Deze accommodatie heeft een score van 8.7
Over EuroParcs Ruinen
Ontdek de rust en ruimte van EuroParcs Ruinen. Omringd door bossen en heidevelden biedt dit vakantiepark een binnenzwembad, bowlingbanen, minigolf en een heerlijk restaurant. Beleef eindeloos speelplezier in de buitenspeeltuin of gooi een hengeltje uit in de visvijver. Ruinen is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie in de natuur!
Locatie en omgeving
EuroParcs Ruinen ligt in het Drentse dorp Ruinen, omringd door prachtige natuur. De omgeving leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten door bossen, heidevelden en langs hunebedden. Het gezellige centrum van Ruinen met diverse winkels en restaurants ligt op loopafstand. Bezoek ook eens het Boomkroonpad of het Drents Museum in Assen.
Services & faciliteiten
EuroParcs Ruinen biedt een breed scala aan faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie: Zwembad: Verwarmd binnenzwembad met peuterbad en ligstoelen. Sport & spel: Bowlingbaan, minigolfbaan, tennisbaan, sportveld, speeltuinen, visvijver met hengelsteiger en airtrampoline. Horeca: Grand Café met terras en snackbar voor een hapje en een drankje. Animatieteam: In het hoogseizoen verzorgt het animatieteam een leuk activiteitenprogramma voor kinderen. Overige faciliteiten: Receptie, gratis wifi, wasserette (tegen betaling), fietsverhuur, bolderkarverhuur, oplaadpunten voor elektrische auto's. Accommodaties: Op EuroParcs Ruinen zijn verschillende accommodaties beschikbaar, variërend van knusse bungalows voor 2 personen tot luxe villa's voor 12 personen. Alle accommodaties zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals een keuken, badkamer en eigen terras.
EuroParcs Ruinen is deels geschikt voor mindervaliden. Huisdieren zijn toegestaan (maximaal 2 per accommodatie). Barbecueën is toegestaan (op houtskool of gas, niet elektrisch). Inchecken kan vanaf 15:00 uur en uitchecken tot 10:00 uur. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Afstand vanaf Utrecht
De afstand van Utrecht naar EuroParcs Ruinen is ongeveer 148 kilometer met de auto. De reistijd bedraagt ongeveer 1 uur en 45 minuten.
Veel vakantiegangers waren aangenaam verrast door de prachtige, ruime opzet en de groene omgeving van het park. Het sanitair werd als kraakhelder beschreven en de douches waren zeer schoon, met water dat een aangename temperatuur had. De verse broodjesservice in de ochtend viel goed in de smaak, evenals het binnenzwembad dat niet groot, maar van goede temperatuur was. De locatie werd gewaardeerd om zijn nabijheid tot natuurgebieden, ideaal voor wandelingen. Bovendien was het kampeerveld, ondanks de regen, niet drassig, wat wijst op een goede ondergrond. Het proefslapen werd als een topervaring genoemd, wat bijdroeg aan een positief verblijf.
Telefoonnummer | |
Rolstoel toegang
TV
Wasmachine
EuroParcs Ruinen
LET GOED OP WAT JE BOEKT!
Ik ben hier alleen met 2 kinderen, op dit stuk van het park is totaal niks meer te doen dan muggen doodslaan, en mieren dood trappen!
Er loopt een "normale openbare weg" waar je moet oversteken en een stuk moet fietsen/ lopen door het 2 delige park door, dus voor de kleintjes geen goed idee om zelf even te kijken.
Ik had echt, Cube 6 gehuurd geen type 6. dus ging van huis 6 uit om dat alles in nummer doorloopt.
Maar dan, ik netjes contact gezocht, de situatie uitgelegd,krijg je te horen ja sorry. alles vol (best nog iets te boeken online zag ik) annuleren mocht, maar was je wel je geld kwijt! netjes een berichtje gestuurd naar de klantenservice of het mogenlijk was om vanaf de maandag er op iets anders te krijgen, maar geen bericht terug.
