3,9 miljoen reviews
Boek met garantie
7.8GoedScore uit 148 reviews
  • 8

Over Las Palmeras

Ontsnap naar Las Palmeras, een schitterend hotel dat uitblinkt met zijn verfrissende zwembad en nabijheid tot het zandstrand, slechts 200m verwijderd. Deze oase van ontspanning in het hart van Fuengirola belooft zonovergoten dagen aan de Costa del Sol. Met een scala aan faciliteiten en activiteiten is dit de perfecte plek voor zowel avontuurzoekers als rustzoekers.

De Ligging

Las Palmeras ligt in het levendige hart van Fuengirola, op een steenworp afstand van het prachtige zandstrand en nabij het bruisende stadscentrum. Met restaurants, bars en winkels op slechts 20 meter afstand, belooft deze locatie een levendige vakantie, vol met lokale smaken en culturen. Voor de ontdekkingsreizigers ligt het openbaar vervoer op circa 250 meter, ideaal om de omgeving te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld het Sohail Castle of de Zoo Fuengirola, beide dichtbij gelegen. De luchthaven van Malaga (AGP) bevindt zich op ongeveer 25 km afstand, wat zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek.

Het hotel en de faciliteiten

Las Palmeras biedt een indrukwekkende reeks aan faciliteiten, waaronder een weelderig buitenzwembad dat uitnodigt tot verkoeling en ontspanning. Het hotel telt 10 verdiepingen met een diversiteit aan kamers en suites, toegankelijk via meerdere liften. De 24-uurs receptie, een bagagedepot en Wi-Fi connectie staan garant voor gemak en comfort. Voor de actievelingen is er een sportprogramma met fietsverhuur, terwijl het zonneterras en de speelplaats voor kinderen iedereen vermaakt houden. Parkeren kan gemakkelijk op het terrein, tegen een toeslag. Of je nu ontspant aan het zwembad, geniet van een behandeling in de spa of de lokale cultuur verkent, Las Palmeras is de perfecte uitvalsbasis.

Eten en drinken

In Las Palmeras kun je genieten van een breed scala aan culinaire opties. Het hotel beschikt over een restaurant waar heerlijke buffetten worden geserveerd voor ontbijt, lunch en diner. Voor een verfrissend drankje of een lichte snack kun je terecht bij een van de twee bars, waaronder een gezellige zwembadbar die seizoensgebonden geopend is. Of je nu kiest voor halfpension of volpension, je wordt altijd verwend met water en huiswijn bij de maaltijden. Live cooking voegt een extra dimensie toe aan je dineerervaring, terwijl speciale dieetwensen, zoals glutenvrije opties, op aanvraag mogelijk zijn.

De accommodatie is rolstoelvriendelijk, met toegankelijke vrijetijdsbestedingen en faciliteiten beschikbaar voor een comfortabel verblijf. Huisdieren zijn niet toegestaan in Las Palmeras, en een dresscode kan van toepassing zijn in de restaurants. Betalingen kunnen gedaan worden met de meest gangbare creditcards, waaronder American Express, Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

De vakantiegangers zijn vooral te spreken over de vriendelijke medewerkers en de kwaliteit van het eten, dat steeds vers en in voldoende mate aangevuld wordt. Ook de locatie krijgt lof; dicht bij het strand en de boulevard, ideaal voor wie van de zee wil genieten. De kamers zijn groot en schoon, met als kers op de taart sommige met een prachtig uitzicht op zee en ruime balkons. Ondanks dat het hotel als wat gedateerd wordt beschreven, wordt de algemene indruk positief beïnvloed door de goede schoonmaak, efficiënte liften en het algemene sanitair. Dit alles draagt bij aan een aangenaam verblijf voor de vakantiegangers.

