3,9 miljoen reviews
Boek met garantie
7.6GoedScore uit 75 reviews
  • 7

Over Alua Miami Ibiza

Gevarieerd en lekker eten doe je bij Hotel Alua Miami Ibiza. Hier word je kamer elke dag schoongemaakt op een moment dat het jou uitkomt. Sommige kamers hebben ook uitzicht op zee. Al zijn de ligbedden bij het zwembad soms bezet, je vindt hier wel een leuk piratenbad voor de kinderen. En anders is de zee vlakbij voor een frisse duik.

• Airconditioning

Calle Pou Roig nº 1, 07840

7.6GoedScore uit 78 reviews

Schrijf een review

• 7

prima hotel maar wel met wat minpunten
Door Elzinga op 06-09-2022
Gereisd met oudere kinderen

we waren er met onze zonen van 17 en 20 jaar, hadden 2 kamers nr. 1419 en 1418. Onze jongens op 1418, zij werden de volgende ochtend wakker in een vreselijke stank, airco kapot, gemeld bij de receptie en konden een andere kamer krijgen 1427, deze stonk niet en airco werkte daar prima.
eten was uitgebreid ivm notenallergie misten info mbt de voeding, de toetjes , vooral veel taart, waren allemaal met noten! dus onze jongens hadden niet veel keus, de kok verontschuldigde zich zelfs. fruit, vlees, groentes was allemaal voldoende aanwezig, eten was verder prima! zwembad klein voor alle hotelgasten,nadeel ook dat de zwembadvloer spekglad was, zagen iedere dag iemand vallen, erg veel zand bij het zwembad/douche van het strand, avondentertainment prima, half uurtje van Ibiza stad, prima ligging, enalaatste dag begaf ook onze airco het, vreselijke stank,monteur geweest, niet geholpen, laatste nacht zonder airco, volgend keer ander hotel

Heerlijk hotel!!
Door Jet op 06-09-2022
Gereisd met partner

Super mooi gelegen, direct aan zee heerlijk zwembad bij het hotel.
Kamers zijn gerenoveerd en erg stijlvol.
Op loopafstand een leuk levendig plaatsje . Super leuke winkeltjes en heerlijke terrasjes.
Vanaf es cana kun je met de boot naar verschillende plekken o.a formentera.
Lopend buffet zeer gevarieerd , elke ochtend warme broodjes en de eitjes worden naar smaak voor je gebakken.

Super eerste vakantie met ons 1-jarig zoontje!
Door Gerben Potters op 08-07-2022
Gereisd met jonge kinderen

Geweldige sfeer en perfect hotel voor kleine kinderen. Volop vertier voor hen met speeltuin en apart kinderzwembad met glijbaan.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Uitgebreid en afwisselend buffet.
Alleen kamers te weinig kastruimte, zeker met ons kind van 1 jaar bij op de kamer hadden we zo te weinig opbergruimte. Airco werkte prima en kamers altijd keurig schoon.

Prima genieten
Door Lisa op 27-09-2021
Gereisd met partner

Wij verblijven 5 dagen in dit hotel obv all inclusive. Groot en gevarieerd aanbod eten voor de Spaanse begrippen. Erg lekker. De airco in het restaurant werkt bij ons wel. Wij hadden een kamer op de vijfde verdieping, zeezicht en de airco koelt prima. Echt een prachtig uitzicht. Kamers wel krap door een derde bed (die wij overigens niet hebben aangevraagd). Schoonmaak van de kamer en algemene ruimte erg goed. Er is een mogelijkheid om naar wat souveniers winkeltjes (niet veel van verwachten) te lopen en de hippymarket.
In onze week wel veel Engelse gasten. Maar al met al een prima verblijf.

Perfect; zonder airco!
Door Jozef op 24-08-2021
Gereisd met partner

Nu (15-8-21) op Ibiza, hotel Alua Miami Ibiza. Perfect hotel alleen een zeer slecht werkende/geen airco in het hele hotel. Begrepen van receptie dat reparatie nog enige tijd kan duren dus houdt er rekening mee dat u GEEN AIRCO heeft.

Een beetje jammer
Door Mandy op 24-08-2021
Gereisd met partner

Er is GEEN airco op de kamer aanwezig en de doucheruimte super klein. Helaas is de receptie niet bepaald behulpzaam op alle fronten. Voor Ibiza begrippen is de prijs niet heel hoog maar voor dit geld verwacht je wel meer… foto’s doen beter vermoeden dan de werkelijkheid, gelukkig is alles wel schoon. Helaas is niet alles heel (kapotte douchecabine, doucheputje zit los, kamer nummers bijna allemaal kapot.

Alua Miami Ibiza

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.