3,9 miljoen reviews
Laagste prijsgarantie
Boek met garantie
8.6FantastischScore uit 739 reviews

Over Kamelya Aishen K Club

Duik in het ultieme vakantieparadijs bij Kamelya Collection Aishen Club! Met zijn adembenemende zwembaden en privéstrand op een steenworp afstand biedt dit resort ongeëvenaarde waterpret. Of je nu zonnebaadt op het zachte zand of een duik neemt in het kristalheldere water, elke dag is een nieuw avontuur. Perfect voor zowel de actieve vakantieganger als de rustzoeker.

De Ligging

Kamelya Collection Aishen Club geniet van een benijdenswaardige locatie dicht bij het bruisende hart van Side, slechts 5 km verwijderd van het centrum met zijn rijke geschiedenis en prachtige architectuur. Het hotel ligt op een korte wandeling van 100 meter van een privé zandstrand, ideaal voor een ontspannen dag onder de zon. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, biedt een nabijgelegen bushalte (ca. 50 m) gemakkelijke toegang tot lokale attracties. De luchthaven Antalya ligt op ongeveer 65 km afstand, terwijl een andere luchthaven (GZP) op circa 118 km te vinden is.

Kamelya Collection Aishen Club staat bol van de faciliteiten die je vakantie onvergetelijk maken. Met 7 buitenzwembaden en 4 overdekte zwembaden is er altijd wel een plekje in het water te vinden. Voor de kleintjes zijn er 6 kinderbadjes en een waterpark met glijbanen voor urenlang plezier. Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen met activiteiten als tennis, beachvolleybal en zelfs paardrijden. Binnen wachten een fitnessstudio, een speelkamer en een bioscoop op je. Ontspanning vind je in het wellnesscentrum met sauna, stoombad en diverse behandelingen. Voor culinair genot zijn er 17 restaurants en diverse bars, waaronder een strandbar.

Eten en drinken in Kamelya Collection Aishen Club is een ware belevenis. Met 17 niet-rokersrestaurants kun je elke dag iets nieuws proberen, van lokale delicatessen tot internationale keukens. Het all-inclusive concept betekent dat ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen, evenals een selectie van snacks en drankjes gedurende de dag. Live cooking en thema-avonden zorgen voor een extra speciale eetervaring. Voor verfrissende drankjes zijn er diverse bars, waaronder een gezellige strandbar.

De accommodatie is rolstoelvriendelijk, met deels rolstoeltoegankelijke badkamers en barrièrevrije toegangen, waardoor het een uitstekende keuze is voor vakantiegangers die afhankelijk zijn van een rolstoel. Houd er rekening mee dat huisdieren niet zijn toegestaan in het hotel. Bij de restaurants geldt een dresscode; informeer bij aankomst naar de specifieke vereisten. Betalingen kunnen worden gedaan met Visa en Euro/MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

In de herfstvakantie vonden vakantiegangers veel om van te genieten tijdens hun verblijf. De prachtig aangelegde tuinen werden netjes onderhouden, wat zeker gewaardeerd werd. Personeel werd omschreven als super lief en behulpzaam, altijd klaar om te assisteren waar nodig. Voor de liefhebbers van eten bood het resort variatie, met voor ieder wat wils, inclusief cocktails en ijsjes bij de prijs inbegrepen. Daarnaast werd het entertainment geprezen; ze deden goed hun best om leuke avondparty's te organiseren. Dit alles maakte de ervaring voor veel vakantiegangers een plezier.

Boek eenvoudig met Zoover

Schrijf een review

Niet voor herhaling
Door Lia op 14-11-2024
Gereisd met oudere kinderen

In de herfstvakantie vlogen wij (moeder&zoon) hierheen.
We gingen kort 6 dagen, dus 4 volle dagen in Turkije. De drukte in het restaurant viel mee, er lagen ook geen handdoeken bij het zwembad of strand op de ligbedden. Het eten was matig, er lag genoeg, maar wel erg eentonig qua keuze. Animatie hebben we niet gezien. Halverwege moesten we onze hotel kamer uit. Dat gedeelte van het park werd winterklaar gemaakt. Daarna in een gelijkwaardige kamer geplaatst, maar wel met meer geluidsoverlast. Weer een dag later sloot ons hoofd restaurant en de dag erna de receptie! Ter plaatsen geklaagd en ook bij onze reisagent ter plaatsen, hier is niets mee gedaan. Zoover/vakantie.nl zijn niet duidelijk genoeg in waar en hoe je een klacht moet plaatsen, de reispapieren en site komen niet overeen, waardoor onze klacht niet meer wordt behandeld. Dit was onze eerste laatste reis bij hun…

