8FantastischScore uit 162 reviews

Over Clover Magic Nova Beach

Ontsnap naar Nova Beach, waar de zonovergoten dagen eindeloos lijken en het plezier nooit stopt. Dit juweeltje onder de hotels biedt directe toegang tot een beeldschoon privéstrand en een sprankelend zoetwaterzwembad, beide perfect voor iedereen die op zoek is naar ontspanning of avontuur. Hier, waar de golven je naam fluisteren en de zon altijd schijnt, vind je jouw ultieme vakantieparadijs.

De ligging

Nova Beach geniet van een bevoorrechte locatie in Side, op slechts een steenworp afstand van het eigen zandstrand, waardoor het de ideale keuze is voor strandliefhebbers. Het bruisende centrum van Side, met zijn rijke geschiedenis en gezellige winkelstraatjes, ligt op slechts 500 meter afstand. Verken gemakkelijk de omgeving te voet of huur een fiets voor meer avontuurlijke uitstapjes. Voor degenen die verder willen verkennen, biedt de nabijheid van taxistandplaatsen en autoverhuurdiensten de perfecte mogelijkheid om de omgeving te ontdekken. De luchthaven Antalya bevindt zich op ongeveer 64 kilometer afstand, wat zorgt voor een vlotte aankomst en vertrek.

Het hotel en de faciliteiten

Nova Beach verwelkomt vakantiegangers met een scala aan faciliteiten ontworpen voor ontspanning en plezier. Centraal in de ervaring staat het buitenzwembad, compleet met een apart kinderbad, waar je kunt genieten van de zon op de beschikbare ligstoelen en parasols. Het hotel beschikt over 48 smaakvol ingerichte niet-rokerskamers, elk voorzien van moderne gemakken. Verder biedt het hotel een 24-uurs receptie, een doktersservice en gratis parkeergelegenheid. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, zijn fietsverhuur en een transferservice beschikbaar. Het buitengedeelte is zorgvuldig verzorgd, met palmbomen en een tuin die een rustgevende atmosfeer creëren.

Eten en drinken

In Nova Beach kun je genieten van een all-inclusive ervaring die je smaakpapillen zal verwennen. Het hotel beschikt over een buffetrestaurant waar ontbijt, lunch en diner geserveerd worden in de vorm van uitgebreide buffetten. Geniet van een variëteit aan gerechten, perfect voor elk moment van de dag. Daarnaast kun je tussen 10:00 en 22:00 uur genieten van geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije dranken, evenals koffie, thee en gebak in de middag. Alles is inbegrepen, zodat je onbeperkt kunt genieten zonder je zorgen te maken over de rekening.

Vervoer rondom het hotel is eenvoudig dankzij nabijgelegen autoverhuurdiensten en taxistandplaatsen, waardoor je gemakkelijk de lokale omgeving kunt verkennen. Het hotel accepteert de meest voorkomende creditcards, zoals Visa en MasterCard, voor een probleemloze betalingservaring. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• 24-uurs receptie

Kumkoy Mevkii P.K. 15, TR-07600

Website

8FantastischScore uit 172 reviews

Schrijf een review

Voor de sfeer wil ik wel terug!!Renoveren graag!!
Door Marja op 18-10-2019
Alleen gereisd

Ik was er in september voor de elfde keer !!
Mijn verblijf viel mij nu tegen!!!!!
Begon al bij binnenkomst dat de manager eerst moest eten dus jij als gast moet wachten!! Dat heeft hij geweten!!!!! Wat was ik boos!!!
Kom je doodmoe van de reis aan en dan dit!! Eindelijk het huisje!!!! Had huisje 213 en ja was redelijk hoor maar in mei was huisje 2018 veel beter!!
Dat de huisjes oud zijn dat weet je en ik hoop nu echt dat ze gaan renoveren!!! Belooft de manager!!!! We gaan het meemaken!! Eten was koud en na 19.30 waren de bakken meestal al leeg of bijna leeg!! Was in mei anders!!!!!
Het personeel was super lief en deden alles voor je en ook als je wat vroeg dan kwam het goed!!

Ik hoop echt dat het volgend jaar de huisjes zijn gerenoveerd en dat het eten weer super is zoals in mei ook het geval was!!!!!
Hopelijk gaat de manager dan ook meer belangstelling voor zijn gasten tonen !!!!

