3,8 miljoen reviews
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Palm Wings Kusadasi Beach Resort

Benieuwd naar de prijzen?

We hebben de beste aanbieders voor Hotel Palm Wings Kusadasi Beach Resort voor je op een rij gezet:

2.9OnvoldoendeScore uit 328 reviews

• Kinderopvang
  • Animatie programma
  • Sportfaciliteiten
Meer hotel info

Palm Wings Kusadasi Beach Resort & Spa is een net hotel waar zowel de kamers als de zwembaden en het strand goed schoon worden gehouden. Het eten bij het buffet is erg lekker en gevarieerd. Ook wordt er rekening gehouden met allergieën. Het hotel ligt wel wat ver van de stad, maar met de bus die voor de deur stopt kun je goedkoop heen en weer.

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

328 Reviews over Palm Wings Kusadasi Beach Resort

• 2J Colombain25-10-2021

Zeer slecht

Pluspunt: service, minpunten: eten zeer slecht, koud en geen variatie, personeel spreekt bijna of geen Engels, veel Russen, Turkse mensen worden met voorrang behandeld. In de omgeving helemaal niets te doen, 2 kleine winkeltjes en 1 zeer kleine bazaar.

• 6Kamers
    • 6Zwembad
    • 1Prijs/kwaliteit
  • 10Piotr10-08-2021

Palm Wings Kusadasi - Czerwiec 2021

Hotel położony w bardzo cichym i spokojnym rejonie. Jesteśmy zadowoleni pod każdym względem. Hotel godny polecenia. Pokoje zgodne z opisem, klimatyzacja działa sprawnie, Pokoje sprzątane codziennie, wymiana ręczników i pościeli. Przestronna łazienka. Na plaży i basenie co 30 minut przychodzi serwis sprzątający i zbiera śmieci i nieczystości z koszy, ustawia leżaki. Ręczniki plażowe/basenowe codziennie czyste do odbioru przy basenie. Jedzenie wyśmienite i bardzo różnorodne. Od jagnięciny, wołowiny, drób i ryby w różnej postaci bardzo przyjazne dla europejskich smakoszy. BARDZO POLECAM Restaurację a la carte. Byliśmy w "Rybnej" oraz "Tureckiej". Jakość starterów, przystawek, dań i deserów to najwyższa jakość. Obsługa restauracji to profesjonalna obsługa. Bardzo dziękujemy Mahaç Önder za bardzo profesjonalną, przyjacielską obsługę. To była dla nas wspaniałe dwie kolacje, które będziemy długo pamiętać.

• 4Anoniem04-11-2019

Teleurstellend

Wij zijn in de herfstvakantie hier geweest,het was niet heel druk .Eten was matig ,kamers ging wel maar niet goed schoon gemaakt en soms helemaal niet schoon gemaakt.Personel niet echt vriendelijke ,ik denk dat ze echt op waren maar alles wat je vroeg was te veel.De laatste nacht van ons verblijf was de deur van ons kamer ingetrapt door gasten van het hotel dit was wel goed opgelost door het personel van de receptie.Wij zou hier niet nog en keer naar toe gaan .

• 3Ligging
    • 5Kindvriendelijk
    • 5Zwembad
    • 4Hygiëne

Beste gast,

Bedankt voor je verblijf en dat je de tijd hebt genomen om je recensie hier op Zoover te plaatsen! Het spijt ons dat u niet helemaal tevreden was met uw verblijf.

Hopelijk geef je ons een tweede kans om het goed te maken.

Ondanks deze ervaring hoop ik dat we u terug kunnen verwelkomen in ons hotel.

Met vriendelijke groet

• 4Anne jaspers31-10-2019

Niet voor herhaling vatbaar.

Niet voor herhaling vatbaar.Eten was matig en smaakloos.Personel was echt aan vakantie toe, ons kamer was twee keer niet schoon gemaakt .Hotel kamer was wel oké maar klein.Plus punt was het strand .

• 5Ligging
    • 5Kindvriendelijk
    • 5Zwembad
    • 5Hygiëne

Geachte Anne;

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw verblijf bij ons te beoordelen.

Wij bij Palm Wings Beach Resort en Spa Kusadasi streven ernaar om al onze gasten een zorgeloze vakantie te bieden. Het is daarom teleurstellend dat uw ervaring in ons hotel niet aan de verwachtingen voldeed.

We verzekeren u dat het hierboven genoemde ongemak op geen enkele manier het serviceniveau aangeeft dat we u willen bieden en dat we uw opmerkingen zullen doorsturen naar ons managementteam voor verder onderzoek.

We hopen dat u ons de volgende keer nog een kans geeft om een ​​positievere ervaring met u te delen.

We houden onze beste wensen

• 8Hman23-10-2019

Goed hotel, maar voor mij niet meer.

Leuk hotel, kamers niks op aan te merken..dat was gewoon goed.

Eten vond ik matig , ben vaak in turkije geweest ook hotels met lagere sterren waar ik veeeeel beter heb gegeten. Mischien komt het wel doordat het einde van het seizoen in aantocht is..

Een buitenbar met muziek was ook niet verkeerd geweest, dan was er wat meer sfeer geweest maar helaas.

Voorderest heb je de mogelijkheid om heel de dag en nacht door te drinken en te eten wat toch wel netjes is zeker voor de prijs die betaald.

Voor jonge stelletjes raad ik dit hotel zeker niet aan (in oktober dan) aangezien iedereen 45+ was.

