Orange County Kemer
Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor Orange County Kemer voor je op een rij gezet:
Over Orange County Kemer
Duik in het ultieme vakantieplezier bij Orange County Kemer! Dit juweeltje in Kemer biedt directe toegang tot een schitterend strand en beschikt over spectaculaire zwembaden, waaronder een met waterglijbanen voor ongeëvenaarde waterpret. Perfect voor zonneaanbidders en waterliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie-ervaring.
De Ligging
Orange County Kemer ligt perfect voor de strandliefhebber en gezinnen, direct aan de zee in Kemer. Het centrum van Kemer, met zijn bruisende bars, restaurants en shoppingmogelijkheden, ligt op een steenworp afstand. Dit biedt vakantiegangers de ideale mix van ontspanning aan het strand en het verkennen van de lokale cultuur en nachtleven. Voor wie verder op ontdekking wil, zijn er nabijgelegen taxistandplaatsen die verkenning buiten de directe omgeving eenvoudig maken. De luchthaven Antalya, voor je vlotte aankomst en vertrek, is slechts 60 km van het hotel verwijderd, waardoor de reis naar dit paradijs snel en stressvrij is.
Orange County Kemer is niet zomaar een hotel; het is een oase van plezier en ontspanning. Gemoderniseerd in 2023, biedt het hotel een uitgebreide reeks faciliteiten om elke vakantieganger te bekoren. Met 526 niet-rokerskamers, verdeeld over 5 verdiepingen en bereikbaar met 5 liften, is comfort gegarandeerd. Het hotel blinkt uit met zijn zwembadgedeelte, inclusief 2 buitenzwembaden, een overdekt zwembad en een speciaal kindergedeelte met pierenbadjes en een waterglijbaan. Voor ultieme ontspanning zijn er ligstoelen en parasols beschikbaar op het zonneterras. Ook aan de actievelingen is gedacht met faciliteiten zoals een fitnessstudio, spa, sauna, stoombad, hamam, beautyfarm en diverse massagebehandelingen. Voor de kleintjes is er een miniclub, en het avondprogramma biedt vermaak met livemuziek en een disco.
Bij Orange County Kemer draait alles om culinaire verwennerij. Met vier restaurants, een koffiehuis, een bar en een lobbybar zijn de opties eindeloos. Van verfrissende drankjes aan de strandbar tot een all-inclusive deal die zowel vroege vogels als uitslapers een uitgebreid ontbijtbuffet biedt, iedereen vindt hier iets naar zijn smaak. 's Middags en 's avonds geniet je van een gevarieerd buffet, waarbij ook speciale dieetwensen geen probleem zijn. Alcoholische en niet-alcoholische dranken zijn inclusief, dus je kunt onbezorgd genieten van je vakantie.
Houd er rekening mee dat Orange County Kemer mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Graag verstrekken we meer informatie over de beschikbaarheid van aangepaste voorzieningen op verzoek. Betalingsmogelijkheden in het hotel omvatten Euro/Master Card en Visa Card. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Kaia Coracesium (ex. Villa Sunflower Beach Hotel)
HotelDucale Lara
Stadscentrum: 300m
Zee: 20m
Adresgegevens | Ataturk Bulvari Yeni Mah, TR-07980 |
Orange County Kemer
Heel erg onvriendelijke personeel. Overdag kan je niet even lekker ontspannen omdat er veelte weinig plekken zijn. Om een bepaald soort drankje te hebben moet je naar heel de andere kant van het hotel lopen. Veel luidruchtige russen waarvan je dagelijks last van krijgt. Vele andere bezoekers gesproken die hetzelfde problemen ervaren. Volgens een personeelslid die ik heb gesproken zijn er heel veel collega’s weg gegaan en alleen nog de slechte over. In de middag is er 1 plek open om wat te eten, dit is een restaurant concept. Je gaat zitten en bestelt je eten. Echter duurt het letterlijk 15 min voordat je te woord word gestaan en daarna nog 30 min om het eten te krijgen die in principe al klaar staat. Kort met al een verschrikkelijke hotel ter hoogte van een paar jaar geleden. Ze zijn erg achteruit gegaan. Als je van rust ru
Gedateerd hotel, moet nodig gerenoveerd worden. Russisch georienteerd. Receptiemedewerkers weten niet wat hospitality betekent. Kwaliteit eten slecht (verrotte halve bananen, veel kip (vaak koud), kwaliteit koffie en drankjes slecht). Kamers in orde. Voor ons slechtste 5-sterren hotel aan de Turkse kust, geen aanrader, neem liever Fame Residence in Kemer.
Het park is schitterend mooi, goed verzorgd, de kamers receptie alles, het eten was meer dan de gemiddelde hotels, volop keuze en altijd goed. Het entertainment is puur voor de Russen bestemd, er waren in totaal 10 Nederlanders, de rest was Russen met opgespoten lippen, achterwerken en boops. We hebben GEEN last van ze gehad op een enkele dronken Rus na. Het zwembad hadden we zowat privé omdat het water heel koud was, eenmaal in het water was het heerlijk. Achterin het park had je allemaal ronde zonnebedden maar die waren constant door de Russen bezet en aansluitend daar kon je door naar het kiezelstrand. Er was ook een schitterende patisserie met heerlijke zitjes. Heerlijke dagen daar gehad en het stadje Kemer is helemaal super leuk met veel keurige winkelstraten. Taxi kost heel weinig, er was 1, taxichauffeur die dacht even toeristen op te lichten, die vroeg 125 euro voor heen en weer naar Antalya. Niet gedaan natuurlijk.
Orange County Kemer
Welkom in Amsterdam of is het volendam...Als je een balkon, zwembadzijde,en zeezicht boekt ..betaal je meer maar kom je bedrogen uit... balkon is 1,5 m bij 1 meter de rest zijn Franse balkonnetjes... enorm veel oostblokkers die hier komen feesten ..dus harde muziek de hele dag door... kamer en eten is voortreffelijk keus genoeg en goed ... vanaf hotel 500 meter lopen naar het centrum gezellig en aardig wat winkeltjes ... vanuit daar kan je een Dolmusbus pakken die af en aan rijdt naar Antalya kosten voor twee personen 2 euro zit je 50 minuten in het busje ... kortom hotel en faceliteiten prima. Spa aanwezig... door het massale en de vele oostblokkers kom ik hier niet meer ... personeel is blij met de Hollanders... animatie alleen Russisch en slecht Engels
Voor het leven in bijna hartje Amsterdam.... totaal geen Nederlands....behalve dan op je kamer 3 Nederlandse tv zenders
Het is echt iets voor jongere mensen , er is de hele dag wat te doen gezelligheid rond het zwembad , en op de pier.ik ben zelf al in de 60 en ik vind het ook geweldig . Het personeel en het eten is super.Het hotel is prachtig en schoon.
Het is een hotel waar de de hele dag wel wat te doen is ,het is een levendig gebeuren nooit saai als je op het terras zit is het net of dat je in Amsterdam zit gewoon gezellig.wij gaan er ieder jaar twee keer naar toe omdat het personeel net familie is geworden en erg goed voor ons is..voor ons is het een geweldig hotel met goed eten.