3,9 miljoen reviews

8.5FantastischScore uit 106 reviews

Super!
Door Fam. op 07-01-2020
Gereisd met jonge kinderen

Wij zijn fan! Afgelopen november zijn wij hier geweest met ons 3-jarig zoontje. Hij heeft de tijd van zijn leven gehad. We hadden voor hem de Merlin-room geboekt, deze was echter overbodig. Leuk idee maar we zijn amper op onze kamer geweest, dus dit zouden we een volgende keer niet meer doen. Veel kleine kindjes, iedere avond een mini-disco, genoeg zwembad vertier. Het eten was prima, niet géweldig maar gewoon dikke prima. Op een 20 minuutjes lopen kom je in een haventje met wat winkeltjes en bars/restaurants. Wij hadden een auto gehuurd dus konden er fijn zelf op uit: 1 dag naar de dierentuin in Puerto del Carmen geweest, ook leuk!! Wij hebben echt een heerlijke vakantie gehad wat erin heeft geresulteerd dat wij over 2 maanden weer gaan 🙈.

Leuk als je kleine kids hebt maar niet voor ons
Door Jet op 16-11-2019
Gereisd met vrienden

Veel (heel veel) kleine kinderen!!! Wij waren hier enkele jaren geleden maar nu het een Tagoro fun and family resort is (en niet meer Dream Gran Castillo) is het meer een kinderpark dan een relaxt 5 sterren resort. Een week vol schreeuwende Engelse en Spaanse kleine kinderen in de eetzalen. Er zijn wat adults-only eetplekken maar zelfs hier konden we elkaar bijna niet verstaan door het kinderkabaal. Eten is lekker en afwisselend en personeel super aardig maar voor ons is dit niet meer een fijne plek om een rustige relaxte vakantie te vieren. Het nieuwe La Cala op een steenworp afstand is een adults only en daar gaan we de volgende keer naar toe. Dus nogmaals, het eten en personeel is top en ga hier vooral heen als je een jong gezin hebt maar voor 2 40+ stellen zonder kinderen was het niet te doen. :-)

Heel leuk AI resort voor jong en oud
Door Karen op 19-03-2019
Gereisd met jonge kinderen

Wat een super leuk all inclusive hotel! Wij waren met kleine kinderen, maar er is ook een adults only gedeelte. We hebben heel wat gezien door de vele reizen die we hebben gemaakt, maar de kwaliteit van het eten was voor AI begrippen echt van goede kwaliteit. Vooral omdat wij er buiten het seizoen waren. Vrij groot resort, maar zo voelt dat niet. Je kunt de drukte zoeken of juist de rust. Heel vriendelijk personeel, goede kamers en leuke zwembaden. Ga vooral naar de dierentuin met waterpark (!) in Puerto del Carmen. Ook leuk om het lange voetpad langs de kust naar Marina Rubicon te lopen (+/- 20 min). Wij gaan hier in ieder geval zeker nog een keertje heen!

Voortreffelijk
Door Simone op 17-10-2018
Gereisd met jonge kinderen

Fantastisch hotel. Wij hebben een heerlijke vakantie hier. Vriendelijk en vrolijk personeel, altijd in voor een praatje en geven je een zeer welkom gevoel. De kamer wordt elke dag schoon gemaakt, badhanddoeken wissel twee keer per dag bij de zwembaden. Enige minpuntje voor onze kinderen, dat wij de enige Nederlanders zijn, dus niet echt vriendjes kunnen maken. Er zijn voornamelijk Engelsen en Spanjaarden. Maar verder en heerlijke week vakantie

Heerlijke vakantie!
Door Nynke op 25-10-2017
Gereisd met jonge kinderen

Heerlijke vakantie gehad, heel aangenaam hotel, prima eten, goede schoonmaak, aardig personeel en fijn dat er aparte kinder- en volwassengebieden zijn. Elke dag genoeg bedjes en parasols vrij en bijna elke dag variatie in het eten. Ook heerlijk de tosti en broodjes hamburger etc bij het zwembad smiddags. Entertainment was prima, niet elke avond een even goede zanger, maar wel altijd gezellig bij de sportsbar. Ook erg leuk de kinderdisco. Kamers werden elke dag schoongemaakt, voor ons was het qua hygiëne prima. Ook op elke kamer een WiFi ontvanger dus die was altijd goed. Als ik toch een minpuntje moet noemen waren de bedden niet heel fijn, die zouden eigenlijk vervangen moeten worden.

nooit meer hygiene is echt onvoldoende
Door marco op 03-10-2017
Gereisd met vrienden

Ben 9 dagen in dit 5 sterren hotel geweest vind het persoonlijk maar een 3 sterren hotel. Het hotel moet echt gerenoveerd worden alles is oud. En de hygiëne hebben ze hier nog nooit van gehoord de saus of etensresten zaten nog op de schone borden op het bestek ook vooral de messen. Hetzelfde op de glazen de lipstick of de afdruk van de lippen zaten nog op de glazen.. Ik vond dit echt smerig voor een 5 sterren hotel. De schone handdoeken precies hetzelfde zaten veel vlekken in. Het hotel heeft een nieuwe naam ik hoop dat er ook een nieuwe eigenaar in komt die er iets aan gaat doen en het hotel een beetje opknapt naar een 5 sterren hotel en geen 3 sterren.

• Sentido Aequora Lanzarote Suites
    € 476

Sentido Aequora Lanzarote Suites

9.2
    SpanjeLanzarotePuerto del Carmen

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Relaxia Lanzasur Club

[email protected]

2 Calle Hoya de Afre 2, E-35580

Website

Gran Castillo Tagoro Family & Fun Playa Blanca

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.