• 7Ligging
    • 7Service
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 6Eten
    • 9Kamers
    • 8Kindvriendelijk
    • 8Zwembad

Guest Relations Manager, 02-11-2019

Beste gast, Leuk dat ze de tijd namen om de Palm Wings te beoordelen.We hopen dat je een fijne vakantie hier in Kusadasi hebt en we zullen haar weer zien.

Groeten uit het zuiden Şenay Çavuşoğlu Guest Relations

• 5Melanie15-10-2019

Mooi hotel, eten slecht en de kamers matig

Ondanks het hotel best mooi is, hebben wij echt afschuwelijk gegeten. Eten was koud, droog en smaakloos. Tevens kregen wij bij aankomst kamer die wij niet geboekt hadden. Maar het personeel was wel zo vriendelijk om ons de volgende dag een betere kamer te bieden. Buiten dat de wc rol houder van de muur kwam, het gordijn van de reels gleed en de deur van de kast naar voren viel. Waren de kamers oké, maar niet heel schoon. Verder is het weer overdag in Oktober heerlijk, maar in de avond vrij koud

• 8Ligging
    • 7Kindvriendelijk
    • 7Zwembad
    • 4Hygiëne

Guest Relations Manager, 02-11-2019

Beste Melanie; Allereerst willen we u bedanken dat u de tijd heeft genomen om uw persoonlijke vakantiebeoordeling te delen na uw welverdiende vakantie in Palm Wings Kusadasi.

We zijn blij dat je over het algemeen een leuke vakantie hebt gehad.

Het spijt ons dat we u niet konden voldoen, maar we hopen u opnieuw te mogen verwelkomen om u te overtuigen van onze diensten!

Met vriendelijke groeten Şenay Çavuşoğlu Guest Relations

• 6Fam Miltenburg14-10-2019

Eten en kamer goed klantvriendelijkheid “slecht”

Wij waren voor de 2e keer in Palmwings omdat het een goed hotel is met een prima prijs kwaliteit verhouding , maar afgelopen week van 2 t/m 9 okt hebben wij een klacht ingediend bij de General Manager over de klantvriendelijkheid en service van ( een beperkt aantal personeelsleden) in het hotel en wachten nog op een reactie die we teruggekoppeld krijgen volgens de avond Manager !

• 5Ligging
    • 3Service
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 9Eten
    • 1Kamers
    • 8Zwembad
    • 8Hygiëne
  • 10Agnieszka14-08-2019

Wlasnie wrocilismy z wakacji polecam serdecznie.

Czysto ,smacznie ,plaza poaszczysta ,wszystko na najwyzszym poziomie .Iinternet na całym obiekcie i plazy za frii.Polecam gorąco 😎😶

• 8Ligging

Dear Guest;

Thank you for your five-star rating and for taking your time to share your marvellous experience with us!!

It is a great pleasure to hear you thoroughly enjoyed your time and that we live up to your expectations. At Palm Wings Beach Resort& Spa Kuşadası our main objective is to make our guests feel at home during their time with us.

Please rest assured that we will forward your comment with our team as they will be more than happy to read it.

Thank you again for your great feedback, and we hope to welcome you back again for another stay here in Kuşadası very soon.

With our best wishes we remain, Şenay Çavuşoğlu Guest Relations

• 10Vere Panic19-07-2019

Fantastic place nice

Nice hotel Nice kusadasi town vith a lot of stories and diffrent kind of food .

Dear Guest;

Thank you so much for the fantastic voting of Palm Wings Beach Resort &Spa Kuşadası here at Zoover. İt was a pleasure to have you as our guest and we hope to see you again as soon as possible ! Kindly regards from Kuşadası

• 10Len Van Loo-Van Poecke Cindy14-07-2019

Fantastich

Super verblijf gehad , heel vriendelijk personeel , kamers proper , heeelll lekker eten en beste van toch de reis het entertainment team , echt super hoe die met hun hotel gasten bezig zijn en alles zo doen dat het de tijd van je leven wordt

• 9Kamers
    • 9Zwembad

Beste gast,

We willen U hierbij hartelijk bedanken voor het schrijven van een beoordeling over Uw vakantie in Palm Wings Beach Resort & Spa Hotel Kuşadası. We zijn erg blij om te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad en dat we aan jullie verwachtingen hebben voldaan.

We hopen jullie hier nogmaals te mogen verwelkomen, en dat jullie nogmaals een onvergetelijke tijd zullen beleven!

Met vriendelijke groet,

• VergaderruimteBeschikbaar (3)
  • WasserviceBeschikbaar
  • Medische hulpBeschikbaar
  • KinderopvangBeschikbaar
  • TV kamerBeschikbaar (1)

• BadkamerBeschikbaar
  • TVBeschikbaar

Entertainment

• BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
  • KinderzwembadBeschikbaar (1)
  • Pool barBeschikbaar (1)
  • LigstoelenBeschikbaar (1)
  • ParasolsBeschikbaar (1)
  • SaunaBeschikbaar (1)
  • MassageBeschikbaar (1)
  • WaterskiënBeschikbaar (1)
  • WaterfietsenBeschikbaar (1)
  • AerobicsBeschikbaar (1)
  • Beach volleybalBeschikbaar (1)
  • EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
  • KinderanimatieBeschikbaar (1)
  • Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
  • ZonneterrasBeschikbaar (1)
  • Bananen bootBeschikbaar (1)
  • JetskiënBeschikbaar (1)
  • DuikenBeschikbaar (1)