/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fd89fa55b-330e-4680-a6fb-34c20a1026b6%2Fd6acaf57-fd74-481b-b8bb-fec32395df04.webp)
Crystal Waterworld
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Eigenlijk spreken de foto's voor zich: Haydarpasha Palace is een prachtig vijf sterren resort! Tijdens je vakantie bij dit hotel in de Turkse Rivièra zal het je aan niets ontbreken. Zoek verkoeling in één van de zwembaden, ga voor culinair genot bij één van de restaurants of doe mee met de leuke act...
Wat ons betreft geen 5 sterrenwaardig hotel. Eerder in hotels van Stone group geweest en Limak, Titanic Deluxe etc. Hygiëne dramatisch. Kamer bij binnenkomst vol met dotten haar en nagel van vorige gasten. Zelden zoveel kalkspetters op douchecabine en spiegels en kranen gezien. Op 2 persoonsbed een 1 persoons laken. Voor 4 personen meerdere malen 2 handdoeken. (dames)toiletten buiten de kamer bijna altijd vies, 9 van de 10 keer geen toiletpapier en altijd natte vloeren. Rondom zwembad en bar vaak rioleringstank. Op plek waar in andere hotels 2 rijen bedjes staan, hier met gemak 4 rijen achter elkaar. Bedjes werden niet schoongemaakt. Zwembad te klein voor aantal gasten. Altijd in de rij voor drinken. Sfeerloos strandje naast rivier. Niet overal in hotel werkende airco. Helaas geen plek om lekker te wandelen, want 1 grote bouwput. Transfertijd van 2,5 uur in bus zonder airco.Volgende keer gewoon weer Belek of Lara voor ons.
Geweldig hotel vooral het personeel is uiterst vriendelijk. mooie kamers en er wordt genoeg georganiseerd muziek, dansen, enz. geweldig eten heeel veel keus en het personeel zorgt dat je kwa drinken niks tekort komt. het is ons zo goed bevallen dat we in oktober 2023 weer gaan en waarschijnlijk in mei 2024 weer. en meerder hotels geweest maar deze mensen zorgen echt dat je het naar je zin hebt!
Dit hotel is perfect. Je kan hier niet over klagen. En wij zijn al in beetje resorts geweest. Elke dag bbq. Eten is echt super. Zwembad iets wat onoverzichtelijk. Glijbanen super leuk. Altijd plek in restaurant of bij zwembad/strand. Ook in hoogseizoen dus. Personeel super vriendelijk. Leuke parties in de avond. Animatie team geweldig. Enigste minpuntje; de shows, vonden wij meestal tegenvallen. Miste iets van comedy of met gasten op het podium.
Wat een prachtig hotel! Hygiëne vinden mijn man en ik erg belangrijk en het was echt schoon. Het eten was goed, van ontbijt tot diner, heerlijk en ook zoveel keus. Elke avond is er van alles te doen bij het hotel voor zowel kinderen als volwassenen.
Fantastisch hotel op een prachtige locatie. Het begint al bij binnenkomst in de hal. Prachtige hoge plafonds met veel spiegels, veel lampen en mooie zitjes om even te relaxen. Ontzettende vriendelijke bediening die de service hoog in het vaandel hebben staan Het eten is overheerlijk en de keuze extreem. Voor elk wat wils, je kijkt je ogen uit. Zwembad was nog koud, maar het zeewater daarentegen al prima. Heerlijke ligbedjes bij het strand, uitzicht heel mooi. Handdoeken service bij het hotel, deze hoeven niet meegenomen te worden. Helaas viel ik op de pier vam het hotel waarbij ik een scheurtje in mijn rechter enkel en rechter pols opliep en daardoor in het gips terecht kwam met mijn enkel. Een rolstoel was zo geleend in het hotel. Kleine winkeltjes in het hotel, een heerlijke hammam behandeling. S'avonds life muziek in combinatie met een andere activiteit, schuimparty in de middag met verse jus d'orange en heerlijke hapjes!
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Conferentiehotel | Beschikbaar |
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |