Deze accommodatie heeft een score van 8.5
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over TUI BLUE Grupotel Mallorca Mar
Ontsnap naar een paradijs van ontspanning bij TUI BLUE Grupotel Mallorca Mar, waar het sprankelende zwembad en de nabije zonovergoten stranden centraal staan in jouw vakantiebeleving. Dit resort, perfect genesteld in Cala Bona, belooft een onvergetelijke vakantie met waterpret voor jong en oud. Laat je meeslepen door de charme en luxe van dit unieke verblijf.
De Ligging
TUI BLUE Grupotel Mallorca Mar geniet van een bevoorrechte ligging in Cala Bona, slechts 2,5 km verwijderd van het prachtige strand. De omgeving biedt een perfecte combinatie van rust en vermaak, met gemakkelijke toegang tot het levendige lokale leven. Verken de omringende natuur op de fiets of neem de shuttlebus voor een comfortabele verplaatsing. De luchthaven bevindt zich op bereisbare afstand, waardoor het hotel zowel voor korte uitstapjes als langere vakanties ideaal is.
TUI BLUE Grupotel Mallorca Mar is een toevluchtsoord van comfort en plezier, met faciliteiten die aan elke behoefte voldoen. Centraal staan de binnen- en buitenzwembaden, inclusief een speciaal kinderzwembad en een waterglijbaan, die garant staan voor uren waterpret. Ontspan in het bubbelbad of geniet van de zon op het terras met ligstoelen en parasols. Voor de actievelingen biedt het hotel een breed scala aan buitensporten en een fitnessstudio voor de binnenactiviteiten. Wellnessliefhebbers kunnen terecht in de spa voor een massage of schoonheidsbehandeling. De kleintjes worden vermaakt in de miniclub en disco, terwijl volwassenen kunnen genieten van een avond in de eigen disco van het hotel.
In TUI BLUE Grupotel Mallorca Mar is het culinaire aanbod even gevarieerd als verrukkelijk, met opties voor volpension en all-inclusive. Het restaurant en de bar verwelkomen vakantiegangers met open armen en serveren een scala aan smakelijke gerechten, van lokale delicatessen tot internationale favorieten. De all-inclusive formule omvat een breed aanbod aan zowel alcoholische als alcoholvrije dranken, naast snacks en live kookshows die zeker zullen imponeren.
Het is belangrijk om te weten dat TUI BLUE Grupotel Mallorca Mar toegankelijk is voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, met speciaal ingerichte kamers en faciliteiten. Huisdieren zijn welkom, zodat je geen afscheid hoeft te nemen van je viervoetige vrienden tijdens je vakantie. Het hotel accepteert gangbare creditcards, waaronder American Express, Visa en MasterCard, voor een zorgeloze vakantie-ervaring. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Veel vakantiegangers waren enthousiast over hun verblijf bij Mallorca Mar, waar ze genoten van de prachtige, ruime kamers en de schone, frisse sfeer. Het personeel werd geprezen om hun vriendelijkheid en efficiëntie, vooral bij het snel oplossen van kleine ongemakken zoals een vliegende mieren plaag. Families met kinderen waardeerden in het bijzonder de kindvriendelijke faciliteiten, zoals leuke kinderzwembaden met glijbanen en verwarmde baden, wat ideaal bleek tijdens de iets koelere meimaand. Ook de gevarieerde animatie, inclusief kindershows en een kinderdisco, viel in goede aarde. De gratis shuttlebus naar het mooie strand van Cala Millor was een welkome extra, net als de mogelijkheid tot eindeloos wandelen langs de zee.
(Mini) supermarkt
E-mailadres | |
Adresgegevens | Paseo del Pintor Miquel Vives, s/n, E-07559 |
Website |
TUI BLUE Grupotel Mallorca Mar
Een heerlijke vakantie gehad hier met twee kindjes van 6 en 1,5 jaar. Super mooi hotel, groot, maar laagbouw dus oogt niet kolossaal. Wij zaten in blok 7, kamer 7004, wat heerlijk centraal lag maar toch rustig (balkon aan de rustige zijde). Leuk kinderzwembad met glijbanen, heel leuk voor kinderen tot ongeveer 6/7 jaar. Maar ook bij de ‘mainpool’ was het heerlijk toeven met de kinderen. De bodem van het zwembad loopt af zoals in de zee dus ideaal en een gezellige sfeer. Hoewel je ‘handdoekje neerleggen’ nooit helemaal tegengaat, was dat hier geen irritatiepunt want er zijn gewoon altijd genoeg bedjes.
Het hotel is schoon (een vliegende mieren plaag op een pad was binnen een kwartier verdwenen) en het personeel is vriendelijk. Klein minpuntje is de lange busreis (anderhalf uur) die je nog te gaan hebt na de vlucht.
In Cala Millor ligt een mooi strand met een prachtig gekleurde zee. Met de gratis shuttlebus kun je hier naartoe (10min).
