Medium Valencia
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Het dakterras met een adembenemend uitzicht over het bruisende Valencia is een van de redenen om bij Barcelo Valencia te verblijven. Ontdek het Turia Park, dat pal voor het hotel ligt en de architectuur parels van Valencia. Niet alleen de ligging maakt het hotel 4 sterren waard, maar ook de facilite...
Ontbijt top, locatie 15 min fietsen strand, 15 min fietsen centrum, kamer groot, goede airco, grote badkamer, schoon, op wandelafstand van ciudad de las artes y las ciencias. Alleen maar positief over het hotel zelf. Punt ter verbetering: er is geen wasrek of iets aanwezig om tussendoor wat te wassen.
Fietsservice: we hadden verwacht dat de fietsservice ook via het hotel verliep, maar dat is een externe partij die in het hotel de fietsen heeft gestald. Je moet zelf een sleutel bij de juiste fiets zoeken vanuit een kluis. Dat is een hele zoektocht, geen heldere omschrijving per fietsnummer. Kwaliteit van de fietsen is zeer matig, geen hulp bij instellen van hoogte fiets etc.
Wat hebben wij geweldige dagen in Valencia bij Barcelo gehad. Een prachtige kamer die in de ochtend al voor ons beschikbaar was. Enorm vriendelijk personeel, ook bij de receptie. We mochten de kamer zelfs kosteloos langer aanhouden ivm een late vlucht. Ontbijt is geweldig en de verbinding met de bus (lijn 19) naar de stad en het strand zijn heel praktisch. Halte is direct voor de deur. Het zwembad is waanzinnig klein maar het terras is fijn. Goede bedjes, lekkere muziek en een douche. Bij de receptie kun je hele goede (grote) strandlakens lenen. Ontbijt is bijzonder goed. Op de dag van aankomst toen we op tijd wilden slapen hebben we op ca 200m lopen van het hotel bij restaurant Begin gegeten. Dat is echt een aanrader. Locatie is heel mooi, eten goed en divers en prijs laag. Rooftop bar is echt een aanrader. Drankjes zijn weliswaar wat duurder maar dat vind ik passend bij de bijzondere locatie. Ik kom hier graag terug.
Super hotel, vriendelijk personeel, grote kamer, fijne bedden en een heel erg lekker en uitgebreid ontbijt. Helaas was het zwembad dicht!
Fantastisch hotel; heerlijk ontbijt, goede bedden, vriendelijk personeel. Een fiets huren bij het hotel is een must! Zo zie je de hele stad!
Heerlijk in alle opzichten. We hebben genoten van de kamer, het ontbijt, het diner en de vriendelijke medewerkers. Vanuit dit hotel is alles gemakkelijk bereikbaar zowel met de huurfiets daar, bus, te voet. Een mogelijke aandachtspunt is de badkamer wat betreft nog wat handiger kunnen douchen.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Zakenhotel | Beschikbaar |
Adults only | Beschikbaar |