7.9GoedScore uit 220 reviews
  • 8

Over Bahía de Lobos

Ontdek Bahía de Lobos, een juweeltje in Corralejo, waar luxe en comfort samenkomen. Dit hotel is een paradijs voor liefhebbers van zon, zee en zwembad, met zijn strategische ligging dicht bij het ongerepte zandstrand en twee verleidelijke buitenzwembaden. Voeg daar een vleugje elegantie en stijl aan toe met moderne faciliteiten, en je hebt de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie.

De Ligging

Bahía de Lobos is perfect gelegen in het bruisende hart van Corralejo, op slechts een steenworp afstand van prachtige stranden en het fascinerende natuurpark Dunas de Corralejo. Het hotel ligt op slechts 250 meter van het strand, waardoor vakantiegangers gemakkelijk kunnen genieten van de zon en de zee. Het centrum van Corralejo, met zijn winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden, ligt op slechts 100 meter afstand, wat een levendige vakantie-ervaring garandeert. Voor wie op zoek is naar avontuur, ligt het nationale park Dunas de Corralejo op slechts 3 km afstand, ideaal voor een dagje uit in de natuur. De luchthaven van Fuerteventura (FUE) bevindt zich op 40 km afstand, waardoor het hotel goed bereikbaar is voor internationale reizigers.

Bahía de Lobos verwelkomt vakantiegangers met een breed scala aan faciliteiten die zijn ontworpen voor comfort en plezier. Het hotel beschikt over 288 kamers, verspreid over 2 verdiepingen, en biedt faciliteiten zoals een 24-uursreceptie, gratis WiFi in het hele gebouw, en parkeergelegenheid. De echte parels zijn echter de twee buitenzwembaden, waarvan één verwarmbaar van november tot april, compleet met gratis ligbedden, parasols en badhanddoeken. Voor de sportliefhebbers is er een fitnessruimte en zijn er faciliteiten voor tennis, basketbal en fietsverhuur beschikbaar. Kinderen kunnen zich vermaken in het kinderzwembad en op de speelplaats, waardoor het hotel een ideale keuze is voor gezinsvakanties.

Bij Bahía de Lobos kunnen vakantiegangers kiezen uit verschillende eet- en drinkgelegenheden. Met twee restaurants ter plaatse, waaronder 'Lobos Beach' voor buffetontbijt en lunch en 'Botanic Lounge' voor diner, is er altijd wel een smakelijke optie beschikbaar. Voor gasten die kiezen voor een all-inclusive verblijf, omvat dit ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, evenals geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije dranken. Daarnaast biedt het hotel snacks en de mogelijkheid om te genieten van verfrissende drankjes in een van de twee bars, waaronder een gezellige zwembadbar.

Bij Bahía de Lobos is de receptie 24 uur per dag geopend en het personeel spreekt meerdere talen, waaronder Duits, Engels, Frans en Spaans, wat bijdraagt aan een gastvrije ervaring voor internationale vakantiegangers. Het hotel is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers, met liften en deels aangepaste badkamers voor extra gemak. Een dresscode is van toepassing in de restaurants om een aangename sfeer te behouden. Als betaalmiddelen worden de meest gangbare creditcards geaccepteerd, waaronder American Express, Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Kinderopvang

• 8

Labranda Bahia de Lobos
Door Arno op 28-09-2023
Gereisd met oudere kinderen

Lastminute reis geboekt naar Fuertaventura en dan kan er wel eens wat misgaan 😬 Keek 2 dagen voordat we echt vertrokken toch maar eens goed in de papieren en bleek dat we op Lanzarote landen in plaats van Fuertaventura! Melding van gemaakt en werd gelijk goed opgepakt. Wel even lastig dat ik zelf alles moest regelen maar alle kosten werden snel vergoed nadat we weer thuis waren. En de Ferry was evengoed ook een ervaring! Dan het resort.. 2 prachtig mooie zwembaden, perfecte ligging van het resort nabij de winkels restaurants en pubs en het eten was soms heel goed en soms gewoon ok.
All-in formule werkt niet met 1 barkeeper bij de cocktail bar die een meute Engelsen moest bedienen, hetzelfde savonds dus .. Voor de kinderen was het fantastisch wat ik er van zag, een heel actieve kidsclub die de kinderen continue bezig hield.
Tip! Voor een knap strand moet je richting de Riu hotels waar kilometers wit zand met kristalhelder water!

