Abora Buenaventura by Lopesan Hotels
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Ben jij opzoek naar een vakantie waar je in alle rust kan genieten van ultieme luxe en perfecte service? Kies dan voor een vakantie naar Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino! Hier vind je alles wat je kan verwachten van een luxe vakantie. Goede service, ideale ligging, goed eten, mooie kamer...
Voor de 2e keer geweest in een paar maanden tijd. We kregen een upgrade met een eigen zwembad. De ligging van het hotel is ideaal, je loopt zo de boulevard op. Wij hadden nu alleen ontbijt geboekt in het unique restaurant. Je wordt netjes naar je tafel gebracht en kunt kiezen van de kaart. De zwembaden zijn geweldig en er is altijd plek. Tot maart dan zijn we er weer.
Prachtig hotel,nette kamers vanalles voorzien en schoon.Variatie in eten iedere dag.Vriendelijk personeel en behulpzaam.Hygiëne hoog in het vaandel.In een woord Geniettuhhhhh was het.
Ja.. mooi hoor. Maar zó groot. En onpersoonlijk. Personeel is moe en commercieel. Als je ff bij zwembad terras zit moet je na 1 bestelling graag meteen tweede bestelling doen, anders kijkt meneer je weg. Amsterdammer biertje 5 euro. Tja… misschien dat het aan mij ligt.
Dan heb je nog het klassenverschil. De Unique gasten. Die betalen 500 pp meer. Mogen bij speciaal restaurant en zwembad liggen. Met hun oranje handdoek. Het gepeupel heeft een grijze handdoek.
grandioos hotel waren er 2019 nu 2023 hotel is gerenoveerd zag er goed uit maar een min punt het eten was een stuk minder dan in2019 als we weer gaan boeken we logie /ontbijt kunt beter buiten het hotel eten
Wat een mooi hotel! Ik raad wel aan om de Unique service te boeken: altijd plek bij Unique zwembad, zeer luxe ontbijt in apart restaurant, overdag hapjes en drankjes (inclusief ) in lounge bar, etc. Vriendelijke mensen in restaurant en receptie, erg behulpzaam. Maar vooral zoveel mooie zwembaden( is infinity pool) . En superschoon overal! Enige minpunt is druk buffet in de avond. Maar ja dat was ook het enige minpunt! Wij hebben een zeer geslaagde vakantie gehad.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Spahotel | Beschikbaar |