Abora Buenaventura by Lopesan Hotels
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Bij Maspalomas Princess waan je je in tropische sferen! Met de mooie zwembaden omgeven door talloze palmbomen ben je direct in een vakantiestemming. Dankzij de veelzijdigheid is het een goede keuze voor gezinnen, stellen, vrienden of voor wie alleen op vakantie naar Gran Canaria wil. Er is namelijk ...
We waren in september 8 dagen in dit hotel met onze dochter van 1 jaar. Hotel zag er super uit, eten was lekker, veel variatie, geen rijen. Wij hadden een junior suite, deze was ruim, netjes, de bank was beschadigd en de vloer. Bedden waren erg hard en de kussens erg dun. Om naar Maspalomas te rijden hebben wij een taxi genomen net te ver om te lopen. Zwembaden waten fantastisch, genoeg ligbedjes, geen handdoekje leggen. Kortom super fijne vakantie gehad
Een nette en luxe vakantie gehad met prima en gevarieerd eten, nette en schone kamers, heerlijk weer en uitstekende animatie en zwembaden. Het is soms wat druk, massaal, maar doordat het goed georganiseerd is en bv handdoeken leggen verboden is wekt dit weinig frustratie op.
Wij zijn 15 dagen in dit hotel verbleven. Het is een prachtig resort, maar de kamers zijn wel echt verouderd (zien er op foto beter uit dan in werkelijkheid). De kamers zijn niet gehorig en schoon.
Voor het eten moet je reserveren (nadeel in de vakantie) en ondanks dat sta je toch in de rij. Het eten is gevarieerd, maar soms wel lauw. Je mag eten tot een bepaalde tijd, maar 45 minuten voor het einde wordt er al opgeruimd. Je mag 2 x per 5 dagen reserveren in het Italiaanse & Aziatische restaurant. Daar zit je echt heel leuk.
Er zijn HEEL VEEL Engelsen, vonden wij echt een nadeel (luidruchtig, voordringen, asociaal gedrag).
Het zwembad is super groot en mooi, maar je moet wel je handdoek leggen anders heb je geen plek.
Alles is goed bereikbaar met de wandelwagen. Er is heel veel en goede animatie.
Kortom: heerlijke vakantie gehad, maar wij vonden de prijs wel aan de hoge kant voor de kwaliteit van de kamers.
Het resort is stijlvol aangelegd met flinke zwembaden en een apart zwembad vol speelruimte voor de kleintjes. De baden zijn netjes onderhouden. Nadeel: een aantal strandjes zijn aangelegd met kleine steentjes. Deze liggen ook overal op de bodem, wat flink kan schuren. Personeel is vriendelijk en duidelijk geïnstrueerd hoe met de gasten om te gaan. Het lopend buffet: in een enorme zaal welke door stijlvolle muurtjes is opgesplitst. Wij waren er in juli waardoor de rijen bij het buffet aanzienlijk waren en het erg lawaaierig was. Het buffet is ruim voorzien van allerlei eten. Het ijs is er heerlijk en er is vollop fruit te vinden. Je moet een eet moment reserveren voor het ontbijt en diner. Toch af en toe flinke rijen buiten de eetzaal te wachten voor een plekje die je krijgt toegewezen. De kamers zijn netjes met een dagelijkse handdoek wissel. Eten kan de hele dag bij de zwembaden. Gasten leggen handdoek neer in de ochtend bij zwembad.
Het hotel is mooi schoon, personeel is super vriendelijk,de kamer was top.Maar toch een nadeel is het hotel heeft geen muziek alleen tijdens animatie dat overigens super is maar had toch wat muziek op de achtergrond gehad,ook bij adults only zwembad vond ik het behoorlijk saai.Het eten is top alleen weinig afwisseling vooral in zwembad restaurant vaak hetzelfde. Ook jammer is dat hotel niet vlak bij strand ligt met taxi goed te doen en goedkoop. Ook wanneer je het zwembad in mag is aan de late kant vanaf 10 uur in ochtend mag je zwemmen.Voor de rest prima hotel.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |