Deze accommodatie heeft een score van 8.2
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Delta Hotels by Marriott Bodrum
Ontdek het Delta Hotels by Marriott Bodrum, een paradijs voor zwembad- en strandliefhebbers. Gelegen aan de sprankelende Egeïsche Zee, biedt dit hotel directe toegang tot het strand en beschikt over verfrissende zwembaden. Perfect voor een onvergetelijke vakantie onder de zon!
De Ligging
Delta Hotels by Marriott Bodrum geniet van een bevoorrechte ligging direct aan de zee, waardoor vakantiegangers gemakkelijk kunnen genieten van zon, zee en strand. Het stadscentrum van Bodrum, vol met culturele bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden, ligt slechts 2 kilometer verderop. Voor wie de omgeving wil verkennen, zijn er uitstekende vervoersverbindingen op slechts 50 meter van het hotel. Voor verre reizen is de luchthaven Bodrum - Milas - Mugla een praktische optie, gelegen op circa 45 kilometer afstand.
Het hotel en de faciliteiten
Delta Hotels by Marriott Bodrum biedt een scala aan faciliteiten om elke vakantieganger te bekoren. Met meerdere zwembaden, waaronder kinderzwembaden en een spannende waterglijbaan, is waterpret gegarandeerd. Het hotel pronkt met een uitgestrekt buitenterrein, compleet met een zonneterras voor de ultieme ontspanning onder de zon. Voor de actieve vakantiegangers is er een fitnesscentrum en diverse sportfaciliteiten zoals tennis en beachvolleybal. Na een dag vol activiteiten biedt het wellnesscentrum een serene ontsnapping met een hamam en sauna. Kinderen kunnen hun hart ophalen in de speeltuin en de miniclub, terwijl volwassenen kunnen genieten van het uitgebreide entertainmentprogramma.
Eten en drinken
Bij Delta Hotels by Marriott Bodrum is culinair genieten een essentieel onderdeel van de vakantie-ervaring. Het hotel beschikt over diverse eetgelegenheden, waaronder een buffetrestaurant en een à-la-carterestaurant waar vakantiegangers eens per week kunnen dineren als onderdeel van de all-inclusive formule. De all-inclusive optie omvat ontbijt, lunch, diner, snacks en een selectie van lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken. Bij de verschillende bars, waaronder een strand- en zwembadbar, kunnen vakantiegangers terecht voor verfrissende cocktails en drankjes.
Delta Hotels by Marriott Bodrum biedt voorzieningen voor rolstoelgebruikers, waardoor het hotel toegankelijk is voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Het accepteren van huisdieren, de kledingvoorschriften in de restaurants en de geaccepteerde betaalmethoden zijn niet gespecificeerd in de bronnen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Boek eenvoudig met Zoover
Stadscentrum: 2000m
Openbaar vervoer: 20m
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | 29 Yalikavak Mah, Aratepe Mevki Sanatçi Evleri Cad, No: 29, TR-48990 |
Website |
Schrijf een review223 reviews
Delta beach resort is een prachtig hotel. Het uitzicht van op onze kamer was adembenemend, het eten was zeer verzorgd en lekker. Het personeel is super vriendelijk, aangenaam en behulpzaam en dat 24/7! Jammer dat sommige gasten hier erg respectloos zijn tegenover hen, terwijl het personeel zich zo inzet. Zowel keukenpersoneel, tuiniers, poetshulpen ... een dikke pluim voor hen. Op vlak van hygiene is dit ook een van de betere hotels die ik ooit heb gedaan. Onze dochter van 3,5 heeft een fantastische tijd gehad!
Prima hotel om met je gezin te verblijven. Behulpzame medewerkers. Eten mag meer diversiteit. Kamers zijn heel schoon, het wordt iedere dag ook goed schoongemaakt. Wifi bereik is prima. Al met al een goed hotel om nogmaals te verblijven. Koffiecorner dames zeer vriendelijk! Ook veel gehad aan medewerker van het animatieteam Jr.Halil.
Ik heb een vrij moeilijk persoonlijkheid, en vindt altijd wel een minpunt! Bij delta Bodrum niet. Vanaf het eerste moment van binnenkomst zijn we heel goed en vriendelijk ontvangen! Heel hygenisch, eten is prima, strand zwembad, hotel zelf is erg mooi! Het is een hotel waar je met familie als vrienden heel goed kunt vermaken! Wij komen volgend jaar zeker terug! Bedankt voor jullie gastvrijheid, en fijne 5 dagen die we hebben gehad!
Delta Hotels by Marriott Bodrum
Voor de tweede keer op een rij zijn wij naar dit hotel gegaan. Top resort met alles erop en eraan. Niet te grootschalig, precies goed. Fijn personeel in de restaurants zoals Ismail Seker, Ali Mise en Ibrahim Ciftci.
Prachtige uitzicht, je kan heerlijk zwemmen met visjes, bedankt aan de personeel van het hotel! Wij hebben lekker genoten van ons vakantie!
- € 416
Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 366
Maxeria Blue Didyma