hier kun je best heen
Door harriette merkus op 06-11-2024

we zijn hier geweest in de herfstvakantie met kinderen tot 12 jaar
het is een mooi aangelegde tuin netjes onderhouden personeel is super lief en behulpzaam
we zouden een familie kamer maar er was iets de water {warm) in dat deel van het park dus we namen een andere kamer we haden kamer 2911 bedden waren wel een klein topper had we het verschil gemaakt
daar voor kregen we een gabana aan het strand plus een eten in een alle cart restaurant terug
later kwamen we er achter dat er een voetbalelftal ook in het hotel verbleven
dat was te vernemen in het restaurant we aten in de amber restaurant
verder Het eten was in principe allemaal goed voor ieder wat wils
cocktails waren bij de prijs inbegrepen ijsjes waren veel soorten

Geen tweede keer
Door Henny op 13-10-2024
Gereisd met jonge kinderen

Het hotel is niet hygiënisch. De toiletten bij het zwembad is echt smerig.vaak geen zeep of toilet papier.het eten is zeer matig en eentonig en het restaurant is overvol..de kamers worden niet goed schoongemaakt en de kamers mogen echt een opknap beurt krijgen.. elke dag worden er handdoeken op bedjes gelegd bij het zwembad..de receptie is erg vriendelijk en behulpzaam..maar voor ons geen tweede keer..

Kamelya Aishen K Club

Leuke vakantie maar niet weer
Door Hilda op 30-09-2024
Gereisd met partner

Mag gebruiken maken van 1 buffet restaurant, daar waar het in de avond uren een mierenhoop is van mensen. Vechten om een plaatsje.
A la cart tegen betaling, 1 x gratis in het Turkse restaurant, overige buffet restaurants mag je alleen gebruik van maken als je in het bijbehorende hotel zit ( 1 van de 3) Het buffet is erg eentonig, bijna elke avond zelfde, gold ook voor ontbijt en lunch.
Hotel kamer was ruim, jammer dat er nog vuil lag van de vorige gasten. Werd na melding niet schoongemaakt. Park word goed onderhouden en entertainment doet zeer goed zijn best om leuke party’s in de avond te organiseren.
Op de website van zoover staat: Eten en drinken in Kamelya Collection Aishen Club is een ware belevenis. Met 17 niet-rokersrestaurants kun je elke dag iets nieuws proberen, van lokale delicatessen tot internationale keukens. : als dat zo was, waren we zeker nog eens terug gekomen, of misschien een * mogelijk tegen betaling

Resort mooi, hotel kan beter
Door Marlies op 14-09-2024
Gereisd met jonge kinderen

Het resort was mooi, leuke zwembaden, alles mooi aangelegd. Kamelya hotel was erg verouderd, mag wel het e.e.a aan gebeuren. Het eten in het restaurant was ook matig. Een kippenhok, waar ze vechten om een tafel. In de andere 2 hotels op het park wel goed. Lekker eten en niet zo druk. De wachtrij bij de bar was lang. Veel personeel, maar meer om onderling te kletsen, dan te helpen. Zou er niet weer heen gaan.

Heerlijke vakantie in prachtig groot resort!
Door Sabrina op 16-08-2024
Gereisd met oudere kinderen

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Aishen K Club. Helaas bij aankomst om 02.30 overboekt maar mochten de rest van de nacht naar Selen. Wat officieel beter is. De volgende dag weer naar de oorspronkelijk geboekte superiorkamer. Dat vond ik echt heel erg klein voor 2 volwassenen en een tiener. Zou dan toch iets groter boeken volgende keer. Maar ach, we waren er alleen om te douchen en te slapen. Goed schoongemaakt, prima bedden en goede airco. Adam was enorm vriendelijk en deed ontzettend zijn best!
Voor het zwembad om 05.00 handdoekje leggen maar op het strand altijd plek! Vaak gingen wij in de ochtend lekker naar het strand en rond 15.00 naar 1 van de 5 zwembaden! Lekker afwisselend!
Lunchen deden wij bij het Mexicaanse a la carte Restaurant aan het strand! Heerlijk zitten daar.
Al met al een hele fijne vakantie gehad!

• Long Beach Alanya

€ 399

Long Beach Alanya

8.5
    TurkijeTurkse RivièraAlanya

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Eftalia Aqua Resort

Limak Lara De Luxe Hotel

9.4
    TurkijeTurkse RivièraAntalya / Lara / Kundu

Ga naar accommodatie

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.