3,9 miljoen reviews
Boek met garantie
7.6GoedScore uit 35 reviews
  • 7

Over Hotel Torre Azul

Op zoek naar zon, zee en ontspanning? Hotel Torre Azul is dé plek waar vakantiedromen werkelijkheid worden. Met een schitterend zwembad en het strand op slechts een korte wandeling, belooft dit hotel een oase van verfrissing en plezier. Laat je meevoeren door de bruisende sfeer en geniet van elke zonnestraal.

De Ligging

Hotel Torre Azul ligt charmant aan de jachthaven van El Arenal, met het uitgestrekte zandstrand op slechts 500 meter afstand. De ideale locatie voor strandliefhebbers! Rondom het hotel vind je diverse winkelmogelijkheden en binnen enkele minuten lopen bereik je het centrum, vol met gezellige restaurants, bars, winkels en discotheken. Een openbaar vervoer halte ligt op zo'n 150 meter, wat uitstapjes in de omgeving gemakkelijk maakt. De afstand tot de luchthaven maakt het ook handig voor reizigers.

Hotel Torre Azul biedt een scala aan faciliteiten om je verblijf onvergetelijk te maken. Met 9 verdiepingen, bereikbaar met een lift, en een meertalig personeel dat klaarstaat bij de receptie, voel je je direct welkom. Het hotel beschikt over een prachtige tuin voor ontspanning, een speelkamer, en voor de actievelingen, een fietsverhuur. Het zwembad in de openlucht, compleet met bubbelbad en zwembadbar, staat garant voor uren plezier en verfrissing onder de zon. Voor de liefhebbers van sport en wellness zijn er talloze activiteiten en faciliteiten zoals tennis, spa-behandelingen en een fitnessruimte.

In Hotel Torre Azul is de keuze aan eet- en drinkgelegenheden ruim. Van een sfeervol restaurant met airconditioning en kinderstoelen, waar de vakantiegangers culinair verwend worden, tot een gezellige bar voor een drankje. Of je nu kiest voor all-inclusive, halfpension, volpension of enkel ontbijt, je geniet altijd van smakelijke en gevarieerde buffetten. Speciale dieetgerechten en snacks zijn ook verkrijgbaar om aan alle wensen te voldoen.

Hotel Torre Azul is uitgerust met rolstoelvriendelijke faciliteiten, alhoewel het goed is om te weten dat niet alle pakketreizen volledig geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking. Het hotel accepteert Visa en MasterCard als betaalmethoden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Boek eenvoudig met Zoover

• 7

Viel best tegen
Door Sylvana & Anton op 10-01-2018
Gereisd met partner

We kwamen lekker vroeg(rond 10u) in het hotel aan. We dachten dan lekker nog een beetje van het ontbijt of lunch dan mee te mogen genieten. Maar nee ons All-in concept ging pas vanaf 13u in.. Ook moesten we zeker tot 12u wachten tot er een kamer voor ons beschikbaar was(terwijl we in januari al geboekt hadden). We waren gesloopt want we hadden dus een nachtvlucht en we hadden honger. Uit eindelijk kregen we om 12u een kamer en deze was mooi en groot en werd ook goed schoongehouden door de schoonmaakster! En ook na een beetje zeuren mochten we om 12u al een snack pakken bij het zwembad! :)
Ze hadden ijsjes(de magnums enz.) Maar daarvoor moest je betalen. Geen gratis ijs bij de middag snack.
Er waren verschillende cocktails die gratis waren en de meeste ook niet.
om 9u ging de deur voor het zwembad open maar om 11u ging de bar pas open. Op hete dagen was dat niet handig omdat je dan eerder dorst had en zelf drinken mee nemen naar het zwembad mag niet maar het kon niet anders.
Je koelkastje is leeg(staat nergens vermeld) flesjes water hebben ze in een automaat waar je dan voor moet betalen(we hadden all-in?) dus zelf maar naar de supermarkt in de buurt gelopen om de koelkast te vullen.
Met bussen kun je naar Palma en dit is niet duur. In de omgeving kan je ook veel doen en lekker eten en je zit opzicht vlak bij het strand.
Het zwembad is eigenlijk belachelijk klein! Maar het was niet druk in het hotel dus je kon er nog aardig wat in zwemmen.
Het is een adult only hotel maar deze ligt serieus naast een basis school.
Dus in de schoolpauze hoor je lekker de kinderen bléren. Blij dat het dan weekend was en je lekker rustig kon liggen.
De pannenkoeken waren smorgens altijd koud. En dat was echt jammer.
De yoghurt die je ook kon scheppen(met smaakje) was echt heerlijk!
Smiddags het eten aardig warm. Alleen miste vaak de bordjes bij de maaltijden om te zien wat het was en wat er in zat.
En dit was voor het avond eten hetzelfde.
Vaak dezelfde maaltijden. Soms ook een beetje Chineze en Italiaanse keuken.
Ik ben gelukkig niet ziek geworden(buikgriep) dus zo erg was het eten er niet aan toe!
Ik ben deze vakantie ten huwelijk gevraagd en Trinie was ontzettend blij voor ons! :D
Elke dag als ze ons weer zag maakte ze een gebaar naar haar ring vinger echt lief!
Maar toch gaan we hier niet meer naar toe!

