3,9 miljoen reviews
Laagste prijsgarantie
Boek met garantie
8.9FantastischScore uit 1970 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.9

• Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie

• Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award

• 9

Over Fame Residence Lara & Spa

Duik in de luxe van Fame Residence Lara & Spa, waar het azuurblauwe zwembad en het gouden zandstrand samenkomen voor de ultieme vakantiebeleving. Met een scala aan faciliteiten en activiteiten op steenworp afstand van de zee, belooft dit hotel pure ontspanning en plezier onder de stralende zon.

De Ligging

Fame Residence Lara & Spa geniet van een bevoorrechte positie direct aan het prachtige zandstrand, omgeven door talloze restaurants en winkelmogelijkheden slechts 100 meter verderop. Voor degenen die het nachtleven willen verkennen, liggen bars en discotheken op ongeveer 1,5 kilometer afstand. Met een halte van het openbaar vervoer vlakbij, is het stadscentrum van Antalya gemakkelijk te bereiken op zo'n 16 kilometer afstand, ideaal voor een dagje uit. De luchthaven bevindt zich op ongeveer 15 km, wat zorgt voor een vlotte aankomst en vertrek.

Fame Residence Lara & Spa verwelkomt vakantiegangers met 559 kamers en een breed scala aan faciliteiten die zijn ontworpen om aan elke behoefte te voldoen. Bij aankomst wordt je begroet met een welkomstdrankje, waarna je kunt genieten van kosteloze Wi-Fi, een bioscoop, een supermarkt en diverse winkels. Het hotel blinkt uit met zijn zwembadaanbod, inclusief 2 buiten- en 2 overdekte zwembaden, kinderbaden en een waterglijbaan. Sportieve vakantiegangers kunnen zich uitleven in de fitnessstudio of op de tennisbaan, terwijl het wellnessgedeelte met sauna, stoombad en hamam ontspanning biedt. Voor de zakelijke reiziger zijn er 7 conferentiezalen beschikbaar.

Culinaire avonturen wachten in Fame Residence Lara & Spa met zijn 4 restaurants, koffiehuis, bar en lobbybar. Verfrissingen zijn nooit ver weg met een strandbar die garant staat voor memorabele momenten. Kies voor all-inclusive voor een zorgeloze ervaring waarbij ontbijt, lunch en diner in buffetvorm of à la carte beschikbaar zijn, inclusief een scala aan alcoholvrije en alcoholische dranken. Speciale dieetwensen? Geen probleem, het hotel biedt op verzoek dieetgerechten aan.

Vakantiegangers met beperkte mobiliteit dienen er rekening mee te houden dat de pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn, tenzij anders aangegeven. Creditcards zoals Visa en MasterCard worden geaccepteerd. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Veel vakantiegangers hebben hun hart verloren aan dit prachtige hotel, waar vooral de schoonheid en netheid hoge ogen gooien. De keuken wordt geprezen om zijn enorme keuze en kwaliteit van het eten, terwijl de ligging dichtbij het vliegveld en de zee als ideaal wordt beschouwd. De kamers met uitzicht op het zwembad en de zee laten een blijvende indruk achter. Met diverse eet- en drinkgelegenheden, verwarmde zwembaden en glijbanen voor alle leeftijden is er genoeg vertier voor iedereen. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, samen met een gezellig animatieteam, zorgen voor een warme en welkome sfeer. Kortom, een aanradertje voor een heerlijke vakantie!

Boek eenvoudig met Zoover

1994 reviews

Volgend jaar hopenlijk beter
Door Erik op 30-12-2024
Gereisd met oudere kinderen

We waren in september met 6 volwassenen en 1 baby wederom hier, volgens mij de 15e keer. Helaas moet ik wederom zeggen dat het hotel minder word. Bij aankomst kregen mijn vrouw en ik de sleutel van onze kamer, ik zei gelijk dit is dezelfde kamer als in juni met uitzicht op de vuitnis tussen fame en de concorde. Dit aangegeven en we hebben toen een andere kamer gekregen.
Eten, voorzieningen, animatie, kamer dames, poetsdames zijn ok.
Wat zeer slecht was dit jaar ( in juni was het reeds slechter aan het worden) is het bar personeel ( lobby, 24- uurs bar en strand), ze vergeten je, nemen geen bestelling op en als ze dit naar meermaals attenderen wel komen doen krijg je je drankje een half uur later, geen coctail ( dezelfde besteld) is hetzelfde.
Komend jaar proberen we nogmaals fame lara uit omdat we ook de goede zijde hebben gezien 2 a 3 jaar geleden.
Geschreven door de man die het logo van fame residence heeft laten tattoo-ren.

Simpelweg een fantastisch hotel
Door M. Hek op 11-11-2024
Gereisd met partner

Wat een fantastisch hotel. Alles erg schoon en netjes. Het eten is simpelweg goed, enorme keus en aanbod. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Qua animatie, geen idee, dat hebben we niet bezocht.
Twee punten die wij wat minder vonden: het duurt vaak erg lang voordat je een lift hebt, en de geur die bij de Fame bar (bij het zwembad) hangt. Verder was het een paradijs op aarde.

Heerlijke vakantie gehad!
Door Fam. Bosch op 10-11-2024
Gereisd met jonge kinderen

We hebben een heerlijke vakantie gehad!
Het hotel zit dichtbij het vliegveld en de zee. We hadden een mooie kamer met uitzicht op het zwembad en de zee. Op diverse plekken eet- en drink mogelijkheden. Één van de zwembaden is verwarmd, de rest van het water is wel koud in oktober. Leuke glijbanen voor alle leeftijden. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Fame lara
Door Josine op 26-10-2024
Gereisd met oudere kinderen

Mooi hotel alleen het eten viel erg tegen.

Gezelligheid!!!
Door Mario op 09-10-2024
Gereisd met partner

10 dagen hier geweest. Mooi hotel, gezellig en goed.
Iedere dag wel iets te doen voor jong en oud.
Het eten was qua keuze misschien iets minder....maar wel goed.
Leuke gezellige tijd gehad met andere gasten en een praatje met het vriendelijke en zorgzaam personeel.
Ook de meeste leden van het animatieteam (ik ken ze niet allemaal) was zeer gezellig. Aanradertje!!!

Fantastisch
Door Bianca op 29-09-2024
Gereisd met oudere kinderen

Deze afgelopen week in dit hotel gebleven samen met mijn meiden en wat hebben wij GENOTEN!! Iedereen is super aardig , animatie, houskeeping ect
Kamers zijn schoon , netjes elke dag komen ze ff langs en vullen alles bij.
Het eten is gevarieerd en echt voor iedereen wel iets te vinden ( met diëten word ook rekening gehouden)
Personeel is behulpzaam, vriendelijk.
Animatie is ook erg vriendelijk, niet opdringerig, gevarieerd programma word er aangeboden voor jong en oud.
Mijn verjaardag hier mogen vieren en mede dankzij iedereen die er die dag was heb ik mij super speciaal gevoeld

• Long Beach Alanya

€ 399

Long Beach Alanya

8.5
    TurkijeTurkse RivièraAlanya

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Kamelya Aishen K Club

Limak Lara De Luxe Hotel

9.4
    TurkijeTurkse RivièraAntalya / Lara / Kundu

Ga naar accommodatie

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.