Deze accommodatie heeft een score van 8
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over BQ Belvedere Hotel
Ontsnap naar het BQ Belvedere Hotel, een paradijs gelegen in de serene omgeving van een pijnbomenbos. Dit hotel onderscheidt zich met zijn fantastische zwembaden en de nabijheid van het prachtige strand van Cala Mayor. Een plek waar ontspanning en plezier samenkomen, perfect voor zowel de strandliefhebbers als de zwembad loungers.
De Ligging
Het BQ Belvedere Hotel bevindt zich in een idyllische omgeving, omgeven door een pijnbomenbos op een heuvel in de wijk San Augustin. De betoverende baai van Cala Mayor, met zijn uitnodigende zandstrand, is slechts 850 meter verwijderd. Voor wie de lokale cultuur en het nachtleven wil verkennen, is het bruisende centrum van Palma de Mallorca, met een schat aan winkels, restaurants en bars, slechts 5 km verderop. Het openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar op circa 200 meter van het hotel, wat reizen in de omgeving vergemakkelijkt. De luchthaven ligt op ongeveer 15 km afstand, wat zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek.
Het hotel en de faciliteiten
Het BQ Belvedere Hotel biedt een breed scala aan faciliteiten die zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Het hotel pronkt met twee sprankelende zoetwaterzwembaden, inclusief een apart kinderbad, omgeven door een zonneterras met gratis ligbedden en parasols, ideaal voor urenlang waterplezier en ontspanning onder de zon. Voor de actieve vakantiegangers zijn er verschillende sport- en recreatiemogelijkheden zoals fietsen, jeu de boules, beachvolleybal, en een fitnessstudio. Daarnaast is er een animatieprogramma dat zorgt voor vermaak voor alle leeftijden. Verdere voorzieningen omvatten Wi-Fi, een 24-uurs receptie, een eigen supermarkt, en diverse winkels. Voor gemak en comfort biedt het hotel een bagagedepot, een kluis, en een wisselkantoor. Ook is er gedacht aan de jongste vakantiegangers met een fraaie speelplaats en een miniclub.
Eten en drinken
In het BQ Belvedere Hotel kunnen vakantiegangers genieten van een diversiteit aan eet- en drinkgelegenheden. Het hotel beschikt over een restaurant en een buffetrestaurant waar heerlijke maaltijden worden geserveerd, waaronder ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Voor degenen die kiezen voor een all-inclusive verblijf, zijn zowel alcoholische als alcoholvrije lokale dranken inclusief, naast een keur aan snacks. Verschillende bars, waaronder een poolbar/pizzeria/snackbar en een lobbybar, bieden de perfecte setting om te ontspannen met een drankje in de hand.
De BQ Belvedere Hotel biedt faciliteiten die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers, waardoor het een uitstekende keuze is voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Hoewel het hotel niet expliciet een huisdierenbeleid of dresscode voor restaurants vermeldt, is het raadzaam om direct bij het hotel na te gaan voor specifieke richtlijnen. Betalingsmogelijkheden omvatten Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | 4 Media Luna 4, E-07015 |
Website |
Schrijf een review121 reviews
Pas gerenoveerd hotel dus een mooie kamer , met tv, airco en prima WiFi, goede bedden, heerlijke regendouche en een klein koelkastje. Gekozen voor alleen ontbijt en dat was uitgebreid en elke dag wat anders . Leuk zwembad, genoeg ligbedjes, natuurlijk worden er plekken door de handdoekleggers vastgehouden maar er is altijd wel wat vrij. Personeel spreekt goed Engels en is vriendelijk . Op 800 meter ligt het dichtstbijzijnde strand , wel wat trappen die je moet beklimmen . De omgeving van het strand oogt wat verlaten en armoedig , veel leegstand . Op het strand kun je voor 8 euro een bedje huren met een grappige rieten parasol waar een kluisje aan hangt. Wil je de omgeving ontdekken dan is het personeel behulpzaam en regelt het een taxi of kaartjes voor de bus. Zeker voor herhaling vatbaar.
- top eten
+ goede wifi
+ leuk zwembad
+ Leuk dat er een gratis bus elk uur naar palma nova strand rijd (mooi strand, veel winkeltjes)
- erg gehorige kamer, we lagen aan de voorkant waar iedereen binnekomt aan de inkom
- rondom het hotel zijn zo goed als geen winkels. In de buurt valt niks te beleven
- kamers waren redelijk oud en het bed ook
BQ Belvedere Hotel
Het eten is erg goed, zwembad heerlijke temperatuur en groot, je hoef gelukkig geen handdoekje leggen waren genoeg bedden en plekken met schaduw.
Vriendelijk personeel en wij hadden een vroege vlucht terug maar werd voor ons nog een heerlijk ontbijt klaargezet voor vertrek.
Vorig jaar ook geweest en dit keer weer net zo goed ! Pendelbus naar Palma Nova naar het mooie witte strand geweldig.
Enige kleine minpuntje dat je s’avonds een taxi moet nemen om naar een gezellig plaatsje te gaan, maar dat vond ik niet zo erg.
Het hotel heeft zoveel pluspunten dat ik denk ja volgend jaar weer !!
Wij zijn hier 15 dagen geweest , mooi hotel alleen vonden wij de plaats niet zo leuk. Veel Duitsers en het centrum van cala mayor stelt niet zoveel voor. Wij hebben niet veel Nederlands gehoord in deze plek. Rustig hotel savonds niet veel te doen. All inclusive stopt om 11 uur en dat is ook wel een minpuntje. Verder , het eten was heel goed ik als moeilijke eter heb 15 dagen niet echt last gehad van dat ik dingen niet luste. Kamer was wel erg klein en bij ons was onze badkamer deur ook kapot. Het hotel is best luidruchtig maar ik heb hier niet echt last van gehad. Cocktails komen uit een machine en zit dus weinig tot helemaal geen alcohol in , ik dronk de tequila sunrise en vroeg gewoon om extra tequila der in toen werden ze een stuk lekkerder.
- fijn hotel met groot zwembad
+ genoeg keuze voor all in
+ goed eten en lekker
+ gratis bus naar palma nova
- de ligging. in directe omgeving niet genoeg winkeltjes voor ons
- de trappen om te gaan wandelen
- lawaai lawaai lawaai!! de muren zijn er super dun!!
- kleine kamer/badkamer
- € 272
Bahía de Alcudia Hotel & Spa
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 257
BG Caballero