weet waar je aan begint
Door Annemieke op 04-08-2017
Gereisd met vrienden

Hotel ligt tegen een berg op, ruim 500 meter van het strand en de boulevard.
Avond- en middageten niet echt ons ding, ontbijt prima.
Zowel LO als all inclusive gasten. Als extra's tussendoor van 12-13 en 14-17 frites, tosti, broodje hamburger of broodje knakworst bij zwembad.
Om 11 uur bandje af van all inclusive en tot vertrektijd alles moeten betalen. Wel nog gratis kunnen douchen in Spa. Klagen bij reisleiding hielp niet, is beleid hotel
Veel grotere groepen met jongeren verblijven in dit hotel.
Kamer op zich okay, wel last van muggen. Gevraagd om zeezicht, werd uiteindelijk de kelder met als uitzicht de onderkant van het hotel er naast en de uitgang voor het personeel om het afval weg te gooien.

Heerlijke vakantie
Door Astrid op 12-07-2017
Gereisd met vrienden

Schone kamers, vriendelijk personeel. Het zwembad zelf is wat aan de kleine kant maar in deze tijd van het jaar groot genoeg! Omdat er geen kinderen in het hotel zijn is het in het zwembad nooit echt druk. Er zijn ook voldoende bedden beschikbaar en er worden nauwelijks bedden gereserveerd. Het hotel ligt ongeveer 10-15 min lopen vanaf het midden van de boulevard en in een rustig gedeelte van het plaatsje. Zeker een aanrader!

Hotel ingebouwd
Door Omgeving vreselijk op 24-06-2017

Hotel /bed/eten prima.
Klein zwembad met uitzicht op ander hotel.
Omgeving bestaat alleen uit dronken jongelui.
Op dag van vertrek 9 uur ,savonds moest ons armbandje af om 11 uur, volgens hotel normaal.
Na 10 jaar all inclusive vakanties, dit nog nooit meegemaakt.

Geen topper
Door Patricia op 19-06-2017
Gereisd met vrienden

Het hotel ligt op een berg, stuk lopen naar het uitgaansleven. Personeel niet echt vriendelijk, bij het ontbijt zeiden ze zelfs niet eens goedemorgen en t ontbijt was ook niet top. Hotel lag naast een school( Aduls Only) 😂😂. Kamer eenvoudig.

Nooit meer
Door Goossens op 14-05-2017
Gereisd met vrienden

mensen moeten weten zeeeer onbeschoft personeel en een groot bouwprojekt naast hotel om 6 uur smorgens al beginnen met boren,wat het personeel betreft zijn zeeeeer gestrest seizoen moet nog beginnen.

• Bahía de Alcudia Hotel & Spa

€ 272

Bahía de Alcudia Hotel & Spa

8.3
    SpanjeMallorcaAlcudia / Puerto de Alcudia

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• BG Caballero

€ 279

JS Alcudi Mar

8.3

Ga naar accommodatie

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.