Pierre & Vacances Village Club Fuerteventura OrigoMare
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Op Fuerteventura in Corralejo verblijf je met het hele gezin bij Las Marismas. Er zijn meerdere zwembaden, maar je kunt ook met een busje naar het strand. Hier verblijf je in een ruim appartement waar je zelf kunt koken of kies voor all-inclusive. Tip: maak een boottochtje naar Lanzarote. Het centru...
Kamers waren erg netjes en schoon. Omgeving oogt goed verzorgd. Mensen zijn erg vriendelijk. Helaas geen airco in het huisje, was ontzettend warm vooral in de nacht. Wel een ventilator, maar hielp onvoldoende. Deze hing zelfs los van het plafond. Gelukkig kwam er meteen iemand langs om dit te fixen. Er is een mini supermarkt op het terrein, fijn en ook relatief goedkoop vonden wij. Zwembad was netjes en goed verzorgd. Voor kleine kinderen ideaal om in het kleine bad zelfstandig in en uit te lopen. Minpuntje was wel dat het zwembad 1x pw volledig gereinigd werd overdag (en de kids konden er dus een hele dag niet in). Zwembad wordt dagelijks gecheckt. Eten was heerlijk en veel afwisseling vonden wij! Helaas in de avond geen mini disco voor de kleintjes, dit doen ze overdag in het zwembad (leuk, maar minder animo en in avond werd dit gemist). Elke avond live muziek. Zee ligt dichtbij. Wij zijn enthousiast; wat kleine minpuntjes voor ons.
Las Marismas ligt heerlijk gelegen voor de vele uitstapjes die je kunt ondernemen. Het zijn ruime appartementen, een beetje gedateerde inrichting, maar van alle gemakken voorzien. Personeel behulpzaam en erg vriendelijk. Schoonmaak goed geregeld. 2 zwembaden en een flink kinderbad. Animatie, kortom het ontbreek je aan niets.
Het verblijf was geweldig, de ligging was super, dicht bij centrum van corralejo. Het eten, personeel, zwembaden, de kamers alles was perfect. Wij hadden half pension maar dat was top. Mooie stranden bij de RIU hotels waar wij veel zwommen. Wij komen hier zeker vaker terug. Super vakantie gehad . Voor de kinderen hele leuke kinderclub en hele lieve mensen die daar werken. Doen hele leuke dingen met de kinderen.
Super verblijf met heerlijk eten op een prachtig complex. Supermarkt op complex en winkelstraat om de hoek. Appartement is ruim, schoon en spaans (gedateerd) Tip boek een watertaxi naar eiland lobas, een rubberboot met 250pk voor 15 pp een beleving op zich! Wij konen hier zeker terug!
Wij hebben 2 weken heerlijk genoten van alle faciliteiten van het complex. Vanwege het all-in arrangement hebben wij elke dag gebruik gemaakt van het ontbijt, lunch en diner buffet wat heel uitgebreid was en voor iedereen voldoende afwisselend was. Personeel werkt ontzettend hard om het de gasten naar de zin te maken. Het reserveren van een ligbed bij het zwembad werd door een enkeling gedaan, maar was zeker niet nodig. Er is voldoende beschikbaarheid. Al met al rede om Las Marismas nogmaals te bezoeken.
Een heerlijke week samen met mijn dochter gehad. Wij vonden alles perfect. Het appartement is groot, eten goed, heerlijk zwembad, relaxte sfeer, iedereen super aardig. Wij hadden alleen ontbijt maar hebben hier vaak ‘s avonds ook gegeten en was helemaal prima. Wij zijn kamperen gewend en dan voelt alles als luxe. Ik begrijp echt soms negatieve reacties niet en laat je hier niet toe tegenhouden. Wij zouden hier direct weer boeken en één week vonden wij te kort.
Appartementenhotel | Beschikbaar |
Kindvriendelijk | Beschikbaar |