/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fd89fa55b-330e-4680-a6fb-34c20a1026b6%2Fd6acaf57-fd74-481b-b8bb-fec32395df04.webp)
Crystal Waterworld
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Long Beach Resort is een prachtig 5 sterren complex met een uitgebreide all inclusive formule. Zo heb je genoeg keuze op culinair gebied. Ook heeft een hotel een aquapark en lunapark, wat leuk is voor de kleine vakantiegangers. Het hotel ligt direct aan het strand. Je vindt hier de ideale combinatie...
Super leuk resort en goed eten. Meerdere uit de animatie team zijn super leuk en enthousiast, als voorbeeld simge, ramazan en nog meer
Vooraf zaten we erg te twijfelen aan dit hotel; de reviews waren of geweldig of erg negatief. We gingen dus met een gevoel van "we zullen zien". Eerste dag en indruk viel inderdaad tegen: erg druk, heel veel mensen en voor veel zaken extra betalen (verse sap 3 euro, slush 5 euro, Turks-ijs, etc) en dan ook nog tegen flinke prijzen. Van een bevriend gezin begrepen we dat dit er niet was +/- 3 jaar terug. In de avond is wel te zien dat veel mensen (vooral Russen en Polen) het geld makkelijk laten rollen en dit toch gewoon betalen; dan blijft het dus bestaan... Maar de volgende dagen bleek dat je makkelijk hierom heen kunt genieten; genoeg andere zaken die wel gewoon 'all-inclusive' zijn. Je kunt de hele dag eten en drinken, overal is wel een snackbar open en nagenoeg de gehele dag kun je gewoon Ola (Algida) ijsjes pakken. Het hotel is vooral goed voor kids. Wil je met z'n tweeen genieten dan adviseer ik Liberty Lara in Antalya (top eten)
Heerlijke vakantie gehad. Er zijn 2 hoofdrestaurants de grote is wel erg druk dus we wisselde het af. Gingen naar de kleinere en dat was goed te doen. Ga lekker buiten zitten dat is rustiger. Overdag lagen we op de pier. Hier waren heerlijke bedden en gelukkig wat wind. Was erg warm. Handdoeken kan je thuis laten. Aan t water zijn meerdere restaurants waar je overdag wat kan gaan eten.
Transfer hebben we met mts globel gedaan. Het bali nummer klopte niet waardoor we erg moesten zoeken maar uiteindelijk zijn we na een lange busreiziger er gekomen. Terug verliep iets soepeler. Maar je zit wel 2 uren in de bus. Hou daar rekening mee.
Vergeet niet online in te checken.. ik was t vergeten. Gaf een heel gedoe op t vliegveld omdat ik 20 euro moest betalen bij een andere balie. Zijn heel lang bezig geweest..
Eten was heerlijk, personeel vriendelijk. Geen nee te koop. We zijn er nu 2x geweest. Was wederom helemaal top!
Super goed en mooi en verzorgd hotel .iedereen was vriendelijk genoeg personeel..eten was in de ochtend en avond plus overdag Super...echt een aanrader
De service was slecht en de bediening was niet vriendelijk. Het was ultra all in maar je moest voor heel veel dingen extra betalen. Bolletje ijs 3€ per bol. Slush puppie 5€ en ga zo maar door. Van een all in ultra verwacht je zulke dingen niet. Bij aankomst 6 uur lang moeten wachten voordat we de kamer op mochten. Eten bij het zwembad ( snacks ) was prima. Diner slecht en heel vaak koud eten. Ontbijt weinig keuze. Buiten het hotel niks te beleven dus je zal de taxi moeten pakken naar Alanya 30 min met taxi 25€. Kortom samengevat dit was de eerste keer en tevens ook de laatste keer long beach resort.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Bungalowcomplex | Beschikbaar |