Titanic Deluxe Lara
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Huisdieren zijn in dit hotel niet toegestaan. Tijdens het diner geldt een dresscode, mannen graag in lange broek met dichte schoenen. Tegen betaling geniet je in een diner in een van de à la carte restaurants. Deze accommodatie is geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit. Kinderen tot en met...
Het verblijf was super. Vriendelijk personeel en een prachtig hotel. Helaas was er een min puntje bij de Haman. De behandeling was super maar toen ik klaar was kwam er nog een meneer napraten en die vond dat ik nog minstens 3 behandelingen moest doen. Toen ik daar niet meteen op reageerde zei hij dat Nederlanders allemaal hetzelfde waren en alleen maar de Haman wilde doen. Hij liet me daarna ook gewoon staan en ik moest zelf maar zoeken waar ik mijn spullen had opgeborgen. Jammer want voor de rest hebben we alleen maar complimenten voor dit hotel.
Wij hebben er genoten van het verblijf super mooi hotel met veel glijbanen en waterpret! Zeker een aanrader voor een gezin met kinderen ze hebben namelijk ook een leuke mini kermis!
Verder vonden wij het eten heel erg lekker en het was heel leuk aangekleed. Op het resort/hotel waren er ook veel andere activiteiten te doen. Wij zaten vaak bij de piano in de lobby lekker te borrelen vooral in de avonden. Je heb in het hotel open liften zo kan je als je aan de ene kant staat de binnen zijde van het hotel zien en als je in een van die andere liften staat kun je de zee zijde zien.
Ook in de winter periode is dit hotel een aanrader! Het weer is perfect rond begin november en het is een stuk rustiger als in de zomervakantie:)
Bij aankomst kregen we een hotelkamer op de begaande grond. Wij naar binnen bleek dit een 2 persoonskamer te zijn terwijl we met zijn 3e zijn.Hadden ze de stoffe stoel uitgeklapt waar hoogte verschil op zit. Dit was natuurlijk geen goed begin. Tevens was de kamer gewoon te vies voor woorden. Meteen melding gemaakt. Krijgen te horen dat het hotel vol zat dat we morgen een andere kamer kregen. Gelukkig werd er wel een vouwbed geregeld. Na wat beestjes gevonden te hebben gaan slapen. Gelukkig de volgende dag een betere kamer gekregen die wel redelijk schoon was. Verder de gezamenlijke faciliteiten zijn er goed en schoon. Eten is super goed en je kunt dit de gehele dag overal krijgen Super leuke zwembaden en glijbanen Badmeester die per zwembad toezicht houdt. Geen handdoekje leggen voldoende bedden in hoogseizoen. Minpunten, Kwaliteit Kamers niet super en er wordt met de Franse slag schoongemaakt! Saturn palace is veel schoner!
Afgelopen juli heb ik met partner en kinderen (baby en 4 jaar oud) dit hotel bezocht. Bij aankomst hadden wij kamer landzichtzijde dus erg veel overlast ervaren van draaiende generatoren naastgelegen hotel. De dag erna kregen wij kamer zeezicht, prachtig uitzicht! Kamers zijn verder prima, bedden zijn wat hard maar liggen goed. WiFi is matig, op kamer wel beter en ook op het strand, ivm WiFi versterker die er hangt. Animatie vonden wij tegenvallen. Iedere dag hetzelfde, ze vragen extra geld voor T-shirt verven, hadden mijn dochter een T-shirt aangesmeerd van 15 euro zonder eerst aan ouders te vragen, kwalijke zaak. Ontbijt, lunch en diner hoofdrestaurant is erg goed. Bediening is erg vriendelijk, personeel algemeen heel attent. Werken hard voor weinig. Gaven dagelijks wat tip in de handen. Schoon hotel. Hotel is niet goedkoop. Let wel op de sluitingstijden glijbanen tussen 12 uur en 14 uur. Open van 10 tot 12 en van 14 tot 17.00 uur.
In één woord geweldig. We hadden gezegd verwacht er niet teveel van. Maar alles was boven verwachting. Animatie was top al deden we daar niet aan mee. Maar mag tocht gezegd worden dat het super was. We kunnen niet één min puntje vinden . zeer vriendelijk personeel . Eten was heel goed . Echt een aanrader We komen hier zeker nog terug. Top vakantie gehad.
Fantastische verbouwing (intern) van het hotel. Mooie lobby en lobby-ruimtes. Kamers ook naar de standaard van nu, maar helaas erg gehorig. Heb je een kamer aan de voorzijde van het hotel, word je de eerste dagen wel wakker van de moskee. Ligt pal tegenover het hotel. Tegels rondom het gehele zwembad toch echt te glad, met of zonder slippers. Verder echt een prima hotel; Variërend en warm buffet (diner) in een mooie ruimte. Oogt toch wat ‘vreetschuur-achtig’. Altijd wel ergens plek bij het zwembad, dus beperkte handdoekenleggers. Ruim complex met mooi aquapark. Sommige personeelsleden toch echt wat nors, maar meerendeel vrolijk en behulpzaam. Animatieteam ook goed. Niet te opdringerig. Ondanks vroeg in het seizoen, was alles operationeel. Dit was weer de eerste vakantie in Turkije na COVID en al het lokale gedoe. Echt een prima hotel, maar ben toch echt meer Delphin fan.
Strandhotel | Beschikbaar |
Kindvriendelijk | Beschikbaar |