Deze accommodatie heeft een score van 8.8
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Ali Bey Park Manavgat
Ontdek Ali Bey Park Manavgat, een prachtig resort waar het zwembad en het privéstrand centraal staan. Met een uitgebreid aquapark, omgeven door weelderige tuinen en aangevuld met eersteklas faciliteiten, is het de ultieme bestemming voor waterliefhebbers en zonneaanbidders. Een plek waar luxe en plezier hand in hand gaan.
De Ligging
Ali Bey Park Manavgat geniet van een idyllische ligging, perfect voor zowel avontuurlijke als ontspannende uitjes. Het hotel bevindt zich ongeveer 5 km van Manavgat, waar vakantiegangers kunnen genieten van lokale markten en culturele bezienswaardigheden. Met het strand direct aan je voeten en de Koprulu Canyon op slechts 80 km afstand, zijn er genoeg opties voor natuurliefhebbers. Openbaar vervoer is gemakkelijk toegankelijk, waardoor de reis naar nabijgelegen attracties en steden een fluitje van een cent is. De luchthaven van Antalya ligt op een comfortabele afstand van 85 km, wat zorgt voor een eenvoudige reis naar en van het resort.
Het hotel en de faciliteiten
Ali Bey Park Manavgat verwelkomt vakantiegangers met een scala aan faciliteiten die garant staan voor een onvergetelijk verblijf. Het resort pronkt met drie zoetwaterzwembaden, zonder Kinderzwembad, omgeven door een zonneterras en uitgestrekte tuinen, ideaal voor die ontspannen middagen. Het aquapark, het kroonjuweel, met 25 glijbanen belooft eindeloos plezier voor alle leeftijden. Behalve waterpret biedt het hotel ook een fitnesscentrum, diverse sportvelden en een uitgebreid wellnesscentrum voor ultieme ontspanning. Met WiFi in de openbare ruimtes, diverse restaurants en bars, en een speeltuin, is er voor elk wat wils.
Eten en drinken
In Ali Bey Park Manavgat worden de smaakpapillen van de vakantiegangers verwend met gevarieerde culinaire opties. Het resort beschikt over drie restaurants, waaronder een buffetrestaurant voor ontbijt, lunch en diner, en twee à-la-carterestaurants waar internationale keuken en tepenyaki op het menu staan. Met de All-Inclusive formule genieten vakantiegangers van buffetmaaltijden, snacks en een selectie aan lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes. Negen bars, waaronder een zwembadbar en een strandbar, bieden verfrissende drankjes om te genieten onder de zon.
Toegankelijkheidsvoorzieningen voor gehandicapten zijn aanwezig, waardoor het resort toegankelijk is voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Let op, sommige faciliteiten en diensten zoals de wasservice en het fitnesscentrum kunnen tegen betaling zijn. Het is aan te raden om vooraf te informeren naar de dresscode in de restaurants. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers zijn dol op AliBey park en AliBey club, vooral vanwege de uitgebreide faciliteiten, waaronder de zwembaden, waarvan één verwarmd, en een speciaal voor 15 jaar en ouder. Het waterpark en het heerlijke zandstrand met voldoende ligbedden krijgen veel lof. De accommodaties liggen prachtig tussen de bomen, zonder dat je merkt dat het druk is. De kamers zijn ruim en schoon, en het personeel wordt geprezen om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Het eten in de restaurants, zowel aan het strand als de mainrestaurants, is van topkwaliteit met een grote keuze en goed op temperatuur. Entertainment is er elke avond, met iets voor iedere smaak. Ook de netheid van het resort, inclusief het ontbreken van afval en onkruid, wordt gewaardeerd.
Discotheek
E-mailadres | |
Adresgegevens | 07600 Kizilagaç Turizim Merkezi, TR-7330 |
Website |
Schrijf een review448 reviews
AliBey park en AliBey club ligt op de zelfde locatie. je kunt dan ook gebruik maken van alle faciliteiten van Club en Park. het park is groot maar zonder hoogbouw en volledig tussen de bomen. je hebt door de grote geen moment in de gaten dat het druk is. de kamers waren ruim en worden goed schoon gehouden. het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. eten in 1 van de twee mainrestaurants of het restaurant aan het strand is uitermate goed. de keuze is reuze en goed op temperatuur. twee grote zwembaden waarvan die bij club is verwarmd. daarnaast nog een zwembad voor 15 jaar en ouder. ook het waterpark is geweldig voor kinderen, wel een stukje lopen want het ligt net buiten het park. verder een heerlijk zandstrand met voldoende ligbedden. entertainment elke avond bij club en park waardoor je kan kiezen waar je gaat kijken. ijs de hele dag door voor de pak, ook Europees verpakt ijs zoals magnums e.d. wij hadden een heerlijke vakantie!!
