/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fd89fa55b-330e-4680-a6fb-34c20a1026b6%2Fd6acaf57-fd74-481b-b8bb-fec32395df04.webp)
Crystal Waterworld
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Bij het Aska Lara Resort & Spa vind je alle ingrediënten voor een fijne vakantie voor het hele gezin. Van een uitgebreide all inclusive verzorging tot comfortabele kamers en een waterpark: dit vijfsterrenhotel in de Turkse Rivièra is van alle gemakken voorzien.
Heel goede service en een heel mooi hotel en ook het zwembad bij het strand is heel mooi! De animatie is ook super! Eten is echr heel verzorgd en lekker! De shows in de avond zijn goed verzorg! De hotelkamer is heel mooi en worden ook elke dag goed schoongemaakt en handdoeken worden ook top aangevuld.
Lara viel ons wel tegen hoor het is eigenlijk het Las Vegas van Turkeye maar ik zag alleen maar heel veel zwerfdieren echt overal zo verschrikkelijk sneu. Niet leuk om te zien hoe ze daar met de dieren omgaan echt barbaars😪 Aska lara is een groot hotel en je moet een weg oversteken om bij het waterpark te komen er rijd ook een busje van het hotel om de 5 minuten Ik vond de ligging van het hotel niet alles zou er ook geen tweede x meer naar toe gaan. Op zich is het eten wel goed Starbucks corner geweldig ook het personeel van starbucks is geweldig Bij de receptie vond ik ze totaal niet aardig we kregen niet eens een chancing room op onze vertrekdag en moesten ons in de sauna omkleden waar iedereen zo binnen kon lopen. Maar het zwempark is mooi ook leuke show's in de avonden. Maar zal er geen tweede x meer naar toe gaan. Wij keken ook met ons balkon op een stuk braakliggend terrein en daar liepen ook die arme zwerfhonden.
Top hotel alles dik in orde !! Ook aan het prive gedeelte ! Aan de bar van het strand top onthaald. Ik vroeg achter een speciaal cocktail er was dan een geweldige man die ons verder helpte HOSMETTIN !!! TOP OBER! de lekkerste geweldigste cocktails!! ❤️
Leuk resort met aan de overkant van de straat een groot waterpark, er rijden constant bussen heen. Eten was prima, genoeg keuze en leuke disco voor 18+ Bedden lagen prima
Niet voor herhaling vatbaar Wij zaten hier 11 dagen het hotel op zich is wel oke, vooral bij aankomst wordt je begroet met cocktails en hapjes, maar zodra je uit wil checken doen ze niks meer voor je niet eens een kamer waar je je eigen om kunt kleden of ff douchen dat moesten we in het spa center doen waar iedereen zo binnen kon lopen. Verleden jaar zaten we in Saturn dat is aan de overkant echt aan het strand die was echt vele malen beter zelfs bij vertrek waren ze gastvrij mijn man is jarig op 7 mei en bij saturn kregen we een taart fles wijn fruit en we mochten ook de kamer houden op de vertrekdag echt service Kan aska lara wat van leren vooral bij de receptie is het een zooitje Wij zaten ook met de kamer op een bouwterrein als uitzicht hoop herrie van de bouwvakkers maar dat vond ik nog niet eens zo erg ook was de kamer gedateerd denk waterschade wel goede schoonmaak daar mankeert niks aan. Maar nooit meer naar Aska
Goed hotel wel wat masaal Eten is goed vooral ontbijt eten s'avonds is volop maar wel vaak hetzelfde maar wel goed👍zwembad bij het hotel is wel heel stil Bij het wet en wild park vind alles plaats animatie,show's en de meeste zwembaden met glijbanen Enigste nadeel is dat het de drukke weg oversteken is er is wel goede verbinding met de busjes van het hotel top personeel Alleen jammer dat we niet gebruik konden maken op onze vertrekdag van de kamer omdat ze overboeked waren dat vond ik wel minder
Lara zelf is wel leuk veel winkels en je loopt er zo naar toe Maar het is een hele drukke weg Viel me wel tegen hoeveel zwerfdieren er hier zijn zo verschrikkelijk zielig 😪hoop dat er hulp geboden wordt🙏door 1 of andere instantie Was op zich wel een goede vakantie
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Spahotel | Beschikbaar |