3,9 miljoen reviews
Boek met garantie
8.2FantastischScore uit 127 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.2

Over Cactus Fleur Beach

Duik in de verfrissende charme van Cactus Fleur Beach, een parel direct aan het strand. Dit hotel staat bekend om zijn sprankelende zwembaden en de privé toegang tot een zand-/kiezelstrand, ideaal voor zonliefhebbers en waterenthousiasten. Ontspan op het zonneterras of duik in het zoetwater zwembad; Cactus Fleur Beach belooft een onvergetelijke vakantie.

De ligging

Cactus Fleur Beach is prachtig gelegen in Yalikavak, direct aan het strand voor die perfecte zon, zee, en strand ervaring. Slechts een korte afstand verwijderd van het centrum van Yalikavak, biedt het hotel de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Voor vakantiegangers die op zoek zijn naar cultuur en uitgaansgelegenheden, is het centrum van Bodrum, met zijn winkels en uitgaansgelegenheden, slechts 20 km verwijderd. Vergeet niet de lokale markten en de jachthaven van Yalikavak te bezoeken voor een authentieke Turkse ervaring. Voor verder gelegen avonturen is er een autoverhuur beschikbaar bij het hotel. De luchthaven Bodrum ligt op comfortabele rijafstand van 55 km, waardoor Cactus Fleur Beach gemakkelijk te bereiken is voor internationale en binnenlandse vakantiegangers.

Cactus Fleur Beach biedt faciliteiten en diensten van topkwaliteit voor een onbezorgde vakantie. Het hotel beschikt over prachtige zwembaden, waaronder een ruim buitenzwembad en een kinderbad, compleet met waterglijbanen voor extra plezier. Rondom de zwembaden staan ligstoelen en parasols klaar voor een ontspannen dag in de zon. Het hotelterrein wordt verder verfraaid door een goed onderhouden tuin en biedt diverse activiteiten zoals een speelplaats en een speelkamer voor de jongere vakantiegangers. Voor de actieve vakantiegangers zijn er tal van sport- en fitnessactiviteiten beschikbaar, waaronder tennis, basketbal en watersporten. Ook aan ontspanning is gedacht met faciliteiten zoals een spa, sauna, en hamam. Het hotel biedt verder een scala aan diensten zoals een 24-uurs receptie, WiFi in openbare ruimtes, parkeergelegenheid, en diverse winkels en eetgelegenheden.

Bij Cactus Fleur Beach wordt elke maaltijd een feestje. Vakantiegangers kunnen genieten van een divers aanbod aan eet- en drinkgelegenheden binnen het hotel. Met twee restaurants, waaronder een buffetrestaurant voor ontbijt, lunch en diner, en een à-la-carterestaurant/grillrestaurant, is er voor ieder wat wils. Voor een lichtere hap of een verfrissend drankje zijn er vier bars, waaronder een zwembadbar. Het All-Inclusive pakket omvat ontbijt, lunch, diner, snacks gedurende de dag, en een selectie van lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken, waardoor vakantiegangers zorgeloos kunnen genieten van hun verblijf.

Bij Cactus Fleur Beach zijn faciliteiten voorzien om de toegankelijkheid voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit te vergemakkelijken, inclusief rolstoelvriendelijke kamers. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten extra kosten met zich mee kunnen brengen en dat de beschikbaarheid afhankelijk kan zijn van het seizoen of het weer. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Kinderopvang

Schrijf een review

Beoordeling hotel.
Door Tim op 10-09-2022
Gereisd met partner

Wij zijn net terug gekomen van een week vakantie met vrouw en kind.het hotel is wel ok/goed. De Turkse mensen die er werken zijn bijna allemaal erg aardig. Maar ik zou hier niet meer naar toe gaan. Wij waren de enige Nederlanders. 95% komt uit Rusland. Het hele hotel is gewoon Russisch. Ik vind het een erg agressief volk. Ook wat conflicten gehad. Als ik je zou moette adviseren, zou ik hier echt Niet naar toe gaan. Ook nadeel bustranser vanaf vliegveld is meer dan 1uur. En het hotel zit heel erg afgelegen. Heb dit toch een beetje onderschat. Het plekje waar het hotel zit is echt Helemaal niks te beleven.

Een geweldig hotel!
Door Rina Hameetman-Booman op 10-03-2021
Gereisd met partner

We hebben een plezierig verblijf gehad.
Aardig behulpzaam personeel.
Hotelbezoekers waren over het algemeen redelijk rustige mensen. In andere hotels hebben we nl. nogal eens last gehad van luidruchtige ( teveel sterke drank ) buitenlanders.
Gelukkig hier een aangename vakantie gehad, met heerlijke sauna en massages!!

Fantastisch kleinschalig hotel!
Door M. Mulder op 09-09-2019
Gereisd met oudere kinderen

Wij hebben met ons gezin ontzettend genoten in dit hotel. Kleinschalig. Geen handdoekenrace.. Vriendelijk personeel (Dank Bilal, Dodo, Mert en alle andere vriendelijke mensen). Lekker en afwisselend eten. Voor herhaling vatbaar wat mij betreft!

Prima vakantie gehad
Door Mekes op 23-08-2019
Gereisd met vrienden

Het hotel was goed. Ligging was mooi maar erg afgelegen. Alles moest met het dolbusje / taxi gedaan worden. Veel oost Europese mensen. Weinig Nederlanders. Eten was prima en personeel ook. Alleen spreken ze weinig Engels. Wat ik zeer slecht vindt in een hotel.

Heerlijke vakantie gehad
Door Trudy en Dirk op 12-08-2019
Gereisd met partner

Fijn Hotel op bijna loopafstand van Yalikavak. Dolmus om de hoek. Mooi gebouwd complex, niet mega groot, gezellig. Erg schoon.
Echt zandstrand strand met ook een apart ligbeddeel voor mensen die liever op gras liggen. Ruim en met grote steiger.
Eten was vers en lekker met genoeg variatie. Vooral de gözleme die werd gereserveerd in het snackbardeel s'middags is overheerlijk bij een biertje.
Personeel vriendelijk en attent. Genoeg aparte hoekjes en entertainment.
We hebben een heerlijke vakantie gehad......

Uniek mooi
Door maurice boer op 08-08-2019
Gereisd met vrienden

Leuk complex met laagbouw. Daarnaast gelijk het glijbanenpark. Gelegen in een mooie baai. En een zeer goed animatieteam!!

Cactus Fleur Beach

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.