Maxeria Blue Didyma
Prima hotel voor de paar dagen dat wij er waren. Medewerkers in het hotel zijn zeer vriendelijk. Wij vonden de animatie medewerkers wel te aanwezig met hun geschreeuw over het zwembad.
Kamer zijn ruim, netjes en schoon. Bedden liggen ook prima. Het eten vonden wij absoluut niet lekker, zat weinig smaak aan en miste dat het vlees ter plekke werd gegrild, Alles ligt in bakken klaar. We hadden zelfs een keer een haar in het eten. Toen we daar wat van zeiden werden de schouders opgehaald en het bord mee genomen. Om het eten zouden we hier dus niet naar terug gaan terwijl het hotel en de ligging verder goed is.
Vanaf het hotel is het prima te lopen maar lady’s beach (10 min.) en wij vonden het zelfs prima te doen om naar het centrum te lopen (40 min.)
Prima hotel, het eten is wat minder dit komt omdat het warm eten te koud was met uitzondering van de soep. Ook het dessert buffet viel tegen, veel gebak, maar geen pudding of mousse e.d.
Geweldig hotel. Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam. Mooie grote kamers( voordeelkamer). Mijn vrouw zat door omstandigheden in de rolstoel, en super behulpzaam. Overal service met drinken. Zwembad, bij het eten. Top hotel. Hier gaan wij zeker terugkomen. Leuk animatieteam. Mijn kinderen zijn er mee wezen stappen en alles goed geregeld.
We hebben het erg naar ons zin gehad personeel was netjes en goed.
Het zwembad was lekker groot alleen de gasten die handoekje leggen op de ligbedden en soms de hele dag laten liggen zonder dat je er iemand op heb zien liggen is wel heel irritant .
Het eten was prima alleen door de massa vaak niet echt warm.
Al met al prima vakantie gehad.
Leuke en vriendelijke mensen mooie schone en grote kamers met fijn balkon. Prima afwisselt eten, goeie service. Geweldig animatie team. Voor jong en oud een super hotel
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Kindvriendelijk | Beschikbaar |
Aantal verdiepingen hoofdgebouw | 9 |