Binnen moest er ook iets van een airco zijn, vergeet dat!.. binnen is het net zo warm als buiten!
Huisje is verder perfect! Alleen NIET met kleine kinderen. Zoals aangegeven
Van 14-21 juni verbleven wij in huisje 640.
Het huisje was niets op aan te merken, het was ruim en keurig.
De ligging was verschrikkelijk.
Het huisje lag in een stuk bos wat apart van het park was waardoor je het gevoel had dat je er niet echt bijhoorde.
Verder was het een ontzettend donkere plek, de bomen en struiken groeide 1 meter aan de voorkant van het huisje waar ook de schuifpui was.
Je mag toch verwachten dat het terras voor de schuifpui ligt, maar nee daarvoor moest je de hoek om.
Het terras was ook nog redelijk klein en was ook omringd met bomen en struiken.
Het kleine beetje zon wat we deze week hadden bereikte ons helaas niet.
Als je overdag thuis was zat je altijd met het licht aan.
Dit heeft onze vakantie aardig verpest.
Super verrast door dat we mochten komen proefslapen. .
Mooie camping, ons veld was top mede doordat het veel geregend had. Goede droge grond dus geen problemen met erover rijden met caravan. Andere veldjes was slechter waaronder het veld met privé sanitaire. Maar het had ook veel geregend voor dat we kwamen.
Heerlijk gewandeld vanaf camping naar schaapskooi.
En ook andere wandelingen gemaakt.
Verder sluit ik me aan bij eerdere reviews van proefslapers.
Alleen was er geen zeep bij de heren bij de toilet. Pompje hing er wel maar was leeg en is tijdens ons verblijf niet bij gevuld.
Was fijner geweest al dat wel zo was.
Nogmaals bedankt en tot volgende keer👍🏻

EuroParcs Ruinen
Wij waren hier een weekend en kregen erg gastvrije ontvangst. We waren met onze caravante gast op het kampeerveld De Den. Wat een zee aan ruimte, prachtig open veld en ondanks het feit dat we het hele weekend regen hadden (iets waar Europarcs natuurlijk ook niets aan k o n doen😉), was ondergrond veld helemaal niet drassig/zompig.
Toiletgebouw/sanitair kraakhelder en douches heel schoon. Goede cabines, waar je kleding achter scheidingswand ook echt droog blijft en het water echt lekker warm was.
Verse broodjesservice heerlijk in de ochtend. Binnenzwembad niet groot, maar goede temperatuur water en precies goed.
(Als persoonlijke wens zou hier voor in de toekomst een mooie bubbelbad voor volwassenen nog wel een aanwinst zijn. In de hoek bij glazen wand is er nog ruimte voor😉).
Dit park valt echt op doordat het ruim opgezet is en enorm groen! Verder echt tiptop onderhouden/vernieuwd. Het ziet er echt supernetjes en schoon uit.
Heerlijk proefslapen gewonnen, was super geregeld en top locatie. Ong 15min lopen en je sta op natuurgebeid dwingelderveld, aanrader
Wat een verassing! Een weekendje proefslapen gewonnen! Mooie kleinschalige camping, met mooi weer kun je genieten van een leuk buitenzwembad met glijbaan maar met slechter weer kun je ook binnen lekker zwemmen. Ideaal voor kinderen. Wandelen is erg mooi in de omgeving. We werden hartelijk ontvangen met een welkomstpakket vol met heerlijke dingen. De plek voor onze camper was ruim, het gras netjes onderhouden. In de avond een gezellig welkomstetentje bijgewoond en iedere ochtend mochten we heerlijke verse broodjes ophalen. Ondanks dat het weer niet top was hebben we een heerlijk weekend gehad! Het sanitairgebouw was modern en fris. We komen zeker nog eens terug.

- € 40
EuroParcs Ruinen
VakantieparkGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
EuroParcs Koningshof
Vakantiepark- € 48