Club Grand Aqua
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Club Grand Aqua
Ontdek de sprankelende wereld van Club Grand Aqua, waar waterpret en strandplezier samenkomen in een oase van ontspanning. Dit unieke vakantieparadijs, gelegen op een steenworp afstand van het goudkleurige zandstrand, belooft onvergetelijke momenten met zijn spectaculaire zwembaden, uitgestrekte zonneterrassen en talloze wateractiviteiten.
De Ligging
Club Grand Aqua bevindt zich in de schilderachtige wijk Colakli, dichtbij de betoverende Club Grand Side, en slechts 300 meter van het serene strand. Voor de cultuurliefhebbers en avonturiers ligt de historische stad Side ongeveer 13 km verderop, net als Manavgat, bekend om haar adembenemende watervallen. De toegang tot deze fascinerende locaties is eenvoudig, met beschikbare vervoersopties zoals een gratis strandshuttle van mei tot oktober en lokale busdiensten. Voor de internationale reizigers is de luchthaven Antalya het dichtstbijzijnde vliegpunt op ongeveer 55 km afstand, wat zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek.
Het hotel en de faciliteiten
Club Grand Aqua is een waar paradijs voor waterliefhebbers, uitgestrekt over een terrein van ongeveer 28.000 m², en omarmt de schoonheid van water met zijn indrukwekkende zwembadcomplex inclusief 4 zoetwaterzwembaden en een kinderbad. Het hotel biedt een ongeëvenaarde zwemervaring met genoeg ligstoelen en parasols voor iedereen. Naast waterpret, beschikt het hotel over een scala aan faciliteiten zoals een 24-uurs receptie, Wi-Fi, winkels, een kapsalon, speel- en tv-kamer, evenals conferentiefaciliteiten voor zakelijke behoeften. Voor de actieve vakantiegangers zijn er tal van sport- en recreatiemogelijkheden, inclusief een fitnessstudio en fietsverhuur. Kinderen kunnen hun hart ophalen in de speeltuin of de miniclub, terwijl volwassenen kunnen ontspannen in de wellnessruimte of genieten van live entertainment.
Eten en drinken
In Club Grand Aqua wordt elke maaltijd een culinaire ontdekkingsreis. Vakantiegangers kunnen kiezen uit verschillende eetgelegenheden, waaronder een hoofdrestaurant met airconditioning en kinderstoelen, een koffiehuis en een gezellige bar. Met opties zoals volpension en all-inclusive, waarbij een breed scala aan zowel alcoholische als alcoholvrije dranken inbegrepen zijn, belooft elke dag een feest te zijn. De all-inclusive formule omvat smakelijke snacks, middernachtsnacks, en een diversiteit aan maaltijden van buffet tot à la carte, waarbij iedereen zijn smaakpapillen kan verwennen.
Club Grand Aqua beschikt over faciliteiten die toegankelijk zijn voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, maar het is aan te raden om specifieke behoeften vooraf te bespreken om een geschikte accommodatie te garanderen. Betalingen kunnen gemakkelijk worden gedaan met Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24-uurs receptie
E-mailadres | |
Adresgegevens | 31 Turzim Cad, TR-07620 |
Website |
Schrijf een review375 reviews
Dit is onze derde keer in het hotel. Niet voor niets komen wij hier nu al drie jaar achter elkaar, alleen was het dit keer echt slecht. Ik zal de redenen even opsommen.
- kamer temperatuur rond de 30 graden. Wat met een baby niet te doen is. De reden was, dat ze pas in juni de airco aan echt aan gaan zetten.
- Beperkt drinken bij het eten. Kwamen ook niet meer bijvullen, zoals voorgaande jaren.
- Hele nare verkopers. Die niet akkoord gaan met een nee. Vooral van de spa. Onze zoon was gevallen en moest naar het ziekenhuis. De meneer van de spa was erbij en kwam kijken. Vervolgens waren we na 7 uur weer in het resort. Kwamen hem tegen en geen 1 opmerking of wat dan ook, alleen meer door dringen met zijn spa en massage.
- Zo kan ik nog wel wat meer opsommen.