Wij gezin met een dochter van 4 hebben hier een fantastische week gehad. Waren er net buiten de mei vakantie. Nooit handdoeken moeten leggen voor een goede plek, altijd plek. Eten gevarieerd maar niet bijzonder. Prijs / kwaliteit om maar zo te zeggen.
De 3 zwembaden, grote bad wat koud, waterglijbanen bad ook koud maar in het midden was een zwembad welke verwarmd was. Mei is dan nog net te vroeg, was hier zo’n 23 graden. Voor onze dochter hadden we een zwemsuit mee welke haar in de zon goed warm hield waardoor ze in alle 3 de baden uren heeft kunnen doorbrengen.
Avond shows niet gezien, waren er wel elke avond.
De kinder shows net na het eten met Captain T en T Bots, erg leuk voor de kids. Daarna nog een kinder disco, ook erg leuk. Overal liepen de 2 karakters ook een rondje langs het zwembad en je kon er mee op de foto.
Entertainment overdag goed aanwezig en je kon van alles mee doen, via de app alles te zien.
Mooi hotel, gave ligging aan zee. We zaten op kamer 6011(lekker rustig!) goede bedden en ruime badkamer met douche & bad apart. Eten was verrukkelijk! Leuk kinderbuffet met kinderbestek. Mooie eetzaal overigens. Animatie leuk! Je kan eindeloos wandelen naar Cala Millor, leuke stad! Transfer van het hotel is ideaal alles je niet te ver wilt lopen naar Cala Millor. Leuke zwembaden met 1 verwarmd zwembad(ideaal in mei). We hebben een ontspannen meivakantie gehad met heerlijk weer! ☀️
Tip; de kinderen hebben soms wondjes opgelopen van zwembadtegels/randjes en de bestrating(voegen) missen veel. En de speeltuinen(2) zijn minimaal.. misschien wat meer speelplekken op het gras?
TUI BLUE Grupotel Mallorca Mar
Wij hebben het leuk gehad bij Mallorca Mar. Het appartement was fantastisch. We hadden een 3-kamer app van alles voorzien, incl. 2 badkamers. Prima schoon en fris. We weten niet of de ventilatie cq airco het goed deed want die hebben we in mei niet nodig gehad. Er was ook een keurig babybed. We vonden de kamers wel erg gehorig. De faciliteiten van Grupotel waren prima op orde, veel voor kleine kinderen. Heel blij ook met het kleine binnenbad! Wel hopen we dat ze het onderhoud van de zwembaden bij houden. Het verwarmde kinderbad had nml al wat slijtage en de jets deden het niet meer. Het kinderbad met glijbaantjes is erg leuk maar wel te koud voor mei. Ook is de waterbak niet populair en zelf wat eng. We zagen dat meerdere kindjes daarvan wegbleven.
Eten en drinken prima in orde. Wij vonden de variatie redelijk en de kwaliteit goed. Alleen voor allergieën is het lastig (ze snappen glutenvrij niet echt) en ook weinig plantaardig.
Ik snap niet dat mensen zo zeuren. We hebben het geweldig gehad! Wat een prachtig hotel. Zeer vriendelijk personeel. Ja,het is een familie hotel,dat weet je als je het boekt. Wij hadden het een beetje last minute geboekt,maar waren echt zeer prettig verrast! Zelfs onze jongens ( 17 en 19 !!!) hebben er een fantastisch verblijf gehad. De uitstapjes die je bij kunt boeken qua excursies zijn super geregeld, een wandeling naar Cala Bona is 10 minuutjes langs de zee. Cala Millor met een shuttle bus,prima ! Familie hotel? Wij hebben geen spier last gehad van kleine kinderen....behalve dat ze heerlijk aan het spelen waren met het animatie team ( super.) en gezellig in het water van de zeer schone zwembaden. Veel ruimte en schaduw onder de parasols en palmbomen voor schaduw,zowel bij de zwembaden en in de tuinen langs de zee. Het eten was geweldig,meer dan genoeg aanbod voor ieder wat wils en heerlijke toetjes.
Goed gelegen hotel op 1 km van Cala Bona en 2 km van Cala Millor. Mooie wandeling ernaar toe. Aan het hotel is wel geen strand. Je kan via een steiger in de zee zwemmen. Kamers zijn veel te gehorig. Je hoort constant ergens iemand iets verschuiven. Mijn buur hoorde ik snurken. Ik heb andere kamer gevraagd en hiervoor gekregen. Er waren voor mij teveel mensen met kleine kinderen. Dit veroorzaakt de nodige herrie en gesmos in het restaurant. Rustig eten was meestal niet mogelijk. Het eten was voor mij aanvaardbaar, maar soms niet warm genoeg. De wijn van all in was niet goed. Er was ook veel gesloten door covid, zoals de gym en de 2de bar. In de dag alleen bar aan het zwembad open met soms een wachtrij. Dit had wel op voorhand gemeld mogen zijn. Al bij al een goed hotel voor mensen met kinderen, maar voor mij nooit niet meer.
- € 294
Marins Playa
AparthotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 301
Hotel & Appartementen Club del Sol