/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fd89fa55b-330e-4680-a6fb-34c20a1026b6%2Fd6acaf57-fd74-481b-b8bb-fec32395df04.webp)
Crystal Waterworld
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Bij Sunrise Queen Resort & Spa in de Turkse Rivièra kom je niks tekort! Van alle zwembaden en restaurants, tot de fijne ligging aan het strand en vlakbij het centrum.
Verouderd hotel kapotte liften verouderde kamers slechte bedden vies strand met kapotte parasols en bedden zeer slecht voor zo n hotel in Side aan het strand ik kom hier al 40 jaar maar dit is 1 van de slechtste hotels de 4 sterren is alleen door het eten en het bedienende personeel
Mooi en groot hotel.24 uur per dag te eten en drinken. Eten veel,vers en lekker. In principe hoef je niet eens te lopen want er is altijd wel personeel wat vraagt of alles naar wens is en of je wat wil drinken.Duits lukt de meesten beter dan engels. Gelegen aan het strand(zand,rotsen,stenen),genoeg zwembad, paar glijbanen,*niet veel gebruikt.De familiekamer was in ons geval verrot, begreep dat deze winter alles gerenoveerd wordt. Bedden/goed wel goed en schoon. De afwerking en standaard in arabische landen is minder, daar moet je doorheen kunnen prikken,dan kan je prima genieten. Elke dag kidsclub, show en live music. Extra zaken als watersport dingen en spa op het park zelf(voor ons)te prijzig.Bij de kapper on site van te voren afspreken wat je betaald.Laat je je scheren heb je voor je het weet een masker op en je oorsmeer uitgebrandt,(*niet doen,hemathoom). Ik,mijn vrouw,zoon(15)&dochter(10)hebben heerlijk genoten van onze vakantie!
Wanneer je binnenkomt ziet alles er top uit, maar niks is minder waar. We kregen ongevraagd een ‘upgrade’ naar een familiekamer tussen de schreeuwende kinderen, deze kamer zat vol met kalk en schimmel. Nadat we hebben aangegeven deze kamer niet te willen bleek dat ze onze kamer niet beschikbaar hadden. Volgende dag konden we terugkomen voor het verplaatsen. Wederom een kamer welke van ellende uit elkaar valt. Overal scheuren, regelmatig niet verschoond, vieze handdoeken en schimmel/aanslag op de muren en tegels (ook in de zwembaden).Dit hotel was een aantal vast en zeker een enorm mooi hotel maar is niet meer van deze tijd. De bedden zijn vies en oncomfortabel. Simpelweg niet een 5-ster rating waardig. Het mag gezegd worden, op eten en activiteiten doen ze erg hun best - wel uitkijken met de kip, deze is vaak niet gaar. Verder is er veel variatie en een enorm buffet en eten om de klok heen. Jammer van de hygiene in het hotel en zwembad.
Heel leuk hotel, voor zowel kinderen als volwassen! Veel animatie en entertainment. Elke avond Live band/muziek. Erg goed eten, elke avond verschillend. Dranken ook allemaal merk. Coca-cola, Fuze-tea, Fanta. Erg vriendelijk personeel. Schoon hotel, schone kamers. Ligging is top, binnen 5 minuten met de taxi bij kumkoy bazar. Ook aan de overkant van het hotel is een leuke bazar met heel veel winkels en leuke eet/drinktentjes. Ideale ligging. Excursies rondom het hotel zijn ook erg leuk om te doen, en zeker niet te prijzig. Al met al, een super vakantie gehad. Niks op aan te merken. Zou zeker weten nog een keer terug gaan!
We hebben een fijne vakantie gehad. Het hotel is groot, verschillende gebouwen en etages (veel traplopen of lift nemen). De eerste dagen ben je wel aan het zoeken hoe, wat en waar. Het is wat verouderd, maar wat we begrepen hebben gaan ze dit najaar alles verbouwen. We hadden een ruime familiekamer, was voor ons niks mis mee, beetje schimmel op de kitranden en wat kleine dingen, maar echt niet storend. Minibar werd elke dag gevuld, schone handdoeken. Eten was goed, vriendelijk personeel. Er is elke avond wel iets te doen, show, live muziek (op meerdere plekken), kinderdisco. Als je de oprit afloopt v.h. hotel, dan ben je al bij de winkeltjes, als je via de achterkant langs het strand afloopt, kom je in Side-centrum uit (ruim 'n half uur wandelen). Wat wel een nadeel is, is dat er te weinig bedjes rond het (main)zwembad zijn. Op het strand is er altijd wel plek. Kortom prima hotel voor een prima prijs!
Hotel was wel ok , zeer vriendelijk personeel, eten was wel goed, kamers waren echt klein en verouderd. Opklapbare sofa die als extra bed werd gebruikt was echt verschrikkelijk. Badkamer en wc echt verouderd. Zwembad was ok maar ook toe aan renovatie, maar wel een mooi en groot hotel. Omgeving veel kleine winkels. Wij hebben het wel leuk gehad.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Direct aan het strand | Beschikbaar |
Zandstrand | Beschikbaar |
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Side Mahallesi, Bingeşik Mevkii Süleyman Demirel Bul. 7/1, 07330 |
Website |