3,9 miljoen reviews
Laagste prijsgarantie
Boek met garantie
6.5VoldoendeScore uit 254 reviews

Over Club Sidar Apart Hotel

Club Sidar Apart Hotel biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring met zijn sprankelende binnen- en buitenzwembaden en de nabijheid tot het strand. Ontspan onder de zon op het zonneterras, geniet van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en beleef plezier met de hele familie op de waterglijbaan. Een ideale keuze voor waterliefhebbers!

De Ligging

Club Sidar Apart Hotel ligt in het bruisende Alanya, een stad die bekend staat om haar prachtige stranden en rijke geschiedenis. Het hotel bevindt zich op korte afstand van het strand, waardoor vakantiegangers gemakkelijk kunnen genieten van zon, zee en zand. Het centrum van Alanya, met zijn vele winkels, restaurants en historische bezienswaardigheden zoals het Alanya kasteel, is ook eenvoudig te bereiken voor diegenen die de lokale cultuur willen verkennen. Voor vakantiegangers die wat verder willen kijken, biedt de tourdesk in het hotel ondersteuning bij het boeken van excursies. De dichtstbijzijnde luchthaven is Gazipasa (GZP), wat de reis naar Club Sidar Apart Hotel zowel snel als efficiënt maakt.

Club Sidar Apart Hotel verwelkomt vakantiegangers met een scala aan faciliteiten om hun verblijf zo comfortabel en vermakelijk mogelijk te maken. Het hotel beschikt over 172 kamers en biedt gratis Wi-Fi aan, zodat vakantiegangers altijd verbonden blijven. Voor ontspanning zijn er prachtige tuinen en een speelplaats, evenals een tv-ruimte en een bibliotheek voor de rustigere momenten. De binnen- en buitenzwembaden zijn de juweeltjes van het hotel, compleet met een kinderzwembadzone, een waterglijbaan en een zwembadbar voor de ultieme waterpret. Actieve vakantiegangers kunnen hun hart ophalen met faciliteiten zoals een fitnessstudio, beachvolleybal, tafeltennis, biljart en darts. Voor de kleintjes is er een miniclub en voor volwassenen diverse wellnessaanbiedingen, waaronder een spa, sauna, hamam en massagebehandelingen. Het hotel biedt ook praktische services zoals een 24-uurs beveiligingsdienst, oppasservice, autoverhuur, en een eigen shuttlebus.

In Club Sidar Apart Hotel kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke culinaire ervaringen in het restaurant en de bar van het hotel. Voor diegenen die kiezen voor de optie halfpension, wordt elke dag gezorgd voor een culinair hoogtepunt met zowel ontbijt als diner. Dieetgerechten en kindermenu's zijn op aanvraag beschikbaar, en het hotel biedt zelfs speciale menu's aan om aan alle voorkeuren te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een verkwikkend drankje aan de zwembadbar of een smakelijke maaltijd in het restaurant, Club Sidar Apart Hotel voldoet aan alle culinaire wensen.

Vakantiegangers dienen er rekening mee te houden dat Club Sidar Apart Hotel in het algemeen niet geschikt is voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. Het hotel accepteert Visa en MasterCard als betaalmethoden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

In deze prachtige accommodatie genieten vakantiegangers van ruime kamers en een goede ligging dichtbij het centrum van Alanya en het strand. Wat echt opvalt, is het verwarmde zwembad, compleet met glijbaan en kinderbad, waar tot laat gezwommen kan worden. De schoonmaak is super; elke dag schone handdoeken en om de dag een fris bed, versierd met zwanen en bloemetjes van handdoeken voor die extra touch. Plus, het zeer vriendelijke personeel maakt het verblijf nog aangenamer. Een tip voor de accommodatie: een paar flesjes water op de kamer voor nachtelijke aankomsten zou het plaatje compleet maken. Dit appartement komt zeker aanbevelenswaardig over voor een heerlijk verblijf in Alanya.

