3,9 miljoen reviews
    Onderkomen
  • 7
    Activiteiten

Over EuroParcs Gulperberg

Op vakantiepark EuroParcs Gulperberg krijg je dat heerlijke, ontspannen vakantiegevoel. Niet alleen de accommodaties en faciliteiten zijn van hoog niveau: het vakantiepark bevindt zich namelijk op de zuidelijke helling van de Gulperberg! Vanaf het vakantiepark heb je adembenemende vergezichten over het glooiende Limburgse landschap. EuroParcs Gulperberg is de perfecte uitvalsbasis om de mooie cols en de natuur van Limburg te verkennen. Tegelijkertijd vind je ook het bourgondische Maastricht en de grotten van Valkenburg dichtbij.

Vakantiegangers genieten van de prachtige uitzichten vanaf het panorama terras en de gezellige sfeer in de chalet. De omgeving is stralend met mooie wandel- en fietsroutes en een rustieke vibe die je meteen ontspant. Ze waarderen de ligging dichtbij Valkenburg, Maastricht en Aken, waardoor alles lekker makkelijk bereikbaar is. Het park straalt rust uit, vooral als je buiten de drukke schoolvakantie gaat. De chalet is goed ingericht, gezellig en schoon, en het terras met tuinmeubilair zorgt voor een fijn zomergevoel. Ook het restaurant wordt gewaardeerd vanwege de goede, eenvoudige maaltijden en de leuke inrichting. Al met al bezorgen de mooie berg uitzichten en het frisse buitengevoel een vakantie om nooit te vergeten.

Telefoonnummer

Activiteiten

Panorama Chalet 5
Door Elke op 03-01-2026
Gereisd met partner

Mooi uitzicht vanuit het chalet (Panorama chalet 5)
We hadden 5 persoons geboekt zodat onze dochter met hun 2 dochtertjes eventueel kon komen.
Bij binnenkomst was meteen duidelijk dat dat niet ging lukken.
Chalet is gezellig en schoon. Er zijn 5 slaapplaatsen dat klopt maar er is geen opbergruimte.
Alles is echt heel klein.
Jantje is een leuk ingericht restaurant, de bediening is super.
in- en uitchecken is ook goed geregeld
Mooi chalet, goed ingericht etc., alleen wel voor 2 en heel misschien 3 personen.

Alleen douches slecht
Door Cor ten Cate op 17-09-2025
Gereisd met partner

Geweldig uitzicht vanaf panorama terras.
Mooie ruime plekken. Vriendelijk personeel.
Restaurant is prima, gewoon goed eten. Enige min punt is het toiletgebouw boven op camping. Douches zijn echt een aanfluiting, als je 10 keer heen en weer loopt ben je nog niet helemaal nat. Dit moet echt vervangen worden. Dit is eigenlijk enige minpunt

Vakantie 6 dagen
Door Joy op 16-08-2025
Gereisd met vrienden

Plek is wel mooi. Mooi bergachtig uitzicht. Centraal gelegen dichtbij Valkenburg,Maastricht,Aken.
Chalet vond ik minder. Snikheet. Geen airco had ook vergeten naar te kijken. Bedden erg hard. Huisje was niet schoon. Prijs kwaliteit vind ik niet goed. Veel kinderen/lawaai. Zwembad geen toezicht is eigen verantwoordelijkheid. Ook weer erg kinderachtig handdoekje leggen. Veel insecten we konden savonds niet meer naar buiten gaan hoornaars al in huisje zitten. Broodjes kan je niet halen moet je dag van tevoren bestellen. Winkeltje is minimaal. Wel supermarkt aldi/plus dichtbij.

Prachtige omgeving
Door Helmie op 27-06-2025
Gereisd met partner

Het park ligt in een prachtige omgeving, ruim voldoende fiets en wandelroutes.
Kleine kaart in het aanwezige restaurant.
Accommodatie zou een 10 scoren, ware het niet dat de schoonmaak onvoldoende is.
Zelfs de gordijnen op de slaapkamer vielen tot 2x toe van de rails, deze was en te kort en er zat geen stopper op….
Goed ingedeelde badkamer.

Mooi uitzicht. Klein chalet
Door Jacq op 09-03-2025
Gereisd met partner

Heerlijk verblijf gehad. Heel mooi wandelen vanuit het park, prachtig uitzicht. Geweldig terras met fijn tuinmeubilair.
Wij hadden een panorama chalet 5. Dit chalet is groot genoeg voor 2 volwassenen, maar met meer volwassenen erbij is het echt (te) klein. De drie aparte bedden zijn te smal en kort in n piepklein kamertje. Ook het 2p bed is niet al te groot. Verder is er geen gang voor bv natte schoenen, nauwelijks opbergruimte, maar 1 bank ( dus .. hoe moet dat met 5 p?), geen kapstok, etc. Prima leuk voor mooi weer.
Ons chalet had mooi uitzicht, maar er zijn ook (ander type) huisjes zonder vrij uitzicht; dan kijk je tegen de buren aan. Dus bij boeken goed opletten.
Ook staan de huisjes dicht op elkaar en galmt het geluid van mensen die op hun terras zitten. Gelukkig was iedereen om 23u stil.
Voor de rustzoeker zou ik dit park zeker aanbevelen, maar dan voor n midweek buiten de schoolvakantie.

Smerige toiletten en douches
Door Remco op 17-08-2024
Gereisd met oudere kinderen

Wc 's niet schoon en gezinsdouche ontzettend goor ze komen 2x Per dag schoonmaken veelste weinig heb je klacht ingediend werd de schoonmaak ook niet meer dan eerst