Geweldige vakantie gehad. Personeel van restaurant, receptie tot schoonmaak super vriendelijk. Voor activiteiten buiten het resort moet je een taxi of dolmus nemen omdat dit wat verder ligt. Het aquapark is super en wij hebben met zijn zessen alle dagen (ondanks hoogseizoen) altijd bedjes naast elkaar kunnen vinden. Resort mooi aangelegd met veel bomen en goed onderhouden. Nergens afval en zelfs geen onkruid tussen de tegels te zien. Komen hier graag weer terug.
Aankomst was niet zo leuk, we kwamen in een hele oude kamer met doorgezakte matrassen, kapotte douche, oud & beschimmeld totaal niet 5* wat we in Turkije gewend zijn. We kregen een andere kamer aangeboden maar deze stonk naar riolering. Na wat telefoontjes naar Nederland kregen we een compensatie bedrag, deze hebben we gebruikt voor een upgrade naar een superior kamer. Dit kosten 120,- per kamer extra en echt de moeite waard. We danken TUI voor hun ondersteuning. Eten en drinken is goed geregeld en vonden wij best goed voor een all incl resort.
Zwembaden heel schoon en de splashworld is fantastisch. Personeel heel vriendelijk. Als we terug zouden komen moeten we even mailen zei de manager, zodat het niet weer fout kan gaan. Dat vonden we toch wel weer attent. Ook kregen we als excuus een diner in het Panorama restaurant en op de kamer chocolade en een fles wijn.
Privé transfer is een aanrader voor 18,- pp via tui.
Ali Bey Park Manavgat
Van 8-19 juli 2023 wederom in dit prachtige park gezeten. Kamer 2821, twee kamers, heerlijk ruim met goede bedden en in het rustige deel van het park.
Upgrade drankjes genomen. Werkelijk alles was weer uitstekend. Eten was uitstekend, elke dag weer wat anders en super vers. Door de upgrade van drank ook buitenlands gedistilleerd. Entertainment super met als topper paco.
Achter de bar super fijne mensen. Alle medewerkers altijd met een lach, hoe warm en hoe hard ze ook moeten werken.
En natuurlijk de mensen die alles continue aan het schoonmaken zijn, bij een temperatuur van 45+. Al met al weer een onbezorgde supervakantie gehad. Tot volgend jaar maar weer, maar dan ietsje langer.
Oke de matrassen zijn aan vervanging toe, familiekamer verder prima. Eten in overvloed, vooral visliefhebbers zitten goed. ( Zalm, garnalen, forel, makreel, zeebaars enz) Coca Cola, fanta, sprite, heerlijke cocktails, ijsjes, magnums, cornetto, schepijs. de hele dag entertainment en in de avond sublieme shows en musicals. Live muziek op het strand, supergezellig. Personeel erg vriendelijk en helpen waarnodig. Als je het hier niet vindt, vind je het nergens. Voor zowel jonge kinderen alsook de oudere kinderen en volwassenen een paradijs. Als je geluk hebt kun je zelfs carretas carretas zien op het strand. Laat ze wel met rust, alleen naar kijken. Tip! Neem niet alleen waterschoentjes mee voor op het strand, maar ook voor bij het zwembad, zeker voor kinderen. De stenen bij het zwembad zijn ontzettend glad. Je mag er gewoon mee in het zwembad. Zorg in ieder geval voor profiel onder je slippers of i.d., ben zelf uitgegleden op de trap.
Wij zijn hier met een gezin met 2 kleine kindjes op vakantie geweest. Helaas hadden wij veel regen waardoor de vakantie “anders” liep. Het resort is opgesplitst in blokken van 2 hoog. Je hebt gebouwen met een helling, maar ook veel met 2 trappen. Helaas hadden wij het gebouw met een trap, wat een enorm nadeel is met een buggy. Er is namelijk geen lift.. de kamer zelf heb je een grote hang/kast. een badkamer met douchecabine en wastafel/toilet. En 2 losse 1 pers bedden, wij zijn voor dit hotel gegaan zodat je evt de kinderen bij elkaar op de slaapkamer kan plaatsen, alleen is de ene slaapkamer zo krap. Dat het campingbedje daar niet in past helaas.. dus wij hadden de jongste op onze slaapkamer liggen. Er zijn 2 hoofdrestaurants, en nog 2 ala carte. Het hoofdrestaurant heeft rondom terras buiten, en binnen een kleine drukke ruimte. Het ontbijt is helaas een tegenvaller ivm geen kaas/bacon/ham. En weinig tot geen kindermenu/eten.
- € 325
Eftalia Ocean Hotel
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 352
Aska Lara Resort & Spa