likken Leuk zwembad ,propere kamers,... prijs- kwaliteit is dit zeker een aanrader
Heerlijke week verbleven in deze gezellige B&B. Eigenaars Ludi en Anja doen er dan ook alles aan om hun gasten te verwennen, zowel op gebied van gastvrijheid als op culinair vlak. Wat hebben we er, samen met de andere fijne gasten, heerlijk kunnen genieten van hun kookkunsten met plaatselijke streekproducten! Het prachtige zwembad, alsook de ligging tussen de talloze citroen- en appelsienbomen zorgt voor een echt vacantiegevoel. Tevens is het een goede uitvalsbasis om met de wagen verschillende plaatsen te verkennen. Topper!!
Info
Huisdieren | Niet beschikbaar |