Heerlijk hotel, echte aanrader
Door Anouk op 25-06-2019
Gereisd met partner

Heerlijk hotel, vriendelijk personeel. Overal erg schoon en bij het eten voor ieder wat Wils. Binnen 2 minuten op de hoofdstraat met leuke winkels. Op ongeveer 10 minuten loopafstand het strand met leuke tentjes.
Wij waren voor de tweede keer in dit hotel en gaan zeker nog eens terug. In de avond live muziek of andere leuke entertainment. Niet te overdreven wel gezellig!

Prima vakantie gehad en ik zou best nog een keer t
Door Marjorie op 15-04-2019
Gereisd met partner

Een mooi hotel met fijne kamer en bed. Het eten is prima, vooral het ontbijt en lunch. De mogelijkheid om buiten te eten is heel prettig. In de avond eet je beneden en dat voelt benauwd. Er is een fijn zwembad, waar de rustzoekers fijn kunnen relaxen. Er is ook een familieband met muziek en levendigheid. Wij hebben weinig gemerkt van animatie, heel prettig.
Wat het hotel niet heeft is een fijn terras, waar je ‘s avonds een drankje kan doen. Het terras is open met te rechte stoeltjes en zonder sfeer. Erg jammer.
Maar een paar stappen vanuit het hotel is er een fijne grote winkelstraat met vele barretjes en terrasjes en het strand is dichtbij.

Een punt: de perrons van de zwembaden zijn ronduit smerig. Die zouden best regelmatig eens lekker aangespoten moeten worden. De rest is nl allemaal zo netjes

Bahía de Lobos

Super! Hopen zeker hier weer naar toe te gaan!
Door Jacqueline op 23-02-2019
Gereisd met oudere kinderen

Net terug van een heerlijke vakantie! Wat hebben we genoten van het weer! Maar ook van de mooie accommodatie! De ligging fantastisch, schoon!, lekker eten en drinken en vriendelijke personeel! Wat wil je nog meer?

Kortom een superleuke vakantie! We hopen hier zeker nog een keer naar toe te gaan!

Super vakantie
Door Fam Oelsma op 26-11-2018
Gereisd met partner

Heeeerlijk met zn tweeën hier op vakantie geweest! Hotel is schoon, modern, ruim, netjes en voorzien van ruim privé balkon. Alleen geen geweldig uitzicht maar dat was ook het enige minpuntje aan de kamer. Eten was goed, genoeg keuze! Wij zijn allebei van de Hollandse kost en niet teveel gekkigheid en hebben elke dag heerlijk en gevarieerd kunnen eten. Zwembaden waren ook netjes alleen wel zoutwater, dat was wel echt een minpunt! Hier zouden wij in het vervolg niet weer voor kiezen. Service in het hotel was ook prima, kamer werd netjes schoongemaakt alleen de animatie stelde niet veel voor, maar wellicht kwam dit ook omdat wij in het voorseizoen hier verbleven. Voor ons was dit geen gemis, je bent ook op loopafstand van andere leuke cafeetjes waar we nog een avond voetbal hebben gekeken. Corallejo is een leuke stad, genoeg te doen en mooi strand!

Mooi hotel met grote hotelkamers en lekker eten
Door Ester van kuppevelt op 28-10-2018
Gereisd met partner

Fijn hotel; mooie schone en grote hotelkamers met twee zwembaden.
In het hoogseizoen zijn er wel weinig ligplekken om het zwembad.
Bij het grote (rumoerige) zwembad is een barretje, bij het rustige zwembad is geen bar aanwezig.
Eten is lekker en Gevarieerd, prima!

Vanuit het hotel loop je het gezellige centrum van Corralejo in

We raden aan een auto te huren zodat je iets van het eiland kunt zien.
Overigens vinden wij het eiland niet bijzonder mooi maar het is er prima vertoeven voor een week of 2!

• H10 Tindaya

€ 409

H10 Tindaya

8.3
    SpanjeFuerteventuraCosta Calma

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Jandía Princess

Occidental Jandía Mar

8.3
    SpanjeFuerteventuraJandía

Ga naar accommodatie

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.