3,9 miljoen reviews
Laagsteprijsgarantie
Boek met garantie
/Vacatures/Stage Social media & Content marketing‬ ‭

Stage Social media & Content marketing‬ ‭

Ben jij een creatieve en up-to-date student die leeft op social media en gepassioneerd is over‬ content creatie? Dan hebben wij een superleuke stage voor jou! Bij Zoover krijg je de kans‬ om pakkende content te bedenken over het allerleukste onderwerp: vakantie!‬‭ Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor de periode september - januari‬‭ 2026!‬ ‭

Wie zijn wij?

Zoover is opgericht in 2005 als reviewplatform en het grootste vakantieplatform van‬ Nederland. We verkopen pakketreizen en hebben meer dan 3,9 miljoen reviews.‬ In 2020 is Zoover overgenomen door Vakanties.nl, een start-up opgericht in 2017.‬ Vakanties.nl bundelt aanbiedingen voor overnachtingen, huurauto’s en vluchten.‬ Wij zijn een jong bedrijf met leuke borrels en teamactiviteiten.

Jouw opdracht

Jij gaat ervoor zorgen dat ons organisch aandeel gaat groeien! Dankzij jou verdubbelt ons‬ organisch verkeer en komen we met de meest populaire bestemmingen in de top 10 van‬‭ Google terecht. Je doet onderzoek naar op welke manier we dit het beste kunnen doen.‬ Voor je onderzoek voer je verschillende testen uit waarvan je de uitkomsten verwerkt in je‬ adviesplan.

Wat ga je doen?

Je gaat alles leren over contentmarketing. Dat betekent dat je leert wat SEO is, hoe je SEO‬‭ geoptimaliseerde teksten schrijft en leer hoe de kanalen werken om organisch verkeer‬ binnen te halen. Dat betekent dat je nieuwe teksten gaat schrijven voor de website en onze‬ blog. Ook ben je volledig verantwoordelijk om organisch verkeer binnen te halen via onze‬ socialmediakanalen (Facebook) en stuur je wekelijks de beste aanbiedingen naar onze‬ klanten.

Jij houdt je vooral bezig met:‬

• Teksten schrijven verbeteren op de website‬‬‭;
  • Accommodatie teksten aanvullen zodat klanten precies weten wat ze boeken‬;
  • Blogs schrijven en verbeteren‬;
  • Social Media (Instagram en Facebook) posts maken en plaatsen‬;
  • Wekelijkse nieuwsbrief opstellen‬. ‭

Wie ben jij?

• Jij bent een gedreven HBO student;
  • Je zoekt een leuke stage en hebt een passie voor content schrijven en social media;
  • Je kent de weg op Facebook & Instagram‬;
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal is een must;
  • Sociaal, communicatief sterk en gezellig;
  • Speedy Gonzales is jouw tweede naam. Jij bent snel up-to-speed en laat je niet‬ ‭ afleiden tot de job klaar is.

Wat bieden wij?

• Een inspirerende werkplek in het bruisende hart van Rotterdam;
  • Gezellige teamborrels;
  • Een stagevergoeding.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Stuur je CV en korte motivatiebrief‬ op naar [email protected].‬