Misschien volgend jaar weer.
Door Josephine op 06-10-2019
Gereisd met vrienden

Kom hier voor het 4de jaar en misschien volgend jaar weer maar dan moet het wel beter worden als wat ik nu in 3 weken heb meegemaakt.
Heel slecht bed schimmel slechte buiten deur met gaten.
Vaak was het eten koud of zelf na half 8 op dit heb ik niet eerder meegemaakt moet ik zeggen.
De bediening was weer super en ook de schoonmaakster de klussenman en de tuinman doen alles voor je.
Ons is beloofd door de manager dat na het seizoen alles aangepakt word.
Hopen dat het zo.

Nooit meer!!!!
Door Henk de Klerk op 23-09-2019

Wij gaan NOOIT meer!
Ligging is perfect, strand is ok. Wel om 07.00 uur handdoekje leggen, anders zijn de bedjes verhuurd aan Russen van andere hotels! Huisjes zijn bijzonder slecht alsmede de bedden! Wij waren bang dat we door de badkamervloer zakte, er zat ook zwarte schimmel in de badkamer. Wij konden via de kieren naar buiten kijken. Het eten is redelijk, je moet wel op tijd zijn, na een half uur is het al koud. Wij zijn dus veel uit eten geweest, wat extra kosten opleverde.
De dames die schoonmaken doen echt hun best, voor zover mogelijk.
Het personeel spreekt beter Russisch en Duits dan Engels!!
Als de manager zit te eten (tussen de gasten) en er komen nieuwe gasten, laat hij ze gewoon wachten tot dat hij klaar is met eten. De WiFi is erg slecht, je moet in de buurt van de receptie blijven.
Bij het eten moet je zelf je bestek pakken en er wordt zelden gevraagd of je wat te drinken wil!
Wij gaan dus nooit meer.

Nooit meer
Door Corrie op 20-09-2019
Gereisd met partner

Wij gaan nooit meer ,wat een bouwvallige huisjes ,alles schots en schreef ,je bent bang om door de badkamer vloer te zakken de douche bak is met purschuim vast gemaakt ,bedden zijn erg slecht ,je krijg wel iedere dag schone handdoeken ,maar geen schone lakens ,de dames doen hun best hoor maar hier is echt niets meer van te maken .er is volgens mensen die al eens geweest zijn een nieuwe manneger ,maar die doet echt helemaal niets al het personeel is vervangen .
Het eten is ook erg slecht je weet smiddags al wat je s,avond krijgt nml het zelfde erg Duits georiënteerd ,en ja ik weet het het is zo als mensen zeggen low buget ,en zo als de damen van touroperator zei wat wil je dan ???
Had problemen met het bed lag schuin tegen de muur aan ,na dag 2 de poten opgedraaid ,hij krijgt zijn punten alleen om zijn ligging want dat is perfect .
Het krioelt er van de katten ,die van iedereen wat te eten krijgen ,en daardoor op de tafels springen .

Fantastisch
Door Ingrid fastenau op 10-08-2019
Gereisd met partner

Wij zijn hier 10 dagen geweest, huisjes waren wat gedateerd, maar de bedden waren goed en het werd goed schoon gehouden elke dag, en elke dag schone lakens, eten was goed elke dag wat anders, personeel was super vriendelijk en deden alles voor je. Strandbedjes zijn gratis. vanuit je huisje zo op het strand.Stad is in 7 min aan te lopen. Zeker nog eens de moeite waard om terug te komen.

GEWELDIG!! Dit is vakantie ❤
Door Jitske Boersma op 23-07-2019
Gereisd met oudere kinderen

Ik ben 8 dagen met mijn kinderen bij Nova beach bungalows geweest. Wat hebben wij een geweldige vakantie gehad. Het hotel ligt prachtig gelegen, meteen aan het strand waar de strandjongen voor je uit loopt met de kussens en om de parasol omhoog te zetten. Het hotel ligt meteen aan de boulevard, omgeven met sfeervolle barretjes, restaurants (was niet nodig, we kregen genoeg eten) en leuke winkeltjes. vanaf het terras kun je de prachtige zonsondergang bewonderen. De huisjes zijn wat verouderd en donker, maar wordt erg goed schoon gehouden, de bedden zijn prima en alles wat je nodig hebt zit erin. Het eten was heerlijk en afwisselend en het personeel erg gastvrij en vriendelijk. Doordat het een kleinschalig hotel is krijg je een leuk contact met het personeel, helaas is niet al het personeel goed in engels dus konden we elkaar soms moeilijk verstaan. De wifi kan beter, maar door een nieuw systeem werkte dit nog niet optimaal.

• Eftalia Ocean Hotel

€ 325

Eftalia Ocean Hotel

9.1
    TurkijeTurkse RivièraAlanya

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Aska Lara Resort & Spa

€ 468

Granada Luxury Belek

TurkijeTurkse RivièraBelek / Aksu / Kadriye

Ga naar accommodatie

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.