Boek eenvoudig met Zoover

Schrijf een review

club sidar
Door Rob Smit op 08-07-2024
Gereisd met partner

een mooie accommodatie met een goot zwembad (+ glijbaan, kinderbad) op 10 minuten van het strand.
Wifi en airco moeten apart worden bijbetaald (jammer)
restaurant en drankjes kan je op rekening laten zetten ( wel opletten of er goed wordt opgeteld)

Op en top
Door Manon De Vries op 08-09-2023
Gereisd met oudere kinderen

Het interieur is wat gedateerde. Maar het belangrijkste is toch wel hor schoon hij werd gehouden.
Echt super. Elke dag schone handdoeken. Om de dag schoon bed. Zwanen als deco cam handdoeken bloemetjes. Echt top.
Zeer vriendelijk personeel.
Alleen een tip.
Als jé middem in de nacht aan komt zijn een paar flesjes water op de kamer echt een tip.
Nu zijn wij bekend in Alanya.. dit appartement is zeker een aanrader 🧿💙

Niet voor herhaling vatbaar
Door Ketwaru op 15-08-2023

Plus punten:
Ruime kamers, goede ligging (Alanya centrum, strand) en lekker verwarmd zwembad (tot 22u zwemmen).
Min punten. Personeel onvriendelijk (fooi belust), kamers niet goed/ of niet regelmaat schoongemaakt (schone vloer, handdoeken,midden op de dag pas) , en belust op en om het geld uit je zak te kloppen (airco,wifi betalen) Vb. drankjes van de mini markt op het complex mag wel gekocht worden op het complex , maar niet op het complex gedronken worden.
Dagelijks zwemles op het complex in het zelfde zwembad tussen de toeristen (Turkse en Russische kinderen)

Fantastische, kom hier al 12 jaar
Door Daniella Chirco op 16-02-2020
Gereisd met partner

Club Sidar is als thuiskomen.. elke x weer als we zeggen we gaan ergens anders heen komen we toch weer uit op Club Sidar. Ik ben inmiddels bijna 26 maar kom hier al ruim 12 jaar, eerst met 'het gezin' en voor het 4e jaar met mijn vriend.
Prijs/kwaliteit is prima, ligging centraal want alles is op loopafstand prima te doen, zowel het strand is goed te bereiken als het centrum en de haven, onderweg genoeg vertier. En natuurlijk is het zwembad een dikke plus punt!! Wij gaan zelf altijd juni of september. Eten doen wij buiten de deur, sochtends halen wij brood bij het winkeltje, smiddags een hapje op het terras en savonds lekker uiteten, wanneer er Turkse avond is gaan wij hier altijd wel heen omdat dit goed en lekker eten is.
En ja er valt iets te zeggen over het meubilair (oudbollig) maar goed schoon is het inieder geval en het is misschien ook wat je gewend bent.
Personeel super vriendelijk en veel gasten zien wij trouwens ook elk jaar weer terug.
Ik zeg Top Hotel en Top Vakantie!

Netjes hotel
Door Jaap op 23-09-2019
Gereisd met partner

Als je een week op het strand wilt liggen, prima hotel
Zwembad ben ik niet geweest. Was wel altijd bezet.
Eten heb ik ook niet gedaan in het hotel.
Hotelkamers zien er erg oud uit maar worden netjes dagelijks schoongemaakt door vriendelijke medewerkers.

Viel wel wat tegen
Door Astrid Milane op 15-09-2019
Gereisd met oudere kinderen

Redelijk hotel. Oud meubilair, toen wij aankwamen lag er een grote plas water in de badkamer wat later een lekkage bleek. Airco moet je betalen, nergens een kapstok of haken om iets aan op te hangen. Het werd wel elke dag schoongemaakt en schone handdoeken. Gekookt hebben we niet dus daar kan ik niets over melden. Ontbijt was wel Oke, avondeten niet veel keus en was ook niet echt warm, elke dag dezelfde desserts (soort pudding wat niet te eten was met klonten en velletjes) . Zwembad was groot genoeg met 2 glijbanen in een apart bad. Altijd wel een ligbed vrij. Vlakbij genoeg restaurants en winkeltjes, ook het kattenpark was dichtbij alsmede de fonteinen en de kabelbaan. Het centrum was wel een stukje lopen. Heb wel een leuke tijd gehad maar hotel kon beter zal er niet voor 2e keer heengaan.

• Green Garden Resort & Spa Hotel

€ 1235

Green Garden Resort & Spa Hotel

7.9
    TurkijeTurkse RivièraAlanya

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Eftalia Downtown Hotel

€ 159

Mitos App. & Hotel

7.1

Ga naar accommodatie

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.