Boek eenvoudig met Zoover

Website

7.8GoedScore uit 150 reviews

Schrijf een review

• 8

Boek de juiste kamer aan goede kant hotel
Door Karin vdR op 09-12-2024
Gereisd met partner

Wij verblijven hier een maand. Let op: direct naast hotel enorme bouwput met hevige geluidsovelast en fijnstof, ook in 2025. Neem beter geen standaard kamer. Wij hebben met flinke bijbetaling andere kamer gehuurd met zeezicht. Personeel, schoonmaak en eten zijn absoluut goed. Hotel is sterk verouderd. Goede liften en algemeen sanitair. Tijdens ons verblijf diverse reparaties gedaan in onze doucheruimte. Tapijt in de gang kapot met dikke bobbels. Onderhoud laat zeer te wensen over. Neem goede oordoppen mee, want op onze kamer iedere avond veel geluid van cafés en discotheek. Bedden/matrassen matig. Hotelkamer heeft mooi ruim balkon en uizicht op zee. 4 deurtjes verderop kamer gesteriliseerd ivm kakkerlakken. Werd meteen opgelost. Andere reisgenote had bedwantsen. Iedere kamer heeft bad en douche inéén. Invalidenkamers apart boeken. Standaardkamer heeft nooit Zeezicht.

Kan er net mee door, geen luxe.
Door GC op 24-10-2024
Gereisd met partner

Langs het hotel zijn ze volop aan het bouwen dus tot 18.00 herrie. Kamers geen stopcontacten langs (harde)bedden. Eten prima te doen, soms wat lauw. Overal vriendelijk personeel, op 1 kok na die vind dat ik geen stukjes gekookt ei uit de salade mocht "vissen" ;) Ligbedden zwembad echt shit, hard plastic, niet verstelbaar en vies. Geen handdoeken service zelf meenemen dus. Algemene indruk wat somber en oud.

Prima voor shortstay
Door Christa op 16-06-2024
Alleen gereisd

Medewerkers geven prima service. Hotel is was gedateerd, stutsel valt van de muren. Bij mijn kamerdeur lag een dode kakkerlak, bij melding kreeg ik te horen dat de verdelger was langs geweest en dit het resultaat was.

Prima hotel
Door Ilse op 14-06-2024
Alleen gereisd

Hotel was prima. Mooie ligging aan de boulevard en vlakbij het strand. De kamers waren prima. Ik had alleen geen stopcontact naast mijn bed. Dat vind ik altijd wel fijn omdat ik mijn telefoon 's nachts oplaad. Het buffetrestaurant was prima. Er was genoeg keus. Het zwembad lag op de 5e verdieping. Doordat het wat hoger was en aan zee waaide het hier wel wat meer, maar dat was wel lekker af en toe, maar soms waaide het wel iets te hard. De laatste dag werd onze groep al vroeg opgehaald en zouden we op tijd kunnen ontbijten en er was nog een andere groep die al eerder ging. Hun zouden vanaf 7 uur kunnen ontbijten en wij vanaf 7.15. Nou het restaurant ging uiteindelijk pas om iets voor half 8 open.

Prima verblijf
Door Manita op 19-04-2024
Alleen gereisd

Super locatie overal dicht bij, wel druk met feestvierders.Eten was goed werd steeds bijgevuld en was schoon. Kamer sober basic, groot en schoon.

Prima vakantie
Door Brenda op 31-08-2023
Gereisd met oudere kinderen

Vanbuiten zeker geen mooi hotel en heeft echt de nodige reparaties nodig. Van binnen prima, schoon, vriendelijk personeel, mooi restaurant en goed eten. Zwembad heeft echt een update nodig. Animatie voor ieder wat wils, wat ook leuk wordt verzorgd. Hotel ligt op goede locatie, aan boulevard, bij winkels en uitgaansleven. Kan soms wat rumoerig zijn. Kleine wandeling naar het strand, goed te doen.
Dichtbij bus en trein, dus je zit zo in andere plaatsjes. Aanrader is een wandeling door Mijas.

• Best Triton

€ 358

Best Triton

7.9
    SpanjeCosta del SolBenalmádena

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• La Barracuda

€ 475

Globales Los Patos Park

7.8

Ga naar accommodatie

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.