Izer & Beach Club
Deze accommodatie heeft een score van 8.3
Over Izer & Beach Club
Het kindvriendelijke Izer Hotel & Beach Club is een 4 sterren hotel gelegen in Turkije. Dit gastvrije hotel heeft schone zwembaden, goed eten, vriendelijk personeel en een goede ligging. Huur een auto en ga op pad naar onder andere Turkbuku, Yalikavak, Gumusluk en het centrum van Bodrum. Ook het strand is makkelijk te bereiken.
Airconditioning
Restaurant: 700m
Bars : 700m
Adresgegevens | 87 Ismet Inönü Cad. 87, TR-48700 |
Izer & Beach Club
c'est une période de ma vie la plus belle tout confort , personnel très convivial et endroit reposant. Rien que du positif nous y allions en mai et en septembre c'est à dire 22 fois
Izer hotel voor de eerste maal bezocht in 2015.Volgende week ga ik voor de week ga ik voor de zesde keer dus kan het hotel niet slecht zijn.
Het eten is voortreffelijk en een dikke pluim voor het personeel.
Als alleenstaande wordt je direct opgenomen bij de andere gasten.
Is wel degelijk een familiehotel.
Juist de animatie kan beter maar de hotelgasten moeten ook willen meedoen.
Ze doen nochtans hun uiterste best.
Volgend jaar zal het terug op mijn programma staan☺
Dit is een zeer verouderd familiehotel.de kamers worden amper gekuist, nooit gedweild,alleen snel geveegd.de all in formule is zwak Oa aan de poolbar slechts die cocktails, de bar aan de receptie nooit open.animatie was amper te zien en shows zwak.s avonds amper plaats om te zitten aan de poolbar.wel zeer vriendelijk personeel vnml in het restaurant.voor die prijs zeer heel veel betere hotels in Turkije(reeds meer dan 20 jaar Turkije fan)
Voor de 2de keer hebben wij gekozen voor Izer Beach, dit weer zonder enige telleurstelling.
Een gastvrije hotel met;
-Goed eten. Alles wordt goed voorbereid en er wordt goed aandacht besteed aan hygiëne.
-Schone kamers. Kamers worden goed schoongemaakt.
-Schone zwembaden en een direct aangesloten Torba baai aan het hotel.
-Vriendelijk personeel waar veel hotels een voorbeeld aan kunnen nemen.
-Kindvriendelijk. Mijn zoon van 4 heeft zich goed vermaakt met leuke hotelgasten en het vriendelijke personeel.
-Goede ligging. Ligging is perfect. Zelf een auto gehuurd en in de avonduren lekker rond getrokken door Bodrum. (Turkbuku, Yalikavak, Bodrum centrum en Gumusluk zijn de zekere aanraders.)
Al met al lekker kunnen genieten van een zorgeloos vakantie en hebben onze keuze voor volgend jaar weer gemaakt.
Fijn familie hotel, Ondanks dat ik alleen reisde was geen moment alleen gevoeld. vriendelijk personeel en hoop vriendelijke vakantiegangers. kamers erg fijn en schoon, zwembad en strand erg fijn. genoeg aanbod qua dranken. Eten kan wel iets beter maar verder zeker niks te klagen. Bodrum stad erg makkelijk aan te rijden met het bekende dolmus busje die elk kwartier voor het complex stopt. Al met al erg fijne vakantie gehad!