2 keer was het geweldig, alleen dit keer een dikke onvoldoende. Ik denk mede door kosten besparingen is het nu een stuk slechter geworden.
Het is een goed hotel. Je mag ook
gebruik maken van het hotel wat er naast zit Club grand Side. De service is goed hier en het personeel is zeer vriendelijk. Het eten is gevarieerd en lekker. De familiekamers zijn erg ruim en worden elke dag goed schoongemaakt. Het zwembad is ook goed zo is er een golfzwembad en een crazy river enzovoort. Het animatieteam is zeer vriendelijk en er is genoeg te doen overdag en in de avond. Kortom het is een erg goed hotel waar je een leuke vakantie kan hebben.
Prijs kwaliteit echt een tophotel .
Kamers zijn heel proper en ruim, eten elke dag kraakvers, zeer vriendelijk personeel, overal alles mooi en netjes.
Minpuntje: voor "snelle" wifi moet je betalen, maar dan is het nog geen goede wifi + als je geen handdoek gaat leggen op je ligstoel, heb je er geen meer.
Club Grand Aqua
Net terug van 13 dagen vakantie in Club Grand Aqua. . Het hotel bestaat uit een aantal gebouwen van drie etages hoog waardoor het niet een massaal geheel wordt. Ik vind dat prettig, maar dat is uiteraard persoonlijk. Over het verblijf kan ik in het kort zeggen dat het hotel ruime kamers heeft, alles ook keurig wordt bijgehouden en schoongemaakt en het eten heerlijk is. Het eten is in buffert vorm er er wordt iedere middag en avond met "live cooking" bereid. Ook loopt er constant een chef kok rond om te kijken of alles er netjes bij staat en waar nodig aan te (laten) vullen. Er is werkelijk dagelijks voor ieder zijn smaak wat lekkers te vinden. Het hotel zelf is qua uitstraling wat basic (verwacht geen hippe sfeer met loungebedden en overal witte lakens) maar je komt er werkelijk niets te kort. Personeel is attent (zeker als je af en toe een fooitje geeft), de wachttijden bij buffet en bar zijn kort.
Op dit moment zijn wij hier bij club grand aqua / grand side. All inclusive kan ik dit hotel niet noemen. Voor verschillende zaken moet je bijbetalen waaronder bijvoorbeeld verse jus d'orange bij het ontbijt à €1,50 per glaasje De faciliteiten van het aqua park zijn niet altijd open. Wifi is niet goed, dus betaald wifi. Ook dit is dit overal toereikend. Personeel (op een enkeling na) is niet echt vriendelijk en lopen een beetje doelloos rond en stralen totaal niets uit. Het complex ziet er goed uit en de kamers zijn mooi. Het eten is goed en voldoende keuze. Met weinig middelen zou de sfeer hier heel wat verbeterd kunnen worden. Al met al niet wat wij van dit soort hotels in Turkije gewend zijn. Voor ons niet voor herhaling vatbaar. Gewoon heel jammer dat het hotel niet in springt op de behoefte van het moment, zoals het niet eerder open stellen van het waterpark terwijl het weer super is en zo nog vele andere zaken.
Klein en compact ! Maar Club Grand Side ligt naast ernaast en je kunt van beide parken gebruik maken. Avond eten in je eigen restaurant, gedurende dag mag je van alle eetgelegenheden gebruik maken. Er is zelfs een snackcorner in Club Grand Side. Super mooi Aqua park in Club Grand Side ,lazy river , wild waterbaan en verschillende glijbanen en zwembaden. Echt heel mooi in het groen aangelegd. Er groeien zelfs bananen ! Club Grand Side is net een klein dorp, dus wel groot. Wij vonden het compacte super !!! Ze hebben een eigen farm waar het meeste eten vandaan komt. Restaurant zag er heel netjes uit en het eten was super !Kamer was niet royaal maal wel heel netjes ! We waren met 4 volwassenen en een baby van 6 maanden.
- € 240
Cook's Club Alanya
AparthotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 169
- € 156
Mitos App. & Hotel
- € 373
Oleander
AparthotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.