3,8 miljoen reviews

• Sportfaciliteiten
Meer vakantiehuis info

36 Reviews over Villa Los Leones

• 9Familie van de Velde15-07-2022

Geweldig huis in Spaanse sfeer .

Je kunt hier zo heerlijk relaxen in alle rust en ruimte

• 9Kamers
    • 9Eten
    • 9Service
    • 9Natuur
  • 10Familie Bakker05-08-2019

Het was een geweldig mooie vakantie!

We hebben een prachtige vakantie gehad in een huis met vele extra voorzieningen. Het grote zwembad gaf ons verkoeling want het zonnetje deed deze tijd erg zijn best. s'Morgens lekker buiten ontbijten en daarna naar verschillende bezienswaardigheden gegaan. Les fonts de L'Algar is een aanrader! Het is niet voor rolstoelen geschikt. We hebben de Ifach beklommen, vroeg beginnen vanwege de hitte. De zwembad schoonmaker heeft ons een goede tip voor de laatste dag gegeven : bij Alicante ligt Elche met mooie palmboom plantages.

• 10Ligging
  • 10Brechtje27-07-2019

In een woord, geweldig!

Super vakantie in de villa gehad. Iedere dag genoten van het zwembad. Onze dochter met spierziekte kan niet staan of lopen, en is volledig afhankelijk van haar rolstoel. Bij het zwembad is een tillift aanwezig, we konden onze dochter zo met haar tilmat aan het juk hangen en hup het zwembad, super snel en eenvoudig. Wat hebben we hiervan genoten met viertjes. We hebben al veel aangepaste huizen gezien maar deze is onze favoriet. Echt aan te raden. Mooie rustige locatie, fijn, mooi en ruim huis en voorzien van alle gemakken. Echte aanrader...

• 9Prijs/kwaliteit
    • 10Kindvriendelijk
    • 9Inrichting
  • 9Corry10-07-2018

Heerlijk relaxen!

We hebben 2 weken een heerlijke vakantie gehad. De villa is mooi en van alle gemakken voorzien, met een lekker zwembad (met zwembadlift) en diverse zitjes in de ruime tuin, en ook binnen is het heel sfeervol ingericht en met voldoende ruimte voor 6 personen met 3 slaapkamers (waarvan 1 met stapelbed) en 2 badkamers. En wat voor ons heel belangrijk was .. goed rolstoeltoegankelijk. Je hebt wel echt een auto nodig, want je loopt niet zomaar naar een winkel in de buurt - niet alleen vanwege de afstand maar ook door de steile hellingen. Maar als je dan een auto hebt ben je ook zo bij de supermarkt, een restaurant of een mooi strand.

• 9Prijs/kwaliteit
    • 9Hygiëne
  • 10M Pos01-11-2017

Relaxend!

Hier vaker geweest i. v. m. handicap. Een van de weinige 'goed' aangepaste villa's in heel Spanje. Veel verbeteringen en vernieuwingen doorgevoerd. Niets wat verbetering behoeft.

• 10Ingrid30-08-2017

Fantastisch!

Een prachtig aangepast huis, perfect voor onze zoon van 8 jaar die in een rolstoel zit!! Prachtig zwembad en super rustige omgeving!! Echt genieten!! Paradijs, mooie omgeving daar, rustig huis maar je kunt de drukte heel gemakkelijk met de auto opzoeken!!

• 10Ligging
    • 10Kindvriendelijk
  • 9Achterkamp14-07-2017

Super

We hebben echt twee heerlijke weken gehad in deze mooie, ruime en schone villa! Het is huis is heel rolstoelvriendelijk. De omgeving is erg mooi. Het hebben van een auto is wel noodzakelijk. De winkels zitten niet op loopafstand. De service van de eigenaren is top. Als er iets kapot is gegaan, bijvoorbeeld handrem rollator, dan wordt het direct opgepakt en geregeld, super!!

• 8Kindvriendelijk
    • 9Inrichting
    • 9Hoeveelheid ruimte
    • 9Zwembad
    • 9Hygiëne
  • 10Peter30-04-2017

Heerlijk

Wij hebben genoten van onze vakantie in deze sfeervolle, volledig ingerichte bungalow met een heerlijk zwembad (in april gezwommen!). Als je bij aankomst de brede deur opent komt je in de gezellige woonkeuken welke van alle gemakken is voorzien. vervolgens kom je via de knusse woonkamer in de gang die leidt naar de 3 slaapkamers en de separate badkamer. Aan het einde van de gang is de zeer ruime slaapkamer met eigen badkamer en toilet; dit geheel is zeer goed toegankelijk met rolstoel; zelfs aan de toegang naar de tuin is gedacht d.m.v. een extra brede achterdeur. De tuin om het huis is een plaatje met de palmbomen en de verschillende terrasopstellingen. (een zelfs overdekt!). Er is altijd wel een plekje te vinden van je gading: in de volle zon, of juist schaduwrijk. De omgeving is uitermate geschikt voor uitstapjes naar steden zoals Valencia, Alicante en Calpe, maar ook het bergachtige achterland biedt fraaie vergezichten.Kortom: accommodatie maakt alle beloftes volop waar!!

• 8Kindvriendelijk
  • 8Chiara Tafuni19-04-2017

wil je tot rust komen, boek dan deze villa !

Geweldig fijne villa met zwembad en ruime kamers/keuken. Goed toegankelijk voor rolstoel: speciaal daarop uitgezocht en geboekt. rustige omgeving en diverse fijne ruime terrassen rondom het huis. max 4 volwassenen en 2 kinderen (1 grote slaapkamer een wat kleinere en een met stapelbed)

omgeving wel erg steil/heuvelachtig: een (huur)auto en goede tom tom zijn noodzakelijk (kronkelstraatjes zonder goede naam aanduiding) Lastig: geen winkels in de buurt en met de rolstoel kan je buiten de villa niet uit de voeten zonder auto. Div restaurants wel vlakbij. Op zondag zijn de winkels/super niet open in deze regio. je kan en welkoms eetpakket mee bestellen dat is makkelijk en goed geregeld. Div plaatsen in de regio wel goed toegankelijk met rolstoel; neem wel een losse auto invalidenkaart mee voor de huurauto: invalideparkeerplaatsen die zijn er volop (waren wij vergeten) zwembad was nog te koud in april om te zwemmen. Jammer, want buitentemperatuur was 20 in de schaduw en 38 in de zon in de middag.

Er is genoeg info in het huis over de omgeving en restaurants in de regio. Lekker en goedkoop eten: ca 25 euro pp. Kortom: zeker een aanrader !! Maar als je het zwembad wilt gebruiken: niet in april boeken......

• 8Prijs/kwaliteit
    • 6Kindvriendelijk
    • 9Hoeveelheid ruimte
    • 6Zwembad
  • 10Familie van Hest07-09-2016

Aanrader!

We hebben een heerlijke week gehad in deze mooie villa! Ruim, schoon huis, van alle gemakken voorzien en heel rolstoelvriendelijk. De tuin, het terras en het zwembad zijn heel goed onderhouden en het straalt echt luxe uit. Zwembad is wellicht wat diep voor kleine kinderen. Super mooie omgeving, genoeg te doen maar niet te toeristisch! Een auto is wel een must om de afstanden naar het strand of winkels te overbruggen. Kortom: echt een aanrader, en wij komen zeker nog eens terug!

Vakantiehuis Villa Los Leones info

Entertainment

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    Calle la Rioja 42, 03720