8.4FantastischScore uit 1058 reviews

• Restaurant
  • Sportfaciliteiten
  • Minder dan 1km van het strand

Omschrijving

Abora Buenaventura by Lopesan is een kleurrijk hotel op Gran Canaria. Het hotel staat bekend om de ruime kamers, zwembaden en de Spaanse gastvrijheid. Het is niet alleen een populaire keuze voor een vakantie met kinderen, maar ook voor wie alleen, met vrienden of met partner op vakantie gaat. Tel da...

8.4FantastischScore uit 1116 reviews

Herfstvakantie met de familie.
Door Ria op 22-10-2023
Gereisd met oudere kinderen

Wij hebben genoten. Zeer vriendelijk personeel, mooie, ruime kamers. Afwisselend, lekker eten met thema’s. Zelfs een keer met muziek op de achtergrond, zeer goed. Meerdere zwembaden. Entertainment ’s avonds vonden wij minder. Het animatie team was meer geschikt voor kinderen. Zet dat om 19.00 uur in. Huur voor de volwassenen van buitenaf entertainment in. Meer afwisseling bijv. een band etc. gezellige muziek. Fijn hotel.

Tegenvaller
Door rob van v.Gelder op 07-10-2023
Gereisd met partner

Het is een groot hotel, dat kan je ook wel merken. Er was een kleine lift voor gehandicapte maar deze was tijdens onze vakantie buiten werking zogenaamd was er een onderdeel kapot gegaan. Hier door moesten we iedere keer zo'n 100 meter omlopen om bij onze kamer komen. we vertelde het tegen de hostes ,deze reageerde nogal lauw met ik zal wel kijken. Het eten was redelijk goed maar wel weinig variatie er in. De animatie viel ons tegen maar dat kan verschil in smaak zijn. Prijs van het hotel valt tegen voor wat je er voor krijgt.

Supper kan niet anders zeggen
Door Yvonne Vanluijn op 07-10-2023
Alleen gereisd

Nou ik heb het goed naar mijn zin gehad.en het hotel was supper mooi schoon en eten was ook goed .kamers waren ook schoon .en lekker ruim. Voor mij. Alleen was ik .in abora buenaventura. Supper groot hotel. En de mensen staan voor je klaar als je wat wil weten geef ze zekker een 9 er voor .en ben nu al voor de zes de keer daar gewees .zalf zeggen waar om de prijs is goed .de ligging ook .en tien.nummeten lopen dan bij je bij de zee .wat wil je nog meer .voor mijn was het toppie ben in september gewees groetjes yvonne

SUPER
Door E.Blijleven op 06-10-2023
Gereisd met partner

Een prachtig hotel op de goeie plaats, keurig schoon en netjes opgeruimd, geen rommel op de gangen, en uit liften staan geen vuilnis bakken in de gangen maar ligt ook niets op de grond, super vriendelijk personeel, schoonmaak kamer ook keurig netjes, eten in de zaal is soms weleens druk maar met z,n groot hotel kan het niet anders, en dat handdoekje leggen dat valt wel mee, is er bij het ene zwembad geen plaats dan bij de andere wel. Alleen de parasols zijn wel aan vernieuwing toe zijn er weinig die heel zijn. Een super enthousiast animatie team die iedere avond op nieuw een leuke dag/avond verzorgt. Dicht bij het strand en winkelcentrum. WIJ KOMEN TERUG.

Gemengde gevoelens
Door Gerard staats op 20-09-2023
Gereisd met partner

Voor een groot hotel te kleine zwembaden ( 792 kamers ) bedjes op tijd bezet terwijl aangegeven wordt kun je niet reserveren animatie goed alleen veel in Spaans ,eten teveel gericht op Engelse gasten zat weinig variatie in ( elke dag hetzelfde) en niet warm de koffie/frisdrank automaten waren vaak buiten gebruik en all inclusive cocktails kwamen uit de automaat hygiëne was oke (ondanks de kakkerlakken en in de tuinen veel zwerfkatten hierdoor rook je met warm weer de urine lucht.de snackcorner ;eten was vaak lauw/koud hierdoor weinig gebruik van gemaakt ondanks de minpunten hotelkamers ruim opgezet service goed hierdoor wel gemengde gevoelens kortom 1x is genoeg

Prima hotel
Door Jack Schilder op 21-08-2023
Alleen gereisd

Ik kon geen minpunten ontdekken. Hier zijn wat praktische punten. 1) Het eten gaat in shifts. Bij aankomst moet je je voorkeurstijden opgeven. Ik moest voor de terugreis eerder weg dan de vroegste ontbijtshift maar dat is geen probleem. Ook 's avonds is er brood en geschikt beleg en ik maakte een ontbijtpakketje klaar. Bij de plekken met koffie- en theeautomaten kun je ook voor de aangegeven openingstijd wel thee krijgen. 2) Voor het eten is er een enorme keus. 3) Als je aankomt, is het wat verwarrend want de entree ligt op de eerste verdieping. De zwembaden en de eetzaal liggen op de begane grond. Het duurde even voordat ik doorhad wat de kortste route naar mijn kamer was. 4) Voor de niet-rokers en de rokers: bij de zwembaden mag niet worden gerookt maar op bij de bar op de eerste verdieping is er een buitenterras waar het wel mag.

Info

• iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.