Deze accommodatie heeft een score van 9.6
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Royal Holiday Palace
Ontdek de koninklijke pracht van Royal Holiday Palace, gelegen aan het sprankelende Lara-strand. Dit resort is een oase van luxe met een indrukwekkend zwembadlandschap en directe toegang tot het strand, perfect voor zonliefhebbers en waterenthousiastelingen. Bereid je voor op een vorstelijke vakantie-ervaring waar elke dag voelt als een sprookje.
De Ligging
Royal Holiday Palace bevindt zich in het prachtige Lara, direct aan de zee, waardoor het de ideale keuze is voor strandvakantiegangers. Het resort ligt op ongeveer 17 km van het bruisende centrum van Antalya, waar vakantiegangers kunnen genieten van winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Voor gemakkelijke toegang tot lokale attracties, vinden vakantiegangers een bushalte op slechts 100 meter afstand. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de omgeving, liggen winkelmogelijkheden en uitgaansgelegenheden op slechts 500 meter van het resort. De luchthaven Antalya bevindt zich op een korte afstand van circa 15 km, wat zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek.
Royal Holiday Palace is meer dan alleen een hotel; het is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Het resort pronkt met een imposante architectuur en biedt 604 kamers, verspreid over tien verdiepingen. Met drie zoetwaterzwembaden, waaronder 5 waterglijbanen, biedt het volop plezier voor jong en oud. Het buitencomplex, omringd door palmbomen en een zorgvuldig aangelegde tuin, strekt zich uit over 53.000 m². Vakantiegangers kunnen ontspannen op het zonneterras of gebruikmaken van de ligbedden en parasols bij het zwembad en op het strand. Voor de actieve vakantiegangers is er een fitnesscentrum, tennisbanen en een aanbod aan watersporten. Na een dag vol activiteiten kunnen gasten ontspannen in het spa- en wellnesscentrum of de avond doorbrengen in een van de vele bars of de indoor discotheek.
Bij Royal Holiday Palace draait alles om culinaire verwennerij met een divers aanbod van 7 restaurants, inclusief een hoofdbuffetrestaurant en zes à-la-carterestaurants die een scala aan keukens serveren, van Italiaans tot Japans en Mexicaans. Met het All-Inclusive Ultra pakket genieten vakantiegangers van buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner, naast snacks overdag, middernachtsnacks en een selectie aan lokale alcoholische en alcoholvrije dranken. Voor degenen die graag genieten van hun drankje in de open lucht, zijn er 9 bars, waaronder een zwembadbar en een strandbar, waar verfrissende drankjes wachten.
Accommodatie is toegankelijk voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, met specifieke kamers die rolstoelvriendelijk zijn. Huisdieren zijn niet toegestaan binnen het resort. In de restaurants van Royal Holiday Palace wordt van gasten verwacht dat ze zich aan een dresscode houden. Betalingen kunnen worden voldaan met de gangbare creditcards zoals Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers zijn dol op de prachtige resorts met hun fantastische grote zwembaden, waar ruimte genoeg is voor iedereen zonder dat het overvol aanvoelt. Het ontbijt krijgt goede punten voor kwaliteit en versheid, en de variatie in thema-avonden bij het avondeten valt in de smaak, ondanks dat sommigen het diner zelf iets minder vonden. De kamers, vooral de familiesuites met twee badkamers, worden geprezen om hun grootte, netheid en comfort. Bovendien is de schoonheid en netheid van het hele hotel iets wat veel vakantiegangers waarderen. De vriendelijkheid van het personeel en de efficiënte bediening, zelfs aan het zwembad, maken de ervaring compleet. Ook de animatieteams krijgen een speciale vermelding voor hun super inzet.
Discotheek
E-mailadres | |
Adresgegevens | 07112 Lara Turizm Merkezi, TR-07000 |
Website |
Royal Holiday Palace
Prachtig resort met fantastisch groot zwembad waar je niet merkte dat er 1600 mensen in het hotel zaten. Smorgens om 9.00 nog genoeg vrije bedjes. Wij waren er vanaf 25 september en t water was al aardig fris. Zee was heerlijk.
Ontbijt was goed. Middageten was redelijk in het beachrestaurant Bij de loketten zou het langere tijd en alles tegelijk open moeten zijn, om 12.00 was er bv iets lekkers voor de ene en om 14.00 pas voor een ander...beetje vreemd. Avondeten weinig keus, maar er is ook niet meer ruimte om meer eten op te stellen, terwijl het een heel.groot hotel is. Eetzalen kaal en sfeerloos Qua eten is Delphin veel beter.
A la carte moet betaald worden, 20-30 euro pp, vreemd voor zo'n luxe ultra inclusive keten, nog nooit meegemaakt. Genoeg personeel en meeste personeel heel vriendelijk. Nooit lang hoeven wachten op drankjes enz. Ook bediening aan het zwembad met vriendelijk personeel.
Kortom een heerlijk hotel, eten kan beter!
Super hotel
Super bediening, super animatieteam.
Wij waren hier van 26 april t/m 1 mei. Waar je ook gaat zitten er is gelijk iemand die je iets te drinken aanbiedt. Genoeg eten. Ook genoeg variatie, elke avond een ander thema. Ik ben een moeilijke eter en heb super gegeten. Er waren 900 gasten vd 2000 plekken aanwezig dus vrij rustig maar toch werd er veel georganiseerd. Super schoon ook! Wij zijn 1 dag naar Land of Legends kingdom geweest, echt een aanrader!! Wij hadden het geluk dat we bij geen enkele glijbaan of attractie hoefde te wachten dus hebben echt alles kunnen doen in 1 dag. Dat zal in het hoogseizoen wel anders zijn. Je kijkt je ogen uit daar leuk voor jong & oud. We hadden 1 dag regen en de rest van de dagen zon 🌞. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. EMRE van het animatieteam you’re the best 😁😁 wij hadden trouwens 2 badkamers, echt super fijn
Royal Holiday Palace
Wij hadden een familiesuite. 2 badkamers. Groot, schoon en mooi. Balkon is wel ingebouwd. Shows ‘s avonds gingen nooit door, stond niet aangegeven. Wel een keer een dancenight maar dat is niks voor kinderen. Zwembad schoon maar in oktober héél koud. Kan je max 10 minuten in, kinderen ook. Genoeg bedjes. Ontbijt was goed. Er was genoeg en het was vers. Lunch binnen ook goed. Buiten was alles er kort op vaste tijdstippen. Daar was niet heel veel. Bij delphin resort was er veel meer keuze. Avondeten was slecht. Werd veel geklaagd. Het was koud, lange rijen. Als er sushi avond was stond je 20 min de rij. Niet overdreven. Manager zei dat hotel overboekt was, te veel mensen op de kamers. En de architect zou een te kleine eetzaal hebben gebouwd voor het hotel. Ook moesten we lang wachten op ons drinken. Vaak hadden we 1 drankje en zelf pakken kon niet.
Kortom echt mooi hotel, heel schoon. Vriendelijk personeel. Avondeten kan beter.
Het is een ultra all in Hotel waar ik een 8 als totaal cijfer voor zou geven.
Enkele nadelen, Kamers zijn wel groot, maar somber ingericht en douchen in het ligbad. Schoonmaak in slaapkamer onvoldoende. Eten diner weinig diversiteit in hoofdgerechten, presentatie eten wel matig voor dit soort hotels
Internationale drank en verse sappen zonder bijbetaling niet mogelijk.
Bediening goed. Duur bijbetalen voor reservering in bediend restaurant hoort niet bij dit soort hotels. Geen kussen op ligstoelen bij zwembad en vrij koud zwembad water.
Voor de rest is het hotel gewoon goed , wel in deze prijs range.
Kamers zijn groot, donker ingericht, weinig licht inval, douchen in badkuip.
Schoonmaken niet voldoende in kamers, wel keurig netjes in en rondom hotel.
- € 325
Eftalia Ocean Hotel
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 344
Aska